Polip polip

aysnrmzn

cennete uçuran iki kanat: SABIR ve ŞÜKÜR
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
820
615
123
Arkadaşlar merhaba azıcık uzun yazacağım hamileligim 24.haftasinda kanama basladi. Doktora giden gele Gide gele bişey bulunamadı bebekle ilgili her seferinde bebek iyi oluyordu ama kanamam da durmuyordu. En son başka bir doktora gittim ve beni alttan muayene etti rahim ağzında polip olduğunu ve bunun kanama yapacağını söyledi ben çok rahatladım eve döndüm eve iki gün sonra sancilandim ve erken doğum yaptım 29haftalik. Yoğun bakım günlerinden sonra şimdi kızım yanımda şükürler olsun .neyse asıl sorum şu ki ilişki sonraları ertesi gün lekelenme şeklinde kanamalarim oluyor ve uzun sürüyor. Polip buna sebep olur mu intte biseyler okudum Allah göstermesin kötü şeyler de yazıyor. Şimdi bana doktora git diceksiniz elbette gideceğim ama ilaçlı bı işlem yaptiramicam yakın zamanda süt verdiğim için bebeğime. Böyle bir şey yaşayan var mı . Bu arada yarın sağlık ocağına smear testi için gideyim diyorum ne dersiniz

Benim rahim icinde polip vardi kürtaj oldum alindi. Tedavisini olun mutlaka ihmal etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…