merhaba arkadaşlar ben 11 haftalık hamileyken rutin dr kontrolüne gittim ve bebeğimin 6.haftasında gelişmeyip öldüğünü öğrendim.sonucunda kürtaj oldum tabi tam bunu atlatmaya çalışırken kürtajdan sonraki kontrolümde dr rahimde polip olduğundan şüphelendi ve adetinin 4. günü tekrar gel dedi. adet olup tekrar gidene kadar kafamda bir sürü soru işareti oluşmaya başladı. en önemlisi de polip varsa eğer alındıktan sonra tedavi gerekmeden hamile kalabilirmiyim? Aramızda varmı acaba polip aldıran, hamile kalan. sabırsızlıkla bekliyorum cevaplarınızı...
merhaba arkadaşlar ben 11 haftalık hamileyken rutin dr kontrolüne gittim ve bebeğimin 6.haftasında gelişmeyip öldüğünü öğrendim.sonucunda kürtaj oldum tabi tam bunu atlatmaya çalışırken kürtajdan sonraki kontrolümde dr rahimde polip olduğundan şüphelendi ve adetinin 4. günü tekrar gel dedi. adet olup tekrar gidene kadar kafamda bir sürü soru işareti oluşmaya başladı. en önemlisi de polip varsa eğer alındıktan sonra tedavi gerekmeden hamile kalabilirmiyim? Aramızda varmı acaba polip aldıran, hamile kalan. sabırsızlıkla bekliyorum cevaplarınızı...
Merhaba kizlar bizde 6 aydir deniyoruz ama yok ,yumurtalikta 1 cm polip oldugunu soyledi dr 6 ay once ama almamiza gerek yok dedi artik endise etmeye basladim simdi bu polip engel oluyo mu olmuyo mu,oluyosa bana neden soylemedi baska bi dr a gitmeyi dusunuyorum bu ayda olmazsa
Yaaaa of delircem en iyisi baska bi doktora daha gitmekcanım 1cm polip olup nasıl alınmaz . çok garip yinede doktor bilir tabi en iyisini . polip hamileliğe engel , hamile kalınsa bile çoğunlukla düşükle sonuçlanıyormuş
Canım benimde çikolata kistim vardı tüp bebek yaptıracaktım ama rahimde polip var transfer olmadan önce ameliyat olman gerekiyor diye iptal ettiler . Iptal edildiği ay kendiliğimden hamile kaldım çok şükür şimdi gebeliğimin 7. Ayındayım. Bence polipin Büyüklüğü de önemli . Sanırım benimki çok büyük değildimerhaba arkadaşlar ben 11 haftalık hamileyken rutin dr kontrolüne gittim ve bebeğimin 6.haftasında gelişmeyip öldüğünü öğrendim.sonucunda kürtaj oldum tabi tam bunu atlatmaya çalışırken kürtajdan sonraki kontrolümde dr rahimde polip olduğundan şüphelendi ve adetinin 4. günü tekrar gel dedi. adet olup tekrar gidene kadar kafamda bir sürü soru işareti oluşmaya başladı. en önemlisi de polip varsa eğer alındıktan sonra tedavi gerekmeden hamile kalabilirmiyim? Aramızda varmı acaba polip aldıran, hamile kalan. sabırsızlıkla bekliyorum cevaplarınızı...