- 24 Aralık 2014
- 1.366
- 896
Hamile kaldığınız ay ilk klomen kullanımında adetiniz düzenlimiydipkoluyum birkızım var ona klomen kullandığım ilk ay hamile kaldım ama şu anki kilomdan daha zayıftım 2.ciicin 2.5 yıldır uğraşıyorum ama olmuyor ben kiloyla alakalı olduğunu düşünüyorum
hayır değildi önce adet söktürücü kullandım adet başlayıncada klomen kullandım sonra zaten hamile kaldımHamile kaldığınız ay ilk klomen kullanımında adetiniz düzenlimiydi
Anin inşallah Rabbim hayırlısıyla sizede sağlıklı sıhhatli bebğinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Tüm isteyenler için dua ediyorum ben çok istedim şükürler olsun Rabbim bu duyguyu yaşamayı nasip etti inşallah kucağıma almayıda nasip eder. Allahım herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsinRabbim saglikli siggatli kucagina almak nasip etsin ins. Bu bebegi ne kadar cok istedigini tahmin edebiliyorum ins. Allah tamamina erdirir canim cok ama cok sevindim kendine dikkat et beslenmene dikkat et ve sende bi hamile olarak artik olmayanlara dua et
Anin inşallah Rabbim hayırlısıyla sizede sağlıklı sıhhatli bebğinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Tüm isteyenler için dua ediyorum ben çok istedim şükürler olsun Rabbim bu duyguyu yaşamayı nasip etti inşallah kucağıma almayıda nasip eder. Allahım herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin
Canım ben soğan suyunu bir kaç kez denedim ama bende hiç bi sonuç vermedi düzensizlik devam etti. Klomen kullandım 2 defa 2 yumurtam oluştu kendiliğinden çatladı ama gebelik olmadı adette olmadım hsg çektirdim tüplerde bi sıkıntı çıkmadı çok şükür ama gene gebelik olmadı. En son tüp bebek uzmanına gittim 2 defa aşılama yapalım olmazsa tüp bebek yaparız dedi tamam dedim ilk aşılamamda hamile kaldım. Dr bana 2 kutu gonal f iğne verdi gün aşırı yumurta takibi haptı sonra cetrodite die bi iğne yaptım en sonda da ovitrele çatlatıcı iğne oldum aşılamam yapıldı progestan kullandım ilk tedavimde bamile kaldım. Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah. Önemli olan içinizin rahat olması. Bu bi süreç pko gebeliğe engel bir durum değil çocuğunuz olur mutlaka. Sadece biraz sabır bol dua ve tevekkül Allahım ol desin yeterAllah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin..Canım biraz bahsedebilirmisin nasıl hamile kaldın?? bende pkoluyum 1.5 yıllık evliyim.9 aydır tedavi görüyorum..klomen kullandım yumurta oluştu döllenme olmadı..rahim filmi çekildim bir tüpüm kapalıydı cok şükür açıldı..şimdi iğne tedavisine geçeceğiz..sen hangi iğneyi kullandın? birde soğan suyu vs şeyler kullandınmı??
Canım ben soğan suyunu bir kaç kez denedim ama bende hiç bi sonuç vermedi düzensizlik devam etti. Klomen kullandım 2 defa 2 yumurtam oluştu kendiliğinden çatladı ama gebelik olmadı adette olmadım hsg çektirdim tüplerde bi sıkıntı çıkmadı çok şükür ama gene gebelik olmadı. En son tüp bebek uzmanına gittim 2 defa aşılama yapalım olmazsa tüp bebek yaparız dedi tamam dedim ilk aşılamamda hamile kaldım. Dr bana 2 kutu gonal f iğne verdi gün aşırı yumurta takibi haptı sonra cetrodite die bi iğne yaptım en sonda da ovitrele çatlatıcı iğne oldum aşılamam yapıldı progestan kullandım ilk tedavimde bamile kaldım. Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah. Önemli olan içinizin rahat olması. Bu bi süreç pko gebeliğe engel bir durum değil çocuğunuz olur mutlaka. Sadece biraz sabır bol dua ve tevekkül Allahım ol desin yeter
İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun inşsllahÇok saol canımm tşk ederim...Darısı tüm olmayanlara inşallah..Bende doktoruma söylicegim gonal-f yazsın..herkes bu iğneden memnun kalmış...ilk önce normal yolla iğneyle denicez artık olmazsa aşılamaya geçeriz..inşallah gerek kalmaz..
Amin inşallah canım şoktayım hala3 üz mü aboooooo rabbim hayirli dogumlar nasip etsin hepsi ayri ayri saglikli siggatli olur insallah canim
Amin inşallah canım şoktayım hala