- 18 Nisan 2024
- 43
- 0
- 22
-
- Konu Sahibi mervecelebi
hamile kalmaniza cok sevindim tesekkür ederim anlattiginiz icin. Ya benim 2 doktora gosterdim kendi doktorum henüz dönüş yapmamisti birisi miyom digerisi polip dedi yani ikiside o bolgedeki seye birsey var dedi ve filmde de görebiliyordum gölge seklinde rahim icinde kanalin girisinde duruyodu birsey bugün kendi doktorum sonucumun temiz ciktigini tüplerrimin acik oldugunu soyledi onada sordum boyle boyle oldu diye anlattim polip icin daha erken size yazmis anlamadim hicbirsey gercektenMiyom nedir tam olarak açılımını bilmiyorum ama benim de tüplerimde yolu kapatacak şekilde birden fazla şekilde polipler vardı.
Benim doktorum polip için et beni tarzında bir şeydir demişti, yani zamanla büyüyen küçülen yada kaybolan veya yeniden çıkabilen bir şeydir diye açıklama yaptı.
Benim zaten histroskopi ameliyatım vardı o arada da poliplerim alındı. Ama ben yine de hamile kalmayınca ki benim sadece sorunum bu değildi yarım rahimliyim ben, onun da etkisiyle tüp bebeğe başladım ikinci transfer ile hamile kaldım.
Doktorunuz şahane bilgilendirmiş gerçektenhamile kalmaniza cok sevindim tesekkür ederim anlattiginiz icin. Ya benim 2 doktora gosterdim kendi doktorum henüz dönüş yapmamisti birisi miyom digerisi polip dedi yani ikiside o bolgedeki seye birsey var dedi ve filmde de görebiliyordum gölge seklinde rahim icinde kanalin girisinde duruyodu birsey bugün kendi doktorum sonucumun temiz ciktigini tüplerrimin acik oldugunu soyledi onada sordum boyle boyle oldu diye anlattim polip icin daha erken size yazmis anlamadim hicbirsey gercekten
Gittigim doktorum profesor foktor cok bilindik bir doktordu niye boyle yapti bilmiyorum gebeligi deneyin diyor ama polip oldugu zaman gebeligi düşürme ihtimali cokmus ya tutunamiyomus yada gebeligi engelliyormus ve iki doktorda bana buyuk dedi iyice cikmaza girdim bugun baska doktora gidicem bakalim o ne dicek hakkimizda hayirlisiDoktorunuz şahane bilgilendirmiş gerçektenay şimdi bende bilemedim ama eğer benim doktorum dediği doğruysa sizdekiler de çok büyük değilse zamanla kaybolma ihtimalleri de var.
Yine de tabi tam kesin tanıyı aslında doktorlar vericektir böyle durumlarda üniversite hastanesindeki doktorlar profesör yada uzman olduklari için daha bilgili oluyorlar eğer ilinizde varsa üniversite hastanesine girebilirsiniz.
Banada söylendi çocuğunuz doğal yolla olabilir diye ama bende daha fazla beklemek istemediğim için tüp bebeğe başladım ancak benim poliplerim büyük değildi birden çoktular.Gittigim doktorum profesor foktor cok bilindik bir doktordu niye boyle yapti bilmiyorum gebeligi deneyin diyor ama polip oldugu zaman gebeligi düşürme ihtimali cokmus ya tutunamiyomus yada gebeligi engelliyormus ve iki doktorda bana buyuk dedi iyice cikmaza girdim bugun baska doktora gidicem bakalim o ne dicek hakkimizda hayirlisi
Gittim göründüm buradaki doktor da sorun yok dedi herhangi birsey görmedi 2 doktor gordü 2 doktor görmedi berabere ilerliyolarBanada söylendi çocuğunuz doğal yolla olabilir diye ama bende daha fazla beklemek istemediğim için tüp bebeğe başladım ancak benim poliplerim büyük değildi birden çoktular.
Umarım bugünkü muayene bütün soru işaretlerinize cevap buldururhaber verin lütfen
Ay benim de başta başıma gelenleri bilsenizGittim göründüm buradaki doktor da sorun yok dedi herhangi birsey görmedi 2 doktor gordü 2 doktor görmedi berabere ilerliyolariyice deney faresi gibi hissettim. Ama bu ay denemeye karar verdim rahim filminden sonra gebelik sansi artiyomus bu ay denicem. Bende pcos yok ama evlendigim aydan itibaren ilacsiz adet olamiyorum hep ilaclarla bu rahim filmi adetime iyi gelecekmi bakalim
Benim rahim filminde yarım rahimli olduğum ortaya çıkınca ben üniversite hastanesindeki bir profesöre gözüktüm profesörde tüp bebeğe yönlendirdi tüp bebekten de histeroskopi ameliyatını geçiş yaptıkRahim filminden sonra hangi bölüme gittiniZ kızlar
Kadın doğum jinekoloji polikliniği nden randevu aldım cnmBenim rahim filminde yarım rahimli olduğum ortaya çıkınca ben üniversite hastanesindeki bir profesöre gözüktüm profesörde tüp bebeğe yönlendirdi tüp bebekten de histeroskopi ameliyatını geçiş yaptık
Üniversite hastanesinden randevu aldığım için kadın doğum bölümünden direkt profesörun kendine randevu almıştımKadın doğum jinekoloji polikliniği nden randevu aldım cnm