polip hakkında bilgisi olanlar lutfennn???*

adanaadana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
557
9
116
İstanbul
kızlar ben 3 4 aydır gebe kalmaya calısıyorum...adetın 2. gunu baktı doktor bı sorun yok dedı 12.gunu gıttım soldan yumurtamın catladıgını bugun ve yarın calısma yapmamı soyledı dun gıtmıstım...ama rahmımde küçük bı polip oldugunu ve önemsız oldugunu et benı gıbı bısey dedı eger bu ay hamıle kalmazsan alırız dedı .....hamılelıge engel degıl dedı ama benım ıcım rahat degıl hamılelıge engelmı yada hamıle kalırsam bı sorun olurmu lutfen yrdımmmmmmm

merhabalar canım,bende hamileyken gittiğim doktor kontrolünde alttan muayehane olduğumda doktorum polip var dedi,çok endişeli bir insan olduğum için sordum;et beni gibi birşeymiş,ama sanırım hamile kalmaya engel olabiliyor,tabii bunu iyice araştır,doğumsonrası geçmezse alırız demişti.sanırım çok endişelenecek birşey değil,abimin eşide hamileyken kanaması olduğu için gittiğinde doktor polip var demiş ve rahim ağzında olduğu için hemen orada almış,sanırım polip kanamayada neden oluyor,canını sıkma,bende son durumu merak ediyorum.

canım benimde safrakesemde çıktı et beniymiş.bana eğer büyüme olursa safrakesem alınacak

Selam herkese,
HSG çekimi sonucu rahmimde polip çıktı benimle aynı olan var mı lütfen bilgilendirin ne yapmalı?

kızlar yıne gebelık hayalım rafa kalkıyor sanırım cunku benden azonce kan geldı polıp yapıyor sanırım heralde yıne calısmalarım bosa gıttı bu ay...çok moralım bozuk kızlar..sıyah ve mavı sende hamılelıgı engellemmemıs demı ??????abının esıne bıse oldumu canım dusuk felan yapıyormus da allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…