- 20 Ocak 2014
- 543
- 195
- 63
- Konu Sahibi huzurunsesi
Rahmimde 1.5 cm lik polip çıktı alınmadan gebe kalınması mümkün değil midir ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet engel cnm .. bende mm lik vardı spermlerin yumurtaya ulaşmasını engelliyormuş doktorum öle demişti.. histereskopi oldum alındı..İyi bir doktora görün,bilgi al cnm.. Allh gönlüne göre versin inş..
evet engel cnm .. bende mm lik vardı spermlerin yumurtaya ulaşmasını engelliyormuş doktorum öle demişti.. histereskopi oldum alındı..İyi bir doktora görün,bilgi al cnm.. Allh gönlüne göre versin inş..
gebe kalabildin mi canım sonra.. ?
yok canım pko luyum .. aşılama oldum test günümü bekliyorum işte hayırlısı bakalım.. histereskopi okadar korkulacak bir şey değil ya bir kaç doktora daha danış istersen .. direk niye tüp bebek diyorlar ki ben ilaçsız regl bile olamıyorum yıllardır uğraşıyorum pkoyla aşama aşama ilerliyoruz. Normal olmadı klomen oda olmadı iğne ve aşılama şuanda en son tüp bebek.. Herşeyin hayırlısı canım güvenebileceğin doktor bulman gerekiyor..Bir doktora inanmamak lazım 10 yıldır gittiğim doktorumu geçen ay değiştirdim bende..
kürtajdan sonra bende de çıkmıştı yani doktorum çıktı sandı bir sonraki kontrolde yok oldu canım o zaman çok araştırdım hatta doktorumada sordum hamile kalmaya engel değil ama düşük riskin olabilir dedi. birde gebe kalman zorlaşır çünkü polipler yapay sprial görevi görür salgıladığı kimyasallarla spermlerin yapısını bozar spermleri öldürür demişti. neyseki operasyon olmadan kendiliğinden yok oldu yada kan pıhtısını polip olarak gördü bilemiyorum. şimdide kistle uğraşıyıorum rabbim yardımcımız olsun.