- 24 Aralık 2013
- 301
- 58
- 34
Hangi ilacı kullanmıştınız ? Amacım aynısını alıp kullanmak değil yanlış anlamayın sadece benim kullandığım ilaçların aradında olan bir ilaç mı die merakımdan :) bide amh değerlerinize bakılmışmıydı aşılama öncesi ? Benim çok fazla yumurtlamam oluyormuş onlar gelişip çatlayamadığından hamile kalamıyormuşum tüp bebek uzmanı böyle dedi 10 güne kadar adet olursam aşılamaya başlayacağım zaten drlar da aşılamada %10-15 şans veriyorlar hatta drun demesine göre aşılama tutmasa bile ilk 3 ay şansın devam ediyor dedi o arada da hamile kalanlar olabiliyormuş artık hakkımda hayırlısı diyorum Allahım ne zaman nasip ederse
Bebeğiniz hayırlı olsun Allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inş. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim evet daha önce hayıt hapını bende okumuştum ama eczanede bulamamıştım aşılama sonrası gebelik oluşmazsa bende deneyebilirim sonuçta bitkisel bişey benim bi arkadaşımda hayıt otunu tavsiye etmişti hap şeklinde olması daha kolaylık olur çok teşekkür ediyorum Allah razı olsunaminn cnm ınsallah :)
asılamadan önce amh degerıme bakılmadı cnm sadece rahım fılmı cekıldı kı sende yaptırmıssın onu benım klomenle yapıldı asılamalarım cok fazla da yumurtam olusuyordu yanı en fazla 2 tane olgunlasıyordu dıgerlerı kucuk kalıyodu
kullandıgım ılaca gelırsek AGNUCASTON (HAYIT HAPI) yanı bıtkısel bı ılac eczaneden alınabılıyor ıstersen arastırabılırsın ınsallah senınde bebegın cok bekletmez senı
Çok teşekkür ederim evet daha önce hayıt hapını bende okumuştum ama eczanede bulamamıştım aşılama sonrası gebelik oluşmazsa bende deneyebilirim sonuçta bitkisel bişey benim bi arkadaşımda hayıt otunu tavsiye etmişti hap şeklinde olması daha kolaylık olur çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun
Merhaba kızlar ben pko hastasıyım 1 seneyi geçkin süredir hamile kalamıyorumbizimle aynı problemi yaşayan annelerden destek bekliyoruz bu konuda lütfen yardımlarınızı bizden esirgemeyin. Nasıl hamile kaldınız? Tedavi oldunuz mu? Ne kadar süre sonunda gebelik oluştu ? Artık o kadar umutsuzluğa kapılıyorum ki etraftaki insanların kaç sene oldu hala çocuk istemiosunuz vs demeleri beni çok üzüyor artık zaten süreç çok yıpratıcı bide bu laflara maruz kalmak daha da kötü hatta bana destek olan sevgili eşim bile artık bi çocuk doğuramadın bana dedi lütfen bize umut olun...
Polikistikoverde kilo vermek çok önemli benim drumda biraz kilo vermeye çalış dedi karatay dietiyle 5 kilo verdim paketli gıdaların hiç birini tüketmiyorum artık klomen 2 ay kullandım 2 tane yumurtam oluştu ve klomen sayesinde kendiliğinden çatlamışlar fakat ne gebelik oldu ne de adet olabildim pazartesi günü dr randevum var aşılama yaptıracağım bu ay bakalım inşallah bu kez güzel hbrler verebilirim benim için dua edin ne olur müminin mümine duası daha makbuldur derler Allah razı olsun verdiğiniz cvp için pko bizi yenemeyecek :) Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat doğurmayı nasip etsin size teşekkür ediyorumCanim bende polikistik overliyim benimde 1 sene cocugum olmadi gerci birazda kiloluydum sinrasinda 3 ayda 12 kilo verdim ve doktor klomen verdi simdi bi bucuk yasinda kizim var ve ikinciye hamileyim bu hamilelikte yine klomen kullandim..ins. yakin zamanda seninde bebegin olur ...
Polikistikoverde kilo vermek çok önemli benim drumda biraz kilo vermeye çalış dedi karatay dietiyle 5 kilo verdim paketli gıdaların hiç birini tüketmiyorum artık klomen 2 ay kullandım 2 tane yumurtam oluştu ve klomen sayesinde kendiliğinden çatlamışlar fakat ne gebelik oldu ne de adet olabildim pazartesi günü dr randevum var aşılama yaptıracağım bu ay bakalım inşallah bu kez güzel hbrler verebilirim benim için dua edin ne olur müminin mümine duası daha makbuldur derler Allah razı olsun verdiğiniz cvp için pko bizi yenemeyecek :) Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat doğurmayı nasip etsin size teşekkür ediyorum
Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum sizde benim dualarımdasınız gerçekten çok zor bir süreç Allahım sabrı öğretiyor bizlere o yüzden de bizim bebişlerimiz daha şanslı olacak bende bir ara kafayı yemek üzereydim ama artık çok takmıyorum kafaya Rabbim hayırlısını nasip etsin diyorum bide ikizim olsun çok istiyorum :) drum aşılamada olabilme ihtimali var diyor inş ekim gibi güzel haberler veririm size :)Yumurtanin olusmasi cok guzel canim Allah izin verirse yakin zamanda hamile kalirsin insallah.. ama sakın stres yapma gerci biliyorum düşünmemek elde degil...zira ben kafayi yemistim niye olmuyo diye pko gercekten önemli bi sıkıntı ama tedavisi var cok şükür ben tedaviyle 4 senede bir tanesi ikiz olmak üzere 4 kere hamile kaldım ...umudunu asla kaybetme ..benim hayalimdi hep bebek elbiseleri yıkayıp asmak...şimdi asarken her isteyen nasip olsun diye dua ediyorum artık sende dualarımdasın Allah kabul ederse ins. :)
Çok üzücüBen ikizlerimi 5 bucuk aylikken kaybettim maaleseferken dogum oldu ...kizim 1.5 oglum 3 saat yasadi ama sonrasinda bi kizim oldu sag saglim cok sukur :) ins. Ekimde hayirli haberlerini aliriz ...merakla bekliyorum...
