Teşekkür ederim canımKaratay diyetini uygulayabilirsiniz. Akşamlarıda mutlaka 40dk tempolu yürüş 8 den sonra hiç bişey yenmeyecek bunları yaparsanız kilo verebilirsiniz benim kilo problemin olmamasına rağmen 3,5 kilo verdim 3 haftada
Kanama olmadı sadece hafif bi lekelenme olduyok cnm bende öle bısey olmamstı neden oldugunu bılemıyorm cnm kanamn olursa gıt ıstersen bı doktora
Leke olabilir ya o sıkıntı degil bazen bebek tutunma aşamasında da oluyo öyle ins. Hamilesindir bekleyelim görelim...Kanama olmadı sadece hafif bi lekelenme oldu
Bi de ilişki sonrası yarım saat sırt üstü yat.
Amin inşallah hamilelerin duası kabul olur derler :) inş güzel haberler veririm sana susgun peri çok teşekkür ediyorum bugün bakıcam aktara bulursam hemen alıcam ne zaman başlanıo ve kaç gün içmem lazım ?
İnşallah hayırlısı bakalımLeke olabilir ya o sıkıntı degil bazen bebek tutunma aşamasında da oluyo öyle ins. Hamilesindir bekleyelim görelim...
Amin inşallah Allah razı olsun dualarınız için Allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın getçrkten çok zor süreçAslan pencesi kurt uzumu ve ari sutu ic canim allah insallah en kisa zamanda sanada nasip etsin 2sene bende tedavi oldum pko olmadi allaha sukur basardim zor gunleri bebek haberini alinca yasamamis gibi ol insallah...
Amin inşallah Allah razı olsun dualarınız için Allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın getçrkten çok zor süreç
Çok teşekkür ederim. Bende sizin için dua ediyorum Allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin evladınızı hayırlı bir evladınız oldun inşallahSeni cok iyi anliyorum dua edicem herzamanda ediyorum herkeze
Dün ilacım bitti ve malesef hasta olamadım gene bugün tarlusala başladım yenidenadetın bırıncı gunu baslıcaksın cnm bu ılacı kullanırken baska bısey kullanma bence cnm
Çooooooook sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah sag salim kucağımiza almayi nasip etsin yavrularimiziKızlar şükürler olsun. Bende hamileyim. Kasım 14. Ünde aşılamam yapıldı ve ilk aşılamada hamile kaldım. Şuanda 5 haftalık oldu. İnşallah bu perşembe keseyi göreceğiz. Hepinize çok teşekkür ediyorum bana umud olduğunuz için. Hepinizden Allah razı olsun. Şimdi tek dileğim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin hamile olanlara kucağına almayı nasip etsin. Allah kimseyi evladıyla sınamasın inşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririm ve geç geleb mucizeme kavuşurum.
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim.Çooooooook sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah sag salim kucağımiza almayi nasip etsin yavrularimizi
Kızlar şükürler olsun. Bende hamileyim. Kasım 14. Ünde aşılamam yapıldı ve ilk aşılamada hamile kaldım. Şuanda 5 haftalık oldu. İnşallah bu perşembe keseyi göreceğiz. Hepinize çok teşekkür ediyorum bana umud olduğunuz için. Hepinizden Allah razı olsun. Şimdi tek dileğim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin hamile olanlara kucağına almayı nasip etsin. Allah kimseyi evladıyla sınamasın inşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririm ve geç geleb mucizeme kavuşurum.
Kızlar şükürler olsun. Bende hamileyim. Kasım 14. Ünde aşılamam yapıldı ve ilk aşılamada hamile kaldım. Şuanda 5 haftalık oldu. İnşallah bu perşembe keseyi göreceğiz. Hepinize çok teşekkür ediyorum bana umud olduğunuz için. Hepinizden Allah razı olsun. Şimdi tek dileğim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin hamile olanlara kucağına almayı nasip etsin. Allah kimseyi evladıyla sınamasın inşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririm ve geç geleb mucizeme kavuşurum.
pkoluyum birkızım var ona klomen kullandığım ilk ay hamile kaldım ama şu anki kilomdan daha zayıftım 2.ciicin 2.5 yıldır uğraşıyorum ama olmuyor ben kiloyla alakalı olduğunu düşünüyorum
ah bi içebilsem ne zaman niyet etsem yarım kaldı nasıl yaptın kaçıncı gün başladın kaçgün içtinKiz sogan suyu ić hem zayiflamana hem pkoya hemde hamile kalmana faydasi var 15 gün dene ben bu hamileligimde sogan suyu icmistim...