• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polikstiğim

SARI_SEKERM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
217
1
46
Ankara
arkadaşlar burda daha hızlı cevaplanıyor diye konumu buraya açmak istedim çenemde ufak tefek sivilceler çıkardı sonra bunlar çoğaldı iltihaplı bir şekilde patlamaya başladı. cildiye doktoruna gittim sivilceler iki nedenden çıkar dedi birincisi yumurtalık kistleri ikincisi böbrek üstü bezleri yüzde yağlanmaya neden olan bu ikisinde oluşan sorunmuş sonra beni kadın doğum doktoruna yönlendirdi adetlerim hiç aksamaz normaldir ama pko çıktı çok üzüldüm bana yasmin verdi fakat şu an ben hasta değilim hastalığımada daha 15,20 gün var bu hapı ilk günmü içmem gerek yoksa yarın alıp başıyımmı biri yardımcı olursa çok sevinicem o üzüntüden hiçbişi soramadım birde bana dioki evlen hemen çocuk yap hastane başıma yıkııldı sanki üzgünüm şu hap konusunda sorumuda yanıtlarsanız çok sevinirim

hapla tedavisi olan bi durum üzülme bendedde vardı geçti.ne saçma ya sırf bunun içinmi evlencekmişsin..

Canım sen doktoroun dediğine bakma.Biraz kaba söylemiş.PCOS hastaları normal bayanlara göre daha zor hamile kalıyo.Ondan demiştir.Birde kiilo problemin varsa çok çok zor.Bende de var pcos.Bana her gittiğim doktor kilo ver düzelecek herşey diyo.Eğer hafifde olsa kilo problemin varsa önlemini şimdiden al canım.

Bu kadar şuursuzcu konuşan doktora gitmeyin bence bir daha.
Çocukları olmuyor diye birşey yok.
Sadece daha zor olabiliyor o kadar.

teşekkür ederim moral oldu bana yasmin verdi şu an hasta değilim bu hapa kesin olarak hatalığın 1. günümü başlamak lazım şu an başlasam sorun yaratırmı korunmak gibi bir amacım yok zaten bekarım bile biri cevaplarsa mutlu olucam

Back