Polikistikoverli anneler

pkoluyum birkızım var ona klomen kullandığım ilk ay hamile kaldım ama şu anki kilomdan daha zayıftım 2.ciicin 2.5 yıldır uğraşıyorum ama olmuyor ben kiloyla alakalı olduğunu düşünüyorum
Hamile kaldığınız ay ilk klomen kullanımında adetiniz düzenlimiydi

Anin inşallah Rabbim hayırlısıyla sizede sağlıklı sıhhatli bebğinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Tüm isteyenler için dua ediyorum ben çok istedim şükürler olsun Rabbim bu duyguyu yaşamayı nasip etti inşallah kucağıma almayıda nasip eder. Allahım herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin

Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin..Canım biraz bahsedebilirmisin nasıl hamile kaldın?? bende pkoluyum 1.5 yıllık evliyim.9 aydır tedavi görüyorum..klomen kullandım yumurta oluştu döllenme olmadı..rahim filmi çekildim bir tüpüm kapalıydı cok şükür açıldı..şimdi iğne tedavisine geçeceğiz..sen hangi iğneyi kullandın? birde soğan suyu vs şeyler kullandınmı??

Canım ben soğan suyunu bir kaç kez denedim ama bende hiç bi sonuç vermedi düzensizlik devam etti. Klomen kullandım 2 defa 2 yumurtam oluştu kendiliğinden çatladı ama gebelik olmadı adette olmadım hsg çektirdim tüplerde bi sıkıntı çıkmadı çok şükür ama gene gebelik olmadı. En son tüp bebek uzmanına gittim 2 defa aşılama yapalım olmazsa tüp bebek yaparız dedi tamam dedim ilk aşılamamda hamile kaldım. Dr bana 2 kutu gonal f iğne verdi gün aşırı yumurta takibi haptı sonra cetrodite die bi iğne yaptım en sonda da ovitrele çatlatıcı iğne oldum aşılamam yapıldı progestan kullandım ilk tedavimde bamile kaldım. Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah. Önemli olan içinizin rahat olması. Bu bi süreç pko gebeliğe engel bir durum değil çocuğunuz olur mutlaka. Sadece biraz sabır bol dua ve tevekkül Allahım ol desin yeter

Çok saol canımm tşk ederim...Darısı tüm olmayanlara inşallah..Bende doktoruma söylicegim gonal-f yazsın..herkes bu iğneden memnun kalmış...ilk önce normal yolla iğneyle denicez artık olmazsa aşılamaya geçeriz..inşallah gerek kalmaz..

İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun inşsllah

Bende de vardı pko benim de ilk etapta 5-6 ay olmadı gebelik ama şimdi var çok şükür. İyi bir doktor bul kendine ve bol bol dua et inşaallah

Ben de pkolu bir anneyim
İlk sekiz ay hamile kalamadim olmucak sandim doktora gittim klomen tedavisi basladi ilk kutuyu kullanirken ayni zamanda kuru incir ve havuc kuru uyguladim esimede keci boynuzu icirdim veeee bunlari yaptigim o ay bir kutu klomen le hamile kaldim o cift cizgiyi gordume hala inanamiyorum kizim 2 yasinda...kizlar bu dedigim kuru incir kurunu ibrahim saracoglunun videosu var youtubede seda sayanin programinda onu izleyin ayrintilarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…