Polip ameliyatı :(

esrbhr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
877
1.028
113
36
Arkadaslar merhaba. Adana'da rahim içi polip aldıranlara sorularım var biraz. Acaba histereskopi mi kürtaj mı daha mantıklı? Ayrıca özelde mi devlet mi yaptırdınız? Cevap verirseniz sevinirim

Merhaba ben istanbulda yasiyorum. Evliyim. Rahim kalinligim 22 cm cikmisti birde adetim 9 gune kadar suruyordu. Cocugum yok doktor kurtaj rahime zarar verir histreskopi oneririm dedi. Ben de histereskopi oldum. Suan adet konusunda cok sukur rahatim. Cocuk yoksa hist. oneririm.

Cevabın için teşekkür ederim :) Bir kez ölü doğum yapmıştım doktorum kürtaj daha mantıklı demişti ama ben kanamadan korkuyorum benim uzun sürer çünkü. Özelde de histereskopi çok pahalı, şehir hastanesine başvuracağım sanırım..

Rica ederim ben ozelde 4000 tl ye oldum ayni zamanda koter se yapildi bana. Simdiden gecmis olsun..

Polip olduğunu nasıl anladınız arkadaşlar,benim boş gebelik nedeniyle kürtajın oldu 4 uncu ve beşinci adetlerim aşırı yoğun ve parçalı 6 gün sürüyor günde 20 ped ve fazlasını kullandığım oldu ağrılarda çabası yardım edersiniz sevinirim

Canım ben gebelik icin yumurta takibi yaptiriyordum. Kontrolde görüldü ve takip yapılınca büyüdüğü anlaşıldı.
Teşekkür ederim bilginiz için aşırı yoğun ve parçalı kanamalarim oluyor kürtajdan sonraki 4. Adetim ve böle oldu

Canım bence sıkı bir takibe al.. ben gelecek ay ameliyat olacağım eğer bu ay gebelik olmazsa
Devlete randevu alamıyorum alsamda doktorlar saniyede muayene Edip gonderio,sıkıntılı bı durum,inşallah bebeğini kucağına alırsın ,tez zamanda

Bende ikinci çocuğumu istiyorum ama kürtajdan sonra olmadı maalesef ki korunduğunu halde gebelik olmuştu nasip
Korunurken ya da değil Allah verecekse her türlü veriyor canım. Ben artık şöyle düşünüyorum, eğer olmuyorsa benim için hayırlısı bu ama bir yandan da biliyorum ki bir gün olacak. Yer gök dua.. Allah sesimizi duysun

İnşallah rabbim gönlüne göre versin hepimizin,hayırlısı olsun hakkımızda

Kızlar et beni yani polip aldirdiktan sonra kanamaniz kaç günn sürdü.benim 1 hafta oldu ama hala kanama devam ediyor. Normalmi acaba.

Kızlar et beni yani polip aldirdiktan sonra kanamaniz kaç günn sürdü.benim 1 hafta oldu ama hala kanama devam ediyor. Normalmi acaba.
Canım çok geçmiş olsun. Ben de bu ay olacağım, regl bitmesini bekliyorum. Kürtajla mı alındı polip?

Evet kürtaj ile.5 dklik operasyon.ama hala kanama sürüyor. Bazende yumurtaliklarimda ağrı oluyor
Doktoruna sor canım. Ben ilk düşük yaptığımda çok fazla kanamam geliyor diye ilacı değiştirmişti, hemen kesmişti. Benim doktorum da kürtaj diyor ama kafam karışık inşallah polip alınabilir o yöntemle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…