Polip için en duyarlı tetkik kolonoskopi yöntemidir. Tarama sırasında polip bulunursa doktor tarafından hemen çıkartılabilir.Rahimde bulunan poliplerin çoğu iyi huyludur, sadece %1-2’sinde kötü huylu hastalık görülebilmektedir. Bu nedenle ileri yaşta adet düzensizliklerine neden olan, 1.5 cm den büyük rahim içi polipleri çıkarmak ve patolojik incelemeye göndermek gerekiyor.Kızlar rahim filmini özelde çektirdim polip çıktı şimdi hangi bölüme gitmem gerekiyor yardımcı olun ne olur herkes ayrı bölüm söylüyor
Kızlar rahim filmini özelde çektirdim polip çıktı şimdi hangi bölüme gitmem gerekiyor yardımcı olun ne olur herkes ayrı bölüm söylüyor
Kızlar rahim filmini özelde çektirdim polip çıktı şimdi hangi bölüme gitmem gerekiyor yardımcı olun ne olur herkes ayrı bölüm söylüyor
Bende oraya alayım diyorum ama kadın doğum diyolar jinekolojik diyolar dahiliye diyolar kafan karıştı bir de başka bölüme git demesinler diye emin olmak için soruyorumYine bir jinekolojiye gidin doktora sorun bence. Cerrahi bir işlem gerekiyor sanırım. İnternette jinekoloji ya da genel uzmanların rahim polipi ile ilgilendiği yazıyor
Bende kadin doğumda rutin kontrolde polip çıktı operasyonu da direkt kadın doğum doktorum yaptı. Tamamlayıcı sağlık sigortaniz varsa ve daha önce boyle bir tanı yoksa tss karşılıyor. Ben özelde hiçbir ödeme yapmadan operasyon geçirdim.
Ben bağcılar araştırma hastanesine rahim filmi sonucunu götürdüm kafın doğum jinekoloji orada ultrasonda bakıldı alttan polip görünmedi ofis histereskopi yapılcak sonrasına ameliyat herhaldeSon durumunuz ne acaba ? Bende de rahim filmi sonrası polip çıktı. Ama çok küçük 2×3 mm yazıyordu. Ama tüp bebek yaptıracağım. Öncesinde aldır derler mı diye de düşünüyorum. Özelde de epey pahalı devlette nereye gittiniz?
Tamamlayıcı saglik sigortası ama sigorta yapılmadan önce poliple ilgili teşhis olmaması gerekiyor sigortanın ödemesi icinTss nedir acaba ofis histereskopi yapılıcak eğer polip saptanırsa ameliyat günü verilicek herhalde
Anladım teşekkürlerTamamlayıcı saglik sigortası ama sigorta yapılmadan önce poliple ilgili teşhis olmaması gerekiyor sigortanın ödemesi icin
Peki bütün ücreti karşılıyor mu sigorta öncesi böyle bir teşhis yoksa kişideTamamlayıcı saglik sigortası ama sigorta yapılmadan önce poliple ilgili teşhis olmaması gerekiyor sigortanın ödemesi icin
Evet bende karşıladıPeki bütün ücreti karşılıyor mu sigorta öncesi böyle bir teşhis yoksa kişide
Hangi hastaneyi acaba ? Ben Medipole gitmeyi düşünüyorum bana yakın da . Tss hangisi vardı bir de sizde ? Bendeki maphreEvet bende karşıladı
Geçmiş olsunKızlar rahim filmini özelde çektirdim polip çıktı şimdi hangi bölüme gitmem gerekiyor yardımcı olun ne olur herkes ayrı bölüm söylüyor
Şehir ve hastane farkı vardır siz sigortanizi yada hastaneyi arayıp geçip geçmediğini ogrenebilirsinizHangi hastaneyi acaba ? Ben Medipole gitmeyi düşünüyorum bana yakın da . Tss hangisi vardı bir de sizde ? Bendeki maphre
Teşekkür ederim birini canlı anestezi vermeden aldılar 2 cm olanıda ameliyatla alacaklarGeçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?