Polikistikoverli anneler

Bana da bundan ıkı yıl oncesıne kadar pco teshısı koyulmustu hatta doktor cok cetın bır pcon var demıstı. Dogum kontrol hapı verdı ıkı uc ay kullandıım ama bunyeme hıc ıyı gelmedı zaten suan cocuk dusunmuyorum dıye bıraktım. Bır yıl sonrasında rutın kadın dogum kontrolume gıttıgımde ne pco cıktı ne baska bısey. Asagı yukarı bır sene sonrası da bebek planladık gıttıgımde doktoruma bır engel var mı dıye kontrol ettırdım hamıle kalmanız ıcın hıcbır engel yok dedı. Ve suan hamıleyım.

Sunlardan da olabılır kendı kendıne gecmesı;
57 kıloydum 49 a dustum sonra her adetımde bılerek yaptıgımdan degıl sadece kanamayı rahatlatıyor dıye gunde ıkı fıncan adacayı ıctım. Ve cocuk dusunmeden once sogan kuru yaptım duzenlı de yapmadım aslında...

Bır de corek otu kuru varmıs cok ıyı oldugunu soyluyorlar bır arastırın derım.

Karatay diyetini uygulayabilirsiniz. Akşamlarıda mutlaka 40dk tempolu yürüş 8 den sonra hiç bişey yenmeyecek bunları yaparsanız kilo verebilirsiniz benim kilo problemin olmamasına rağmen 3,5 kilo verdim 3 haftada
Teşekkür ederim canım

Bi de ilişki sonrası yarım saat sırt üstü yat.

Aslan pencesi kurt uzumu ve ari sutu ic canim allah insallah en kisa zamanda sanada nasip etsin 2sene bende tedavi oldum pko olmadi allaha sukur basardim zor gunleri bebek haberini alinca yasamamis gibi ol insallah...

Aslan pencesi kurt uzumu ve ari sutu ic canim allah insallah en kisa zamanda sanada nasip etsin 2sene bende tedavi oldum pko olmadi allaha sukur basardim zor gunleri bebek haberini alinca yasamamis gibi ol insallah...
Amin inşallah Allah razı olsun dualarınız için Allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın getçrkten çok zor süreç

Kızlar bende 1 buçuk sene sonra hamile kalabildim. İlacsz adet goremezdim.. Ennson zayıflamaya karar verdim, beslenmeme dikkat ettim. Dışarıdan yemek yemedik, abir cubur yok. Sonra incir yiyordum hergun. Esim de beslenmesine dikkat etti.. Kızlar önemli etken kafanızın rahatlığı.. Önce kafanizi rahatlatin. Yatak başında okuyacak birşeyler bulundurun. Birliktelik sonrası kalmayın hemen. Uzanın derginizi-kitabinizi okuyun.. Spora başlayın. Başka şeyler düşünün. Tabii tedavinizi gorun. Dr kontrollerinizi kaçırmayın. Herşeyin bir vakti var.. Vakti geldiğinde hiçbirşey hiç kimse önünde duramiyor.. Dua edin bol bol..

Kızlar şükürler olsun. Bende hamileyim. Kasım 14. Ünde aşılamam yapıldı ve ilk aşılamada hamile kaldım. Şuanda 5 haftalık oldu. İnşallah bu perşembe keseyi göreceğiz. Hepinize çok teşekkür ediyorum bana umud olduğunuz için. Hepinizden Allah razı olsun. Şimdi tek dileğim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin hamile olanlara kucağına almayı nasip etsin. Allah kimseyi evladıyla sınamasın inşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririm ve geç geleb mucizeme kavuşurum.

Çooooooook sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah sag salim kucağımiza almayi nasip etsin yavrularimizi

pkoluyum birkızım var ona klomen kullandığım ilk ay hamile kaldım ama şu anki kilomdan daha zayıftım 2.ciicin 2.5 yıldır uğraşıyorum ama olmuyor ben kiloyla alakalı olduğunu düşünüyorum

Çokk sevindim. Allah kucagına almayı nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun canım.

Rabbim saglikli siggatli kucagina almak nasip etsin ins. Bu bebegi ne kadar cok istedigini tahmin edebiliyorum ins. Allah tamamina erdirir canim cok ama cok sevindim kendine dikkat et beslenmene dikkat et ve sende bi hamile olarak artik olmayanlara dua et

pkoluyum birkızım var ona klomen kullandığım ilk ay hamile kaldım ama şu anki kilomdan daha zayıftım 2.ciicin 2.5 yıldır uğraşıyorum ama olmuyor ben kiloyla alakalı olduğunu düşünüyorum

Kiz sogan suyu ić hem zayiflamana hem pkoya hemde hamile kalmana faydasi var 15 gün dene ben bu hamileligimde sogan suyu icmistim...

merhaba bayanlar.bende polikistik over hastasıyım.25 yaşındayım 85 kiloyum.bende kiloyla alakalı olarak adetimin gelmediğini hep düşünmüşümdür.tedavimin ilk başlarında ilaç kullandım.bundan 8 yıl öncesinden bahsediyorum.daha sonra hap içmeyi bıraktım.vücudumu kendı haline bıraktım.2 3 bazen 4 ay adet gecikmelerim oldu.daha sonrasında soğan suyunun iyi geldiğini duyup denedim.çok şükür her ay düzenli gelmese bile soğan suyunu içip getirttim.3 yada 4 gün günde 1 defa içerek hemde.neyse çok uzatmayayım:)1 yıl önce evlendim çocuğumun polikistik overden dolayı gec olacağını düşünerek hep üzüldüm.sadece 1 denemede hamile kaldım:)demem o ki biraz demir içerikli besinler biraz yürüyüş ve soğan suyu bence pko lu bayanların mutlaka denemesi gereken şeyler.tabi ki herkezde aynı olacak diye bişey yok ama bir umut sonuçta.hepinize sağlıklı günler diliyorum.umarım yardımım dokunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…