Polikstk over goruntusu nedir lutfen yardim

İnsalalh Allah kucaginza almayi nasip etsin .Nasil hamile kaldnz bende ki pko degilmis .Goruntu var sadece merakimda normal yumurtlma oluyo mu adet oluyrm her ay ama

merhaba benim de pko like idi goruntu var ama semptom yok yani pko olmaya ucundan yaklasmisiz bu iyi birsey
oncelikle asla kilo almayin pko ya yatkinliginiz artar
daha sonra hep saglikli beslenmek zorundasiniz
hamile kalabilirsiniz tum tetkiklerinizi yaptirin gecmis olsun

Evet cok dogru soylyosunz kilo aldim.zaten 6 ayda 10 kilo nasil aldm diye dusunydm simdk plates yapiyorm spora gidyrm . Tetkiklermi yaptrdm smdi ramazan sonrasi tedaviye baslicam adet olunca

Sen evlimisin kuzu necla
Evet 3 senelik evliyim.Gecen sene esimde sorunda oldgnu ogrendk ameliyat falan anca iyilesti sonra ben kendm gittim ogrendm rahatszlgmi drlarda ilglnmyor .Esimde problem var diye artk iyilesti cok sukur 1 bucuk senedir beklyrz Allahim cok sabrwdenlere versin

Be

Ne guzel masalalh bende bu ay oyleym .Artk ne gerkiyosa yapalm .

Benimde sadece cenemde hafif tüyler var oda tedavi sürecinde çıkmaya başladı epilasyon a gtcektim eşim bu ayi da tüp bebeğe gidelim sonra ne edersen et dedi :)
Canım herkeste bir olmuyor sen içini ferah tut allahtan ümit kesilmez inşallah sen bizim yaşadığımız sıkıntıları yaşamadan bebeğini kucağına alırsın...ama bu polikistik over çok sıkıntılı bir hastalık ama tup bebekte bi o kadar da şansın artıyor

Çift olarak ikimizde de sorun var canım o yüzden bu stres ya ins hayırlısıyla olur be umutluyum yinede

Çift olarak ikimizde de sorun var canım o yüzden bu stres ya ins hayırlısıyla olur be umutluyum yinede
Çift olunca sıktı bizimde öyle ama eşim son verdiği teste değerle düzelmişti çok şükür şimdi ben tedaviye başlacm kısmetse belki sınav yeni basliyordr.

Kilo alamamaya özen gösteriyorum plates yapıyorum hatta peki sizin bebeğimiz var mı yani ben manti olark soyle dusunyrm cok fazla folikul var ya ilac tedavisyle cok yumurta olusr yani sknti yasamyz gibi sadce dusunce tbi nedir bilemyrm drlarda cok aciklama yapmyo zaten tedaviye baslymdm en son gittgmde yumurta takibi iicn ilglnmdi bile dr ..Şimdi başka dr gidicem kısmetse

Çift olunca sıktı bizimde öyle ama eşim son verdiği teste değerle düzelmişti çok şükür şimdi ben tedaviye başlacm kısmetse belki sınav yeni basliyordr.
Elinden geleni yap gerisini Allah'a bırak rabbim derdi veriyor Sabri daha çok veriyor umudunu yitirme olur bı gün elbet. En azından hastalığının teşhisi var sebepsiz infirlite denen birşey var neden olduğu bilinmiyor. Bizimki zor ama en azından neyle ugrastigimixi biliyoruz elhamdülillah

Ne güzel valla bende böyle şeyleri duyunca çok umitlaniyorum.
Hamilelik oncesi lh fsh hormonlari normaldi bende de. Ama asiri kg alma, killanma daha ilk ergenlikten itibaren vardi. Yani sadece kist görünümü oldugu soyleniyordu. Dogumdan sonra hormon baktirmadim. Ama kistlerim duruyordu malesef. Bayram dönüşü bende bunla ilgili tedavi olmak istiyorum. Ozellikle kıllanma mevzusu beni cok üzüyor

Allah yardimcimzi olsin.

Allah yardimcimzi olsin.
Aynı durum bende de söz konusu .dr lar bunun bebeğe engel olmadığı söyledi ama benim 10 aydır tedavime rağmen olmadı. . Ben soğan kürünü denedim . Büyük oranda kistler gitmişti.şimdi yeniden yumurta büyütme çatlatma tedavisindeyim. İlk çocuğuma tedavisiz 20 ay denedikten sonra gebe kalmıştım.

Eşinizde ne sorun var özel olmazsa benim eşimin değerleride coo kötüydü kürler falan cok şükür yükseldi yardımcı olablrm kür konusunda falan
İleri hızı ve morfolojik sorunları var di şuan 85milyon sperm sayısını n olduğunu söyledi doktor aslında bir ay çok kötü bir ay çok iyi keçiboynuzu ginseng kapsül aldım.onlari kullanıyor. Şuan lik tek sorun bende

Anlam canım cok geçmiş olsun.Ben daha yeni tedaviye başlıcam sanırım bu zor bi rahatsızlık ben basit düşünmüştüm klomen ve catlatma ignesi ise yarar insalalh

Anlam canım cok geçmiş olsun.Ben daha yeni tedaviye başlıcam sanırım bu zor bi rahatsızlık ben basit düşünmüştüm klomen ve catlatma ignesi ise yarar insalalh
İşe yarar canım benim günlük dört iciyordum. Beş altı tane yumurtam.oluyirdu. ins olur canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…