Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkPolipi olup hamile kalan varmı kızlar ?
Ben de aldırmak için gittim şuan gerek yok 2-3 ay deneyin olmazsa yardımcı üreme deneriz dedi, şaşırdım. Ama polipler var 3 tane dedim 1 cm altı çok sorun değil dedi. Yardımcı üremeyi de hemen denemek istemiyorum
Polipler engel oluyor kimisinde bence histeroskopi ile aldırmak en iyisi rahime de çizik atıp rahimi tazeliyorlar gebelik oluşunca bebek kolay tutunuyor. Ben aldırdım ondan sonra tüp bebek yaptırdım. tabi Dr engel olabileceğini düşünüyorsa beklemeyin
Ben de aldırmak için gittim şuan gerek yok 2-3 ay deneyin olmazsa yardımcı üreme deneriz dedi, şaşırdım. Ama polipler var 3 tane dedim 1 cm altı çok sorun değil dedi. Yardımcı üremeyi de hemen denemek istemiyorum
İlk bebeğimi tüp bebek istedik, eşimde sperm yavaşlığı vardı biraz acele ettik. Bende polip ya da başka sorun yoktu, İlk denemede oldu zaten ama ilaçlar zordu ve doğumda ciddi sorunlar yaşadık. Şimdi ikinciyi yeni istiyoruz ben de merak ediyorum sıkıntı yaratacak mı Bu kez doğal yolla olsun istiyorum...