Polip

Nazz44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
406
103
103
34
Merhaba arkadaşlar bi sorum var yardımcı olun lütfen..
Yaklaşık bir ay önce aşılama tedavisi için doktora gittik ve ultrasonda bende polip olduğunu öğrendim.. Doktor adetin 2. Günü gel bakalım adetten sonra da ameliyata alalım dedi..(adetliyken daha net görünüyormuş) Ben ise bir ay daha beklemek istemiyorum.. Bir an önce kurtulmak istiyorum.. Zaten şuan adetimin üstünden 2 gün geçti.. Farklı bir hastaneye gitsem aldırabilir miyim? Ameliyat olanlar yardımcı olur musunuz

geçmiş olsun bende de polip varmış bunu ilk defa bana teşhis koyunca öğrendim tedavi oldunuz mu şu an ki durumunuz nedir bana da yardımcı olur musunuz?

Kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm.. Rahim filmi çektirdim herhangi birşey çıkmadı çok şükür. Doktor yanlış görmüş olabilir sizde de.

merhaba arkadaşlar
iki ay once doktora gittim bebek düşünüyorduk 32 yaşındayım genel bir kontrol için gitmiştim regl bitimden 2 gün sonra ,
bende ilk kez duydum polip olduğunu doktorum adet bitimden sonra geldiğim için çok net gördüğünü hemen aldır dedı bebek oluşumunu engeller dedı ayrıca kistte vardı 15 gün soğan kürü yaptım 1 ay sonra hamıleydım 6 haftalık gebeyım polipi aldırmayı düşünürken gebe kaldım şimdi ultrasonda polipde görünmüyor.her şey allahtan tabi ama soğan kürünün faydalı olduğunu düşünüyorum

Öncelikle Senin adına çok sevindim hayırlı olsun :) ben rahim filmi de çektirdim polip görünmedi ama ultrasonda gördü doktor. Soğan kuru çok kullandım. Polipin düşüğe neden olduğunu duymuştum.. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…