• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

POLIP OLUPTA TÜP BEBEK OLANLAR

melekzanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
266
84
28
37
Arkadaslarim ve yoldaşlarim merhabalar 😅umarim hepiniz iyisinizdir. Benik size cok onemli bir sorum olacak tup bebek sureci baslatim hersey guzel ilerlerken yumurta toplamasindan onceki muayenede koskoca bir polip goruldu yumurta toplanirken bu polipte alinmasi icin iyi bir miktar odeme yaptim . Doktor bir kismini aldigini bir kisminin ise kaldigini adetle dusecegini soyledi bugun adetin ucuncu gunu hic bir farklilik olmadi . Doktora gittim ve polipin baya kucukldugubu rahim girisinde bir yerde oldugunu soyledi transfer oncesi rahim girisinde kucuk bir polipi olupda olumlu veya olumsuz sonuc alan arkadaslarim sizlerin yorumlariniza cok fazla ihtiyacim var. Cunku doktor iki iyi kalitede olan yumurtalardan birine bu sekilde transfer deneyebiliriz diyor yada yeniden histereskopi yapilip polipten kurtulman gerek dedi ki bu bana tam 7.500 tl patlicak daha bu ay 30 binden fazla odememe ragmen inanin yeni meblagi kaldiracak duzeyde degiliz lutfen tecrubelerjnizi yazin sevgiler🤗

Ben o durumdayım malesef ki cevap veren olursa iyi olur bende tedavi aşamasındayım daha yumurtalar toplanmadi yumurta toplanacak histeroskibi yapılacak daha sonra transfer olcak dedi doktorum bende çok harcama yaptım ekstralar için de borç alıyoruz sürekli nasıl olcak bilmiyoruz 😔

benim fikrim rahim tertemiz olmalı ki embriyo yerleşsin. o kadar emek masraf boşa gider yoksa.
histereskopi olun sonra transfer olun bence.

Ben varim. Bu konuda acilan pek cok basliga yazdim, gordukce yazma geregi de duyuyorum. Bende de bir iki tane cok kucuk boyutlarda polip gorunuyordu, hatta bunlarin polip olmama ihtimali, rahim duvari katlanmasi olabilecegini anlatiyorlardi ama merkezdeki doktorlar histeroskopiyle bakilip polip ise temizlenmeden transfer olmamasi gerektigini soyluyordu. Nitekim ben de garantici oldugum icin oyle dusunuyordum.. histeroskopi oldum ve rahim filmi, ultrasonda hic gorunmeyen 15 tane polip temizlediler 🤦🏻‍♀️ ben de sasirdim, onlar da tabii... İyiki iyi ki olmusum.. mayin tarlasi gibiymis megersem 🙈 oyle transfer olsa tutma ihtimali cooook dusuktu

Ben varim. Bu konuda acilan pek cok basliga yazdim, gordukce yazma geregi de duyuyorum. Bende de bir iki tane cok kucuk boyutlarda polip gorunuyordu, hatta bunlarin polip olmama ihtimali, rahim duvari katlanmasi olabilecegini anlatiyorlardi ama merkezdeki doktorlar histeroskopiyle bakilip polip ise temizlenmeden transfer olmamasi gerektigini soyluyordu. Nitekim ben de garantici oldugum icin oyle dusunuyordum.. histeroskopi oldum ve rahim filmi, ultrasonda hic gorunmeyen 15 tane polip temizlediler 🤦🏻‍♀️ ben de sasirdim, onlar da tabii... İyiki iyi ki olmusum.. mayin tarlasi gibiymis megersem 🙈 oyle transfer olsa tutma ihtimali cooook dusuktu
nerde yaptırdınız acaba ve fiyatı neydi

Back