Polikstk over goruntusu nedir lutfen yardim

Neclaaa12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2019
247
184
33
30
Arkadslar merhaba.Ben polikistk over goruntusu varmis adetlerim duzenli hormonalr duzenli kilo killanma problem yok bu nedir .Ben normal yumurtlamiyor muyum dr soyledigi sendrom degil .Lutfen bilenler yardim etsin...

Tatlım bende de aynı problem var rabbim sabır versin zor bir süreç bu pkos küçük küçük inci gibi dizili kistlerin var. Bu kistler çatlamayan yumurtaların kist olarak rahimde kalmsi çok önemli değil ama hamile kalmayı zorlaştırıyor

Cok gecmis olsn .Zaten esimdede sorun iyilesti gibi ama . peki yumurta takibi ise yaramadi mi Yani biz normal yumurtlamiyor muyuz .O kistler buyumen yumurta galiba

Merhaba ben de pko var. Benimki Doğumdan sonra kaybolmadı. İnşallah sizinki kaybolur.
İnsalalh Allah kucaginza almayi nasip etsin .Nasil hamile kaldnz bende ki pko degilmis .Goruntu var sadece merakimda normal yumurtlma oluyo mu adet oluyrm her ay ama

İnsalalh Allah kucaginza almayi nasip etsin .Nasil hamile kaldnz bende ki pko degilmis .Goruntu var sadece merakimda normal yumurtlma oluyo mu adet oluyrm her ay ama
Amin darısı başına inşallah. Benim 2. İlk çocuğumda korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım. 2. De 9 ay uğraştım bende pkonun bütün sendromları vardı. Kilo aldım çok,çenemde tüylenme oldu. Adetlerim kendimi bildim bileli yılda 1veya 2 defa düzenli olurum. Diğer zamanlar 3 ay olmadığım oluyor. Benim yumurta oluştuğu zaman kendisi çatlıyordu. Herkeste farklı oluyor. Hormonlar düzenli ise hamile kalmada fazla sıkıntı olmuyor.

Cok gecmis olsn .Zaten esimdede sorun iyilesti gibi ama . peki yumurta takibi ise yaramadi mi Yani biz normal yumurtlamiyor muyuz .O kistler buyumen yumurta galiba
Evet canım onlar büyümeyen yumurtalar. Her ay yumurtlama olmuyor oluşuyor ama her ay değil ben sekiz ay iğneli tedavi gördüm bir ay aşılama bir ay rahim filmi hiç bir şekilde sonuç alamadım. Bu sefer tüp bebeğe yobeldim

Amin darısı başına inşallah. Benim 2. İlk çocuğumda korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım. 2. De 9 ay uğraştım bende pkonun bütün sendromları vardı. Kilo aldım çok,çenemde tüylenme oldu. Adetlerim kendimi bildim bileli yılda 1veya 2 defa düzenli olurum. Diğer zamanlar 3 ay olmadığım oluyor. Benim yumurta oluştuğu zaman kendisi çatlıyordu. Herkeste farklı oluyor. Hormonlar düzenli ise hamile kalmada fazla sıkıntı olmuyor.
Benimde sadece cenemde hafif tüyler var oda tedavi sürecinde çıkmaya başladı epilasyon a gtcektim eşim bu ayi da tüp bebeğe gidelim sonra ne edersen et dedi :)

Benimde sadece cenemde hafif tüyler var oda tedavi sürecinde çıkmaya başladı epilasyon a gtcektim eşim bu ayi da tüp bebeğe gidelim sonra ne edersen et dedi :)
Benim de çenemdeki bir kaç tane onlarda tedavi sırasında çıktılar. Ne kadardır deniyorsunuz.

Bes senedir evliyim 22 yasinfayim. İki yildir istiyorum gebelige dair hic birswy yasamadim peki sen
Daha çok gençsin. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan olur. Ben 30 yaşındayım. 8 yıllık evliyim. İlk hamileliğimde korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım. Şimdiki hamileliğimde 9 ay uğraştım. Fazla kilom vardı, Onları verdim folik asit kullandım. Aralıkta rahim filmini çektim. Şubatta hamile olduğumu öğrendim. Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun. Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine 🙏

Daha çok gençsin. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan olur. Ben 30 yaşındayım. 8 yıllık evliyim. İlk hamileliğimde korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım. Şimdiki hamileliğimde 9 ay uğraştım. Fazla kilom vardı, Onları verdim folik asit kullandım. Aralıkta rahim filmini çektim. Şubatta hamile olduğumu öğrendim. Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun. Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine 🙏
Ne guzel sen kendiliginden Hamile kalmışsın ins rabbim kucağına almayı nasip eder kuzum.ys randewumu aldım ben canım bayramdan sonra hemen gidiyorum paramı da oradan buradan borç ettim ins nasip olur

Ne guzel sen kendiliginden Hamile kalmışsın ins rabbim kucağına almayı nasip eder kuzum.ys randewumu aldım ben canım bayramdan sonra hemen gidiyorum paramı da oradan buradan borç ettim ins nasip olur
Amin inşallah hamile kalırsın.canım stres çok etkiliyor.zor ama başka şeylere odaklan

Bütün günüm kk da geçiyor stresim çok aslında borç olduğu için bide tutmassa ne ederim bilmiyorum
İşte canım öyle yapma. Belki tutmazsa kendiliğinden olur. Belki de ikiz olur ki inşallah. Demem o ki stres hiç ama hiç iyi değil. Hem sana hem doğacak bebeklerine. Ne kadar stres yaparsan o kadar uzaklaşıyorsun onlardan. Kendimden biliyorum. 9 ay kendimi yedim bitirdim. Sonra dedim zaten tedaviye başladık olmazsa bütün yolları deneriz. O ay hamile kaldım.

Aslında çok stres li biri dglm borç olunca tutmassa bu borçları öderken içim yana yana ödemek zorunda kalmak. Okdr umud um gtcek ya işin doğrusu ya ikizlerim olur ya çok tatlı olurlar kendimi motive edim haha

Gün açtı burda hala uyumuyorum doktorun numarası var ha bire mesaj atıyorum. Adam beni engellemede iyi . Haha

Back