• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polip regl

Tugba220

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2019
570
170
103
Rahimde 4 mm polip var demişti 2 ay önce doktor o ay reglm 1 hafta gecikti sonraki ay soğan kürü yaptım normal oldu bu ay yine 1 hafta geçti hala olmuyorum ne yapmam gerek doktor tarlusol iç dedi ana hiç bu zamana kadar regl sorunu yaşamadım ne yapmalıyım

Ben de polipler ile çok mücadele ettim böyle durumda Dr bana adet olamadığım zaman 2 yada 3gece üst üste 2 şer tane doğum kontrol hapı icmemi söylemişti

Benim polipim 1,5 cm ama regl gecikmesi olmuyor bende ara kanamalar oluyor . Ama soğan kürü kullanıp poliplerinin kaybolduğunu söyleyen çok olmuş bence daha boyutu küçükken düzgün bir şekilde kullan sarçoğlu sitesinde yazıyor kaç ay nasıl kullanacağın

Kullandım sogan kürü geçen ay tam zamanında regl oldum bu ay hala olamadım 5 gün geçti
Sitede 3-4 ay sanıyorum diyordu kullanma süresi ilk ay 15 gün diğer aylar 10gün bence bunları yaptıktan sonra Dr gidip kontrol ettirebilirsin .şuan çok küçük başından önlemini al ben bu kadar küçükken önemsemedim bir Dr gittim ki 1,5 cm olmuş

Meraba arkadaşlar 3-4 gündür yoğun kanamam vardı doktora gittim polip var alttan muayene edildim bugün ve bana ameliyat denildi basit bı islem denildi ama çoğu insana da ameliyat denmiyor bana neden denildi diye takıldım basit bı islem dedi doktor

Back
X