Polip gebeliğe engel midir ?

huzurunsesi

Canımın minik canı sana emanet Rabbim..
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
543
195
63
Rahmimde 1.5 cm lik polip çıktı alınmadan gebe kalınması mümkün değil midir ?

evet engel cnm .. bende mm lik vardı spermlerin yumurtaya ulaşmasını engelliyormuş doktorum öle demişti.. histereskopi oldum alındı..İyi bir doktora görün,bilgi al cnm.. Allh gönlüne göre versin inş..

evet engel cnm .. bende mm lik vardı spermlerin yumurtaya ulaşmasını engelliyormuş doktorum öle demişti.. histereskopi oldum alındı..İyi bir doktora görün,bilgi al cnm.. Allh gönlüne göre versin inş..

doktorum çok iyi ve çok ilgili daha önceki gittiğim doktor hiç ilgilenmemiş ve yanlış teşhis koymuştu polip olduğunu bu doktor söyledi operasyonu da ona yaptırcam ama yine de kafama takıldı acaba alınmadan gebe kalmak mümkün olmaz mı diye sanırım alınması en doğrusu teşekkürler cevabın için

Arkadaşlar Merhaba, 2013 Kasımdan bu yana korunmuyoruz.. Bebeğimiz olmadı.. Polikistik over dediler.. bekledim kendiliğinden olmasını bu kasımda bir sene oluyor artık.. sıkı takibe girelim dedik.. doktora gittim bu sefer polip var dediler.. şimdi benim korkum şu.. Eğer bu polip histeroskopi ile alınsa bile.. gebe kalabilir miyim.. sizce.. çok korkuyorum tüp bebek diyorlar.. internette baya bi araştırdım.. polibini aldırdıktan sonra hamile kalan var mı aramızda ???

gebe kalabildin mi canım sonra.. ?

yok canım pko luyum .. aşılama oldum test günümü bekliyorum işte hayırlısı bakalım.. histereskopi okadar korkulacak bir şey değil ya bir kaç doktora daha danış istersen .. direk niye tüp bebek diyorlar ki ben ilaçsız regl bile olamıyorum yıllardır uğraşıyorum pkoyla aşama aşama ilerliyoruz. Normal olmadı klomen oda olmadı iğne ve aşılama şuanda en son tüp bebek.. Herşeyin hayırlısı canım güvenebileceğin doktor bulman gerekiyor..Bir doktora inanmamak lazım 10 yıldır gittiğim doktorumu geçen ay değiştirdim bende..

Anladım canım çok saol verdiğin bilgi için... Aşama aşama gidilmesi gerek aslında doğru sölüyorsun.. ben bu polip meselesini bir doktora da daha göstereceğim.. çok tedirginim.. ben pkoluyum ayrıca yani eskiden di muhtemelen yumurtlamam olmuyor.. inş tedavisi olur .. cümlemiz için hayırlısı olsun.. inş en kısa zaman da bebişlerimize kavuşuruz.. )

Rica ederim canım inşş .. benim doktorumun söylediği pko da bebişleriniz olmaz değil sadece zamanı uzatır uğraştırır demişti.. Allahın izniyle kavuşuruz inş ..

kürtajdan sonra bende de çıkmıştı yani doktorum çıktı sandı bir sonraki kontrolde yok oldu canım o zaman çok araştırdım hatta doktorumada sordum hamile kalmaya engel değil ama düşük riskin olabilir dedi. birde gebe kalman zorlaşır çünkü polipler yapay sprial görevi görür salgıladığı kimyasallarla spermlerin yapısını bozar spermleri öldürür demişti. neyseki operasyon olmadan kendiliğinden yok oldu yada kan pıhtısını polip olarak gördü bilemiyorum. şimdide kistle uğraşıyıorum rabbim yardımcımız olsun.

Amin canım inş.. Allah yardımcımız olsun.. bende polip meselesini Cumartesş günü bi doktora daha göstericem.. Batı Bahap da Reşat beye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…