Polikistikoverliyim ve artik anneyim !!!

zelisbasaran1310

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2017
71
212
35
Merhabalar
Bu yazim tum polikistikover ile savasan ve cocuk sahibi olmak isteyen guzel anne adaylarina moral olsun
Ekim 2010 evlendim ve adetlerim tamamen duzensizlesti evliligimin ilk 2 yili toplamda 5 yada 6 kez adet olmustum ve pko dan haberim yoktu ne zaman ki cocuk istedik korunmadik aradan 1 yil gecti dr kapisini caldik adini bile bilmedigim bu rahatsizliktan bebegim olamayacagini ogrendim:olamaz:
102 kiloydum ve acilen tedavi surecinde kilo vermeliydim tum hormonlarim olmasi gerekenin tam tersiydi temmuz 2012 de tedaviye basladim uzun bir surecti 1 yil dogum kontrol ilaci ve yanina ek 4_5 tane hap kullaniordum ve 6 ayda 1 dr kontrolum vardi
2014 temmuz ayina kadar 80 kiloya dustum ve degerlerim normale donmustu 1 yildir duzenli regl oluyordum

Ilk olarak catlatma ignesi denende 3 ay regl oldugumda dr gidiyor yumurta buyutucu ilac aliyor yumurtalarim yeterli boyuta gelince catlatma ignesi vuruluyor ve normal iliskiyle gebelik bekleniyordu maalesef 3 denemede sonuc alinamadi
2014 aralik ayinda asilama icin tedaviye baslandi oncelikle regl oldugumda 5 gun boyunca klomen kullandim olabilecegin en son dozu gunde 6 adet iciyordum ki bi adet 19 mm yumurta elde edilmisti dr um asilama icin yetersiz gordu ve o ay normal yolla hamile kaldim :anneadayı:
Mujdeli haberi 6 subatta aldim ALLAH TUM ISTEYENLERE BU CENNET KOKUSUNU NASIP ETSIN DILEYEN HERKESE
suan kizim 17 aylik ve yanimda uyuyor :anne:
POLIKISTIKOVER KABUSUNUZ OLMASIN
Suan yine diyetteyim kilolarimi verince 2.bebek icin tedaviye baslayacagiz
TUM HAYALLERINIZ GERCEK OLSUN:anneadayı: :KK200::KK200:

Hayırlı olsun allah anali babali saglikli büyütsün. Darısı biz diger pkolulara inşallah:dua:
Bebisinizi bir kere koklayarak öpün benim icin:emir_bebek:

Hayırlı olsun allah anali babali saglikli büyütsün. Darısı biz diger pkolulara inşallah:dua:
Bebisinizi bir kere koklayarak öpün benim icin:emir_bebek:
Insallah canim tum guzel dileklerim sizinle
En onemlisi moral ve olumlu dusunmek kesinlikle olmayacak demeyin olacak diyin Rabbim zaten en guzelini yazar
Bu arada kizimi uzun uzun optum sizin icin

Insallah canim tum guzel dileklerim sizinle
En onemlisi moral ve olumlu dusunmek kesinlikle olmayacak demeyin olacak diyin Rabbim zaten en guzelini yazar
Bu arada kizimi uzun uzun optum sizin icin
Oyy kiyamam bir de kız mı, maşallah...
Cok tesekkur ederim allah razi olsun. İnşallah en kisa zamanda ben de tadarim bu hissi.

X