polip endometrium nedir bilen varmı kızceler

Maviguverciin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
468
280
103
32
Kızlarr ikinci dusukten sonra içerde parca kalması, nedeniyle tekrar kurtaj oldum vekalan parcayı patolojine gonderdiler. Dun tahlileri aldım iceride parca kalması degil polip endometrium varmış. Bununla ilgili bilgisi olan gecirmiş olannvarmı hamilelige engel oluyormu

Polip rahimde bağırsakta saç derisinde yani kafada vb yerlerde olan iyi huylu tümörlermiş. Gebeliğe engel değil zorlaştırıcı imiş. Sizin rahim içinde mi acaba?

B3n dogurdum oglumu hemde suni sanciyla dogmuyodu bile .. siz aldirin oyle hamile kalin hamile degilseniz.sizin polip buyuk demekki.hamileysenoz de rabbim saglkkla kucaginiza almayi nsp etsin

Anladım rahim içinde olduğu için sanırım bebişe yer kalmıyor ve düşüyor. Peki doktorunuz ek olarak önlem almıyor mu ? Sürekli yatsanız gebelik süresince?
Polip oldugunu bilmiyorduk dusukten sonra anladık parca kaldıgını falan sandılar somra polip oldugunu orendik. Gebeligim boyunca hastanede kaldım kanamadan dolayı sonra her hafta igne aldım alltan tabletler falan ldm ama yine bi care yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…