Gebeliğe Hazırlık Polip ile aşılama yaptıranlar lütfen bakabilir mi ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

flower girls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2019
352
200
Selam kızlar rahimde 17mm boyunda polip olduğunu söyledi doktorum histeroskopi ile alacabileceğini söyledi fakat bu ameliyattan önce bir kere aşılama deneyelim dedi polipi olup aşılama yaptıran var mı ?

Selam kızlar rahimde 17mm boyunda polip olduğunu söyledi doktorum histeroskopi ile alacabileceğini söyledi fakat bu ameliyattan önce bir kere aşılama deneyelim dedi polipi olup aşılama yaptıran var mı ?
Bende polip vardi iki kez devlet hastanesinde asi yaptim tutmadi

Bana kalirsa aldir oyle yaptir polipin yeri onemli engel oluyor gebelige aldir kurtul hem ilac verdikce östrojen hormonu artacak buda polipi besleyecek dahada buyuyecek iyisi aldirmak

Bana kalirsa aldir oyle yaptir polipin yeri onemli engel oluyor gebelige aldir kurtul hem ilac verdikce östrojen hormonu artacak buda polipi besleyecek dahada buyuyecek iyisi aldirmak
tam bebeğin tutunacağı yerde polip dedi ama aşılama yapınca kendi tutunacak yer bulur dedi bu aşılama olmazsa tüp bebek öncesi mutlaka alınacak polipin dedi kafam çok karıştı

bende de polip var alındıktan sonra tedavi olacağım. mantıklı olan rahmin temiz olması.

Merhabalar
Bendede polip var 8 mm civarı
Banada doktorum ilk önce onu alıp sonrasında aşılama yada tüp bebeğe geçelim dedi
Çünkü tutunmayı engelleyebiliyormus
Bence hiç riske atmadan önce histeroskobini olup sonra başla işlemlerine, bende öyle yapcam nasipse

Benim bildiğim polip bebeği düşürüyormuş bende de polip vardı doktor gebeliğe engel dedi gebe bile olsan düşük olur dedi ve aldı ama belki polipin boyutuna göre doktor böyle demiş olabilir bu arada çok kolay bi operasyon polip et beni gibi bişe 20 dk da alır aynı gün ayağa kalkarsın

bana baya yüksek bir fiyat söyledi aslında 9,500tl eşimde ilk aşılama deneyelim dedi polip içinde adet bitimde alınıyor dedi zaten normal yollarla olmadı maalesef gittiğim doktor yüzünden 2 senem boşa gitti açıkçası

Aslında banada mantıklı gelen oydu ama doktor ilk önce deneyelim aşılamayı dedi sonrasını düşünmicez olumlu düşünücez kendini anne olmaya hazırım diye telkin et dedi kalbin beynin sürekli ben anne olucam diye tekrar etsin dedi

Valla canım ben aşılama yaptırmadım ama polibi farkettiğimiz ay klomen kullanmıstım
Yumurta gelişti, eşimde bir sorun yok
Ona rağmen olmadı
Zaten 3 seneye yakındır olmuyor sebepsiz infertilite
O yüzden ben polibi aldırmadan işlem yaptırmak istemiyorum şuan içinn
Tabi sizin ve doktorunuzun kararıı, neye karar verirseniz olumlu sonuçlanır sizin adınıza umarım

Merhaba, tüp bebek ile hamile kalmadim doğal yolla kaldım ama, önceki gebeligimde hamile kaldığımda doktora gittim 25 kurus buyuklugunde polipin var demişti. Polipe rağmen hamile kalmıştım. Asilamada durum farklidir belki uzmanı değilim ama doğal yolla oldu haberim yokken

bende 3 ay klomen kullandım eşimde morfoloji %2 o yüzden doktor aşılama dedi şansımı denemek istedim bide doktorum inanılmaz pozitif ve moral veriyor olumsuz düşüncelerden kurtulmamı söyledi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

çok sevindim darısı isteyen herkesin başına inşallah sanırım bende pozitif düşünüp aşılama deneyeceğim çünkü normal yollarla 4 senedir olmuyor

2. Bi doktora görünün isterseniz ama bence kime sorarsanız sorun ilk önce polibin alınması en sağlıklı. Zaten uzun bir işlem değil regliniz bittiği hafta polibi alıyorlar 10 gün ilişki yasak o yüzden gözünde büyütme bence ilk önce polibi aldır hatta polip yüzünden de gebe kalamıyor olabilirsin
Yine de en iyisini doktorlar bilir…

Doğru diyorsun doktorum o tutunacak bir yer bulur dedi ilk önce aşılama öneriyorum diyince bende çok kararsız kaldım teşekkür ederim cevaplarınız için polip için bu ay geçti o zaman önümüzdeki aya kaldı

Doğru diyorsun doktorum o tutunacak bir yer bulur dedi ilk önce aşılama öneriyorum diyince bende çok kararsız kaldım teşekkür ederim cevaplarınız için polip için bu ay geçti o zaman önümüzdeki aya kaldı

Eğer bir sorunun yokken hamile kalamıyorsan polip yüzünden de olabilir hatta polibi aldırdıktan sonra 2 ay falan doğal yöntemlerle çocuk dene sonra da doktora git olmazsa çünkü histereskopi polipten sonra hamilelik oranı çok artıyor bana öyle oldu boşuna para verme

Benim eşimin morfolojisinde de sıkıntı var o yüzden doktor aşılama öneriyor aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…