polip aldırdıktan sonra hamile kalanlar..!!

Hicad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
15
22
35
merhaba arkadaşlar ben 11 haftalık hamileyken rutin dr kontrolüne gittim ve bebeğimin 6.haftasında gelişmeyip öldüğünü öğrendim.sonucunda kürtaj oldum tabi tam bunu atlatmaya çalışırken kürtajdan sonraki kontrolümde dr rahimde polip olduğundan şüphelendi ve adetinin 4. günü tekrar gel dedi. adet olup tekrar gidene kadar kafamda bir sürü soru işareti oluşmaya başladı. en önemlisi de polip varsa eğer alındıktan sonra tedavi gerekmeden hamile kalabilirmiyim? Aramızda varmı acaba polip aldıran, hamile kalan. sabırsızlıkla bekliyorum cevaplarınızı...

Merhaba ,

Bende mart ayında polip aldırdım. bende 2 yıldır hamile kalamıyorum. bir arkadaşım vasıtasıyla doktorumu değiştirdim. Doktorum polip olduğunu söyledi. Hamile kalmaya engel olacağını ve hamile kalınsa bile düşükle sonuçlanacağını söyledi. aldırıldıktan sonra bile tekrar edebiliyormuş. Sonrasında aldırdım . aldırdıktan sonra 1 ay ara verdik. Üç ay süre verdi doktorumuz. bu üç aylık süre içinde olmazsan . çatlatma iğnesi vereceğini söyledi. bu ay süremiz doldu ve henüz sonuç olumlu değil .

Ben 2 kere miyom ameliyati oldum. Daha sonra poliplerim varmiss onlar alindi. Ama kendiligimden hamile kalamadim. Tup bebek tedavisiyle cok sukur 3aylik hamileyim suanda. Ama benim kendiligimden hamile kalamama sebebim esimden dolayi. Insallahh Allahim herkesin gonlune gore versin.

Merhaba kizlar bizde 6 aydir deniyoruz ama yok ,yumurtalikta 1 cm polip oldugunu soyledi dr 6 ay once ama almamiza gerek yok dedi artik endise etmeye basladim simdi bu polip engel oluyo mu olmuyo mu,oluyosa bana neden soylemedi baska bi dr a gitmeyi dusunuyorum bu ayda olmazsa

canım 1cm polip olup nasıl alınmaz . çok garip yinede doktor bilir tabi en iyisini . polip hamileliğe engel , hamile kalınsa bile çoğunlukla düşükle sonuçlanıyormuş

bende tam bebek planlarım yaparken polip ve yara olduğuu öğrendim. eş zamanla operasyonla ikisde tedavi edildi. yara yakıldığı için 2 ay korunmamı söyledi doktor onun hemen arkasaından hamile kaldım çokşükür ancak benim de 6. hafta da gelişimi durdu. hep bekledik gelicekmi boş gebelik mi diye ama artık spn kontrollde doktor dedi gelişmemiş. o kürtaj ile alındı. polip tekrar çıktımı bilmiyrum tam bir sene oldu. ben bu olaydan tam bir sene sonra lekelenmem oldu meer sanırım yerleşme lekesi imiş. adetim gecikti idrar da çift çizgi çıktı. bayramın bitmesini bekliyorum kan vericem inş. vel hasıl hormonlarla ilgili problem yoksa polip alındıktan sonra gebeliğe engel değil. inş benim tekrarlamamıştır yaaa yine olumsuz şeyler yaşamaktan çok korkuyorum

Canım benimde çikolata kistim vardı tüp bebek yaptıracaktım ama rahimde polip var transfer olmadan önce ameliyat olman gerekiyor diye iptal ettiler . Iptal edildiği ay kendiliğimden hamile kaldım çok şükür şimdi gebeliğimin 7. Ayındayım. Bence polipin Büyüklüğü de önemli . Sanırım benimki çok büyük değildi

Kızlar merhaba benimde 2 ay onceki kontrolumde polip gibi bişey dedi dr cok endıselendım sordum ettim ama tepki vermedi yolladı benı alalım vs demedi gebelıge engel değil dedi ama burda okuyorum herkes engel oldugunu soylüyo,5 aydır deneme yapıyoruz hamile kalamadım hala artık endıse etmeye basladım ne yapmalıyım

Arkadas lar bende cocuk istiyorum ve aylardir hep bi sorunla karsilastim ilk önce troid o suan iyi sonrasinda cikolata kisti oda ilac kullanmama ragmen yok olmadi simdide polip cikti ve en sonunda cok korkmama ragmen ameliyata karar verdik 18 gün sonra ameliyat olacam hayirlisi ile insallah kisti laparoskopi ile polipide kürtaj la alacaklarmis hakkimizda hayirlisi olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…