Polip

Adsu

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
114
38
18
arkdaşlar mrb forum da yeniyim ben Bi sıkıntım var. yaklaşık 9 ay önce çikolata kistinden dolayı laporoskopi oldum sağ tüpe ve sağ yumurtalık etrafındaydı çok şükür ameliyat başarılı geçti ama sonrasında gebelik olmadı hem ben yorgundum hem çok hastalanmıştım vs son aylarda yüklendik bu işe gebelik yine olmayınca rahim filmi çekindim sol tüp girişinde polip çıktı belki de o yüzden hamile kalmadım bilmiyorum Dr şimdi de histeroskopi yapmamız gerek Dedi polip sol tüpün girişini tıkamış filmde de görünüyor tıkadığı sol tüpü işlevsiz hale getirmiş böyle hamile kalan var mı ve ne yapmalıyım arkadaşlar bunu aldırırsam tüpüme zarar verir mi aldırmazsam neler olur kusura bakmayın uzun anlattım teşekkürler

İşlevsiz derken bu arada sıvı geçişi izlenemedi diyor
Ayy bir an ben yazdım mesajı sandım cnm bnm durumumun aynısı gecmiş olsun aldır polipi ugrasmaya degmez hem rahimin seklni falan görürler polip düşüge neden oluyormus

Saidenur çok sevindim cevap yazdığına :KK49: sen neler yaşadın aldırdın mı ne yaptın gebe kaldın mı Can'ım çikolata kisti laporoskopi felan da oldum ben

Cnm bende aynı nedenden laparoskopi oldum ilk .iki tane çikolata kistim vardı aldırdım ameliyat cıkısındada iki tüpümün lapalı oldugunu ögrendim maalesef tüp bebebkten baska bnm sansım yok bende tüp bebeke basvurdum hsg istediler cektirdim ama sol rahim duvarına yapısık polip tesbit edildi aldırılmamlı dusuk e neden olur dendi bende güvenilir bir dr buldum ve gecen salı günü aldırdım işte bu hafta kontrolüm var cnm emin ol laparaskopidem cok cok kolay yani korkma cok basit bir ameliyat

Cnm bende aynı nedenden laparoskopi oldum ilk .iki tane çikolata kistim vardı aldırdım ameliyat cıkısındada iki tüpümün lapalı oldugunu ögrendim maalesef tüp bebebkten baska bnm sansım yok bende tüp bebeke basvurdum hsg istediler cektirdim ama sol rahim duvarına yapısık polip tesbit edildi aldırılmamlı dusuk e neden olur dendi bende güvenilir bir dr buldum ve gecen salı günü aldırdım işte bu hafta kontrolüm var cnm emin ol laparaskopidem cok cok kolay yani korkma cok basit bir ameliyat

Aynen Can'ım ben de duydum kolay olduğunu belki kendi doktoruma bile aldırmayabilirim üniversite hastanesinde aldırırım zaten yeterince masraf yaptık benim de polip sol tüpün ağzında tam onun önünü kapatmış belki de ondan şimdiye kadar gebe kalamadım çünkü Dr tüplerini açtım demişti benim korkum sol tüpte tıkama yapmaz inşallah hidrosolpenks diyorlar

Aynen Can'ım ben de duydum kolay olduğunu belki kendi doktoruma bile aldırmayabilirim üniversite hastanesinde aldırırım zaten yeterince masraf yaptık benim de polip sol tüpün ağzında tam onun önünü kapatmış belki de ondan şimdiye kadar gebe kalamadım çünkü Dr tüplerini açtım demişti benim korkum sol tüpte tıkama yapmaz inşallah hidrosolpenks diyorlar
İnş yapmaz cnm hangi ildesin dr umu öneririm devlet hastanesindr oldum ben

Tekirdağ Can'ım devlet hastanesi değil de üniversite hastanesine gideceğim

Amin Can'ım inşallah olmadı ameliyatımı yapan özel hastaneye giderim

Back