Bende bugün kullanmaya başladım ilacı inşallah banada faydası olur o zmn dileyin benden ne dilerseniz :)aminn cnm ınsallah :)
asılamadan önce amh degerıme bakılmadı cnm sadece rahım fılmı cekıldı kı sende yaptırmıssın onu benım klomenle yapıldı asılamalarım cok fazla da yumurtam olusuyordu yanı en fazla 2 tane olgunlasıyordu dıgerlerı kucuk kalıyodu
kullandıgım ılaca gelırsek AGNUCASTON (HAYIT HAPI) yanı bıtkısel bı ılac eczaneden alınabılıyor ıstersen arastırabılırsın ınsallah senınde bebegın cok bekletmez senı
Bende bugün kullanmaya başladım ilacı inşallah banada faydası olur o zmn dileyin benden ne dilerseniz :)
Sabah saatlerinde kullanıyorum tok karnına :) günde 1 adet kullanıyorum saatine dikkat etmemiştim ama edeyim bakalım :) regly döneminde de kullanılabiliyomuş sanırım şuan adetim normalde çok az oluodum ilaca başladım kanamamı arttırdı şimdi normal gelio akşam da aktara uğramayı düşünüyorum pko için bana ne önerebilir soracağım :) hayırlısı olsun bakalım belki işe yarar :)inşallah rabbım gonlunuze gore versın duzenlı kullanmaya dıkkat edın hatta hergun aynı saatlerde almaya dıkkat edın ınsallah guzel haberınızı alırız
Sabah saatlerinde kullanıyorum tok karnına :) günde 1 adet kullanıyorum saatine dikkat etmemiştim ama edeyim bakalım :) regly döneminde de kullanılabiliyomuş sanırım şuan adetim normalde çok az oluodum ilaca başladım kanamamı arttırdı şimdi normal gelio akşam da aktara uğramayı düşünüyorum pko için bana ne önerebilir soracağım :) hayırlısı olsun bakalım belki işe yarar :)
Hayıt otuyla beraber aslan pençesi kullananlar soğan suyu kürü hapanlarda olmuş gerçi ben soğan kürünü denedim bende pek etkili olmadı ama aslan pençesini de deneyim diyordum zaten dicem aktara hayıt kullanıyorum die ama sende haklısın hepsini bir karıştırmamk lazım gaza geldim ben gene :)adetın bırıncı gunu baslıcaksın cnm bu ılacı kullanırken baska bısey kullanma bence cnm
Hayıt otuyla beraber aslan pençesi kullananlar soğan suyu kürü hapanlarda olmuş gerçi ben soğan kürünü denedim bende pek etkili olmadı amllanmak a aslan pençesini de deneyim diyordum zaten dicem aktara hayıt kullanıyorum die ama sende haklısın hepsini bir karıştırmamk lazım gaza geldim ben gene :)
Bende tedavimi bıraktım ekime kadar gitmiycem aşıla için görüşmeler yapıcam bi kaç drla artık hangisi sinerse içime ekim gibi aşılamaya geçerim belki şimdilik planlarım bunlar ama Allahım be nasip edecek bakalımyok cnm gerek yo bence kullanma bende kullanmamıstım hatta hastanedekı tedavımı bıle bırakmıstm bu ılacı kullanmak ıcın bence 3 ay sadece bunu kullan eger olmazsa sonra baska bısey yaparsın
Günaydın :) nasılsınız ? İlacı kullanmaya devam ediyorum 13 eylül regli başlangıç tarihim 18 eylül bitti bugün akıntıyla birlikte bi damla kanamam oldu acaba ilaçtan dolayı mı yoksa inplantasyon kanaması olabilir mi ? Siz böylr bişey yaşamışmıydınız ? Hem çok heycanlandım hemde korkuyorum :s bu ne ki şimdiinşallah rabbım gonlunuze gore versın duzenlı kullanmaya dıkkat edın hatta hergun aynı saatlerde almaya dıkkat edın ınsallah guzel haberınızı alırız
Karatay diyetini uygulayabilirsiniz. Akşamlarıda mutlaka 40dk tempolu yürüş 8 den sonra hiç bişey yenmeyecek bunları yaparsanız kilo verebilirsiniz benim kilo problemin olmamasına rağmen 3,5 kilo verdim 3 haftadaBende pkoluyum 30 yaşındayım hamile kalmak istiyorum ama önce kilo vermem gerek biliyorum Oturarak çalışınca Kilo vermek çok zordiyet yapıyorum ama diyet ile kilo vermek çok yavaş çok canım sıkkın
Günaydın :) nasılsınız ? İlacı kullanmaya devam ediyorum 13 eylