Gercekdenmi ben gec verdim ama yanlis cika bilirmi testlerimi atdim. Baka bilirmisin ama azerice yazili belki isimlerinnen anlarsinÂdetin 3.günü veriliyor diye biliyorum
Atabilirseniz bakayim orda zaten referans aralığı yazar verdiğiniz güne göreGercekdenmi ben gec verdim ama yanlis cika bilirmi testlerimi atdim. Baka bilirmisin ama azerice yazili belki isimlerinnen anlarsin
Canim sen yazmadan once atmisdim gorundumu sende?Atabilirseniz bakayim orda zaten referans aralığı yazar verdiğiniz güne göre
Eşinizin degerleri düşük gibi doktor ne dedi
Sizin de hangi gün verdiğiniz önemli yanında yazıyor mesela adetten önce mi sonra mı referans aralığı varCanim sen yazmadan once atmisdim gorundumu sende?
Doktorda oyle bisey dedi ilac tedavisi serum falan yazdi ama tedaviden sora deyerlerine bakilmadi peki benimki nasil gorunuyor ama gunune gore verilmedino yuzden doru olmaya bilir bide hatirladigim kadariyla adet olucagim zaman vermisdim ama olmamisdim gecikmisdimEşinizin degerleri düşük gibi doktor ne dedi
Canım onu tam bilemiyorum 3.gün olsaydı benimkiyle karşılaştırıp yorum yapabilirdim proxymen proxyfemin gibi takviye vitamin kullanın eşinizle bir kac ay. D vitamini çok önemli hic baktirdin mı bir de sağlıklı beslenmek bol su yürüyüş bunlar cok etkiliyor eşin de keçi boynuzu pekmezi tüketsinDoktorda oyle bisey dedi ilac tedavisi serum falan yazdi ama tedaviden sora deyerlerine bakilmadi peki benimki nasil gorunuyor ama gunune gore verilmedino yuzden doru olmaya bilir bide hatirladigim kadariyla adet olucagim zaman vermisdim ama olmamisdim gecikmisdim
Anladim camim. Ama doktorum neden bana soylemedi anlamadim oysaki ozelde calisan cok iyi bie doktor kendisiSizin de hangi gün verdiğiniz önemli yanında yazıyor mesela adetten önce mi sonra mı referans aralığı var
Burda da sizin estradiol 652 çıkmış yüksek gibi geldi bana ama doktorun ne dedigi önemli siz olmadı yeni konu açın testlerinizden anlayan biri yorumlar ama fotoğraf net değil net cekip açın
Evet canim hormon testleri verdigimde d vitaminede baktirdim simdi atcam resminiCanım onu tam bilemiyorum 3.gün olsaydı benimkiyle karşılaştırıp yorum yapabilirdim proxymen proxyfemin gibi takviye vitamin kullanın eşinizle bir kac ay. D vitamini çok önemli hic baktirdin mı bir de sağlıklı beslenmek bol su yürüyüş bunlar cok etkiliyor eşin de keçi boynuzu pekmezi tüketsin
DoktoruBurda da sizin estradiol 652 çıkmış yüksek gibi geldi bana ama doktorun ne dedigi önemli siz olmadı yeni konu açın testlerinizden anlayan biri yorumlar ama fotoğraf net değil net cekip açın
Doktorum o konuda bisey soylemedi sadece tedavi yazdiBurda da sizin estradiol 652 çıkmış yüksek gibi geldi bana ama doktorun ne dedigi önemli siz olmadı yeni konu açın testlerinizden anlayan biri yorumlar ama fotoğraf net değil net cekip açın
Canim d vitaminim nasilBurda da sizin estradiol 652 çıkmış yüksek gibi geldi bana ama doktorun ne dedigi önemli siz olmadı yeni konu açın testlerinizden anlayan biri yorumlar ama fotoğraf net değil net cekip açın
Güzel . benimki 13 çıkmıştıCanim d vitaminim nasil
Tedaviden sonra olur inşallah cok stres yapma bol bol yürü bos vakitlerindeDoktoru
Doktorum o konuda bisey soylemedi sadece tedavi yazdi
Evet, yapar. Benimki endometriyal polipti. 20 Kasım'da ameliyat oldum. Ameliyattan sonra yaklaşık iki ay ara kanamam oldu ama reglim gecikmedi hatta dayanılamaz seviyede olan regl sancılarım inanılmaz derecede azaldı. Karnımın ağrısından yataktan çıkamıyordum, midem bulanıyordu ve kanamam çok oluyordu ama ameliyattan sonra düzeldiSelam kizlar ben 3 hafta önce polip ameliyyati oldum 2 tane polipim vardi 1 senedir evliyim ve hamile kalamadim polip engellermi ve yillardir adetim duzensiz surekli 1 ay gecikiyor polip adet duzensizliği yaparmi ameliyatdan sonra duzelme ihtamali varmi aranizda benim gibi olan varsa lutfen cevapliya bilirmi
Benim doktorum rahim tam anlamıyla iyileşene kadar düzensizlik ve ara kanama olabilir demişti. Ameliyattan önce reglim çok gecikiyordu ameliyattan sonra da gecikti bikaç gün ocaktan beri düzenli regl oluyorumBenim ameliyatin uzerinden 2 ay gecdi ama daha hamile kalmadim adet gecikmem var ve yeni kistim oldugunu ogrendim doktor cok kucuk sorun yaratmaz dedi in se Allah en kisa surede hamilr kaliriz
Gercekdenmi in se Allah benimde duzene girerBenim doktorum rahim tam anlamıyla iyileşene kadar düzensizlik ve ara kanama olabilir demişti. Ameliyattan önce reglim çok gecikiyordu ameliyattan sonra da gecikti bikaç gün ocaktan beri düzenli regl oluyorum
İnşaAllahGercekdenmi in se Allah benimde duzene girer