- 22 Ocak 2019
- 468
- 280
- 103
- 32
- Konu Sahibi Maviguverciin
-
Nasıl ilac hamileyken mi ilac içtiniz?polip rahimde et parcası bende düşük tehlikesi için 3 ay ilaç kullandım ...
Nasıl ilac hamileyken mi ilac içtiniz?
Bundan bende kullandım ama doktorum. Bu dusugu onlemek için demişti. Peki sana. Faydası oldu. MuEvet progestan
Evet rahim içinde. Benm hamile kalmakla bir problemim yok sonradan duşuk yapıyorumPolip rahimde bağırsakta saç derisinde yani kafada vb yerlerde olan iyi huylu tümörlermiş. Gebeliğe engel değil zorlaştırıcı imiş. Sizin rahim içinde mi acaba?
TPolip rahimde bağırsakta saç derisinde yani kafada vb yerlerde olan iyi huylu tümörlermiş. Gebeliğe engel değil zorlaştırıcı imiş. Sizin rahim içinde mi acaba?
Anladım rahim içinde olduğu için sanırım bebişe yer kalmıyor ve düşüyor. Peki doktorunuz ek olarak önlem almıyor mu ? Sürekli yatsanız gebelik süresince?Evet rahim içinde. Benm hamile kalmakla bir problemim yok sonradan duşuk yapıyorum
Bunla
Bundan bende kullandım ama doktorum. Bu dusugu onlemek için demişti. Peki sana. Faydası oldu. Mu
Polip oldugunu bilmiyorduk dusukten sonra anladık parca kaldıgını falan sandılar somra polip oldugunu orendik. Gebeligim boyunca hastanede kaldım kanamadan dolayı sonra her hafta igne aldım alltan tabletler falan ldm ama yine bi care yokAnladım rahim içinde olduğu için sanırım bebişe yer kalmıyor ve düşüyor. Peki doktorunuz ek olarak önlem almıyor mu ? Sürekli yatsanız gebelik süresince?
Peki aldırdıktan sonra tekrar oluyomu bu polipler peki ya buyuyormuDusugu onlemek icin evet polibi aldirmak gerekiyor zaten kaybolmuyor
Poliple mi dogurdunuz? Amelyatla mıB3n dogurdum oglumu hemde suni sanciyla dogmuyodu bile .. siz aldirin oyle hamile kalin hamile degilseniz.sizin polip buyuk demekki.hamileysenoz de rabbim saglkkla kucaginiza almayi nsp etsin
Anladım. RABBIM şifa versin.Polip oldugunu bilmiyorduk dusukten sonra anladık parca kaldıgını falan sandılar somra polip oldugunu orendik. Gebeligim boyunca hastanede kaldım kanamadan dolayı sonra her hafta igne aldım alltan tabletler falan ldm ama yine bi care yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?