polip kötü biseymi ?

mycherie

Bilsen uzaklarda kimler agliyor . . .
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
1.117
9.328
208
merhaba,

benim adetim yaklasinca adetliykende sürekli kasiklarimda agri oluyor. 3 kez acil gittim hastaneye jinekolog baksin dediler. türkiyede Manyetik Rezonans Görüntüleme mi - tomografimi diyolar ondan çektirdim (yurtdisindayim) ve polip var dedi doktor.
ama evli olmadigim için ultrasonla bakamadi yani. ilaç içince geçermi yada evlenince bebek olmasina falan engel olan biseymi bu poli denilen sey.

anlatabildimmi bilmiyorum. simdiden tesekkurler.

Merhaba geçmiş olsun ben 6 ay önce polip aldırdım histerokopi yöntemiyle

YALANCI POLİP: Regli döneminde görülür ve regli bitiminde adet kanıyla atılır herhangi bir işlem gerektirmez.

RAHİM İÇİNDE OLAN POLİP :1cm den büyük olan poliplerin bulunduğu yer ve büyüklüğü önemli bu durum kısırlık ve düşüğe neden olabiliyormuş.

RAHİM AĞZINDA OLAN POLİP : Rahim ağızında bulunur.

Herkeste aynı belirtiler olmayabilir ama regli kanının parça halinde ,gelmesi ara kanamalar, kısırlık ve düşük polip belirtisi olarak söyleniyor.

Hsg ultrason ofis histeroskopisi bunu kesinleştirmek için kullanılıyor ama siz evli değilsiniz .

Peki bulunduğu yeri ve kaç mm olduğunu söylediler mi ?

Yok ben tam olarak bilmiyorum zaman bulursam sonuclara bakar bildiririm size. Adetimde kan parca halinde cok geliyor ve adet disi kanamamda oluyor benim

Yok ben tam olarak bilmiyorum zaman bulursam sonuclara bakar bildiririm size. Adetimde kan parca halinde cok geliyor ve adet disi kanamamda oluyor benim
Polipin en büyük belirtisi bu ikisi ama büyüklüğü ve yeri önemli ona göre yardımcı olacaktır doktorunuz.

Merhaba, rahim içinde 0.8 mm lik bir polip göründü ,doktorum adetin 3. Günü gel alalım dedi. Adet günüm 4 gün gecti adet olamadım . Hatta bugun gebelik testi yaptım negatif çıktı . Acaba polip adet gecikmesiyaparmı
Bide bu ay gyno lomexın ve zıtrotek kullandım bir kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…