• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polip yada miyom 1 cm

gullkop05

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2021
2
0
16
30
merhaba 1 bucuk senelik evliyim.yaklaşık 5 aydır korunmuyoruz. Bebek isteğinden dolayı doktora başvurup Folik asite başlayayım genel kontrole gideyim dedim. Adet tarihlerim düzenli hiç bir ağrım ara kanamam vs bişeyim yok bu yüzden rahattım. Doktora gittiğimde ilk olarak karından ultrason ile muayene etti. Kucuk yüzümüzdeki ben kadar kucuk bişey gördüğünü söyledi miyom yada adet kalıntısı olabilir dedi adetın 4. Günü alttan muayene edeceğini anlayamadıgını söyledi. Adetin dördüncü günü gittiğimde vajinal ultrason ile baktı anlayamadıgını söyledi polip yada miyom 1 cm olabilir ama anlamıyorum gebelik engel olabilir dedi. Ne olduğunu anlamadıysa nasıl teşhis koyabilir anlamadım. Nasıl yol izliceğimizi sordugumda parça alınır patolojiye gider araştır gel istersen yaparız gibi cevap aldım. Doktoru sevemedim malesef başka bir doktora randevu aldım bekliyorum sizce ne demek istiyor 1 cm dediği zaten kucuk bişey değil mi daha uzman birine görüneceğim

Back