Polip mi değil mi bilmiyorum ama bana bi yardımcı olur musunuz?

Karacamyerli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2016
308
515
53
34
İyi akşamlar,

Ben 3 gün önce farkettim ama belli ki bir süredir orada kendisi. Uzun inek memesi şekline az benzeyen ya da idrar torbası gibi ince bir et parçam var vajina girişinde. Resmen ikinci kızlık zarı gibi örttü beni. İlişki sırasında varlığı ile canımı yakıyor. Ne olduğunu bilmiyorum ama internette baktım polipe benziyor ssdece ortada çıkıntı yapıyor bende ki. Öyle kenar da köşe de tünemedi yani. Korktuğum bi gerçek. Eğer polipse aldırması dertli oluyor mu? Orada olduğunu bilmek bi dert Cuma günü hastaneye gideceğim orada ne yapacaklar ne diyecekler onu düşünmesi de ayrı bi dert. N'olur yardım edin sizce ne bu bende ki?

merhaba polipe benziyor .Bende de vardı polip ama benm rahimin icinde bir kac tane vardı ondan sebep hamile kalamıyordum .Histeroskopi oldum hepsini aldırdım.Aldırdıktan hemen sonra hamile kaldım ama malesef düşük yaptım.sende bir dr görün bence korkulucak bir sey degil.

Merhaba benımde rahim içinde polip var Mutlaka alınması gerekiyormuş cok gecmiş olsun Karacamyerli bende bugün üçüncü kez gittiğim Dr pek emin olamadı histereskopi ile bakılacagını söyledi randevu aldım hemşırede önce bakılacak o esnada polip oldugunda emin olunursa anestezı veririlip alınacak dedı ayyy nasıl olacak yaptıranlar paylaşırsan sevinirim

Polip değilmiş çok şükür ki.. Kızlık zarımın geriye kalan son parçası sarkmış doktor pipi gibi aynı dedi. Enfeksiyon varmış. Neo penotran forte l + travazol krem + zolax verdi. Bir de folik asidim yükselsin diye folbiol.

Şimdi benim sorum şu ki fitilden sonra hamile kalma ihtimalim nedir? Bir de derine de itsem sabah rahim ağzı kremsi fitil içinde kalıyor etkili oluyordur tedavi için değil mi hem o enfeksiyonun geçip geçmediğini nasıl anlarım ki? Fitili gece kullanıyorum. Gündüzleri cinsel ilişkiye girmem sakıncalı olur mu? Doktorum girme falan demedi ben de sormayı atladım. Siz ne diyorsunuz? Bu folbiolu kullanıp hamile kalan var mı acaba?

Polip miymis?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…