Cevabın için teşekkür ederim :) Bir kez ölü doğum yapmıştım doktorum kürtaj daha mantıklı demişti ama ben kanamadan korkuyorum benim uzun sürer çünkü. Özelde de histereskopi çok pahalı, şehir hastanesine başvuracağım sanırım..Merhaba ben istanbulda yasiyorum. Evliyim. Rahim kalinligim 22 cm cikmisti birde adetim 9 gune kadar suruyordu. Cocugum yok doktor kurtaj rahime zarar verir histreskopi oneririm dedi. Ben de histereskopi oldum. Suan adet konusunda cok sukur rahatim. Cocuk yoksa hist. oneririm.
Cevabın için teşekkür ederim :) Bir kez ölü doğum yapmıştım doktorum kürtaj daha mantıklı demişti ama ben kanamadan korkuyorum benim uzun sürer çünkü. Özelde de histereskopi çok pahalı, şehir hastanesine başvuracağım sanırım..
Teşekkür ederim canım :)Rica ederim ben ozelde 4000 tl ye oldum ayni zamanda koter se yapildi bana. Simdiden gecmis olsun..
Canım ben gebelik icin yumurta takibi yaptiriyordum. Kontrolde görüldü ve takip yapılınca büyüdüğü anlaşıldı.Konuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olsun lutfen
Teşekkür ederim bilginiz için aşırı yoğun ve parçalı kanamalarim oluyor kürtajdan sonraki 4. Adetim ve böle olduCanım ben gebelik icin yumurta takibi yaptiriyordum. Kontrolde görüldü ve takip yapılınca büyüdüğü anlaşıldı.
Canım bence sıkı bir takibe al.. ben gelecek ay ameliyat olacağım eğer bu ay gebelik olmazsaTeşekkür ederim bilginiz için aşırı yoğun ve parçalı kanamalarim oluyor kürtajdan sonraki 4. Adetim ve böle oldu
Devlete randevu alamıyorum alsamda doktorlar saniyede muayene Edip gonderio,sıkıntılı bı durum,inşallah bebeğini kucağına alırsın ,tez zamandaCanım bence sıkı bir takibe al.. ben gelecek ay ameliyat olacağım eğer bu ay gebelik olmazsa
Çok teşekkür ederim canımDevlete randevu alamıyorum alsamda doktorlar saniyede muayene Edip gonderio,sıkıntılı bı durum,inşallah bebeğini kucağına alırsın ,tez zamanda
Bende ikinci çocuğumu istiyorum ama kürtajdan sonra olmadı maalesef ki korunduğunu halde gebelik olmuştu nasipÇok teşekkür ederim canım
Korunurken ya da değil Allah verecekse her türlü veriyor canım. Ben artık şöyle düşünüyorum, eğer olmuyorsa benim için hayırlısı bu ama bir yandan da biliyorum ki bir gün olacak. Yer gök dua.. Allah sesimizi duysunBende ikinci çocuğumu istiyorum ama kürtajdan sonra olmadı maalesef ki korunduğunu halde gebelik olmuştu nasip
İnşallah rabbim gönlüne göre versin hepimizin,hayırlısı olsun hakkımızdaKorunurken ya da değil Allah verecekse her türlü veriyor canım. Ben artık şöyle düşünüyorum, eğer olmuyorsa benim için hayırlısı bu ama bir yandan da biliyorum ki bir gün olacak. Yer gök dua.. Allah sesimizi duysun
Canım çok geçmiş olsun. Ben de bu ay olacağım, regl bitmesini bekliyorum. Kürtajla mı alındı polip?Kızlar et beni yani polip aldirdiktan sonra kanamaniz kaç günn sürdü.benim 1 hafta oldu ama hala kanama devam ediyor. Normalmi acaba.
Evet kürtaj ile.5 dklik operasyon.ama hala kanama sürüyor. Bazende yumurtaliklarimda ağrı oluyorCanım çok geçmiş olsun. Ben de bu ay olacağım, regl bitmesini bekliyorum. Kürtajla mı alındı polip?
Doktoruna sor canım. Ben ilk düşük yaptığımda çok fazla kanamam geliyor diye ilacı değiştirmişti, hemen kesmişti. Benim doktorum da kürtaj diyor ama kafam karışık inşallah polip alınabilir o yöntemleEvet kürtaj ile.5 dklik operasyon.ama hala kanama sürüyor. Bazende yumurtaliklarimda ağrı oluyor
Bende bu ay gebelik olmazsa önümüzdeki ay ameliyat olacağım senin durumun nasıl acabaCanım bence sıkı bir takibe al.. ben gelecek ay ameliyat olacağım eğer bu ay gebelik olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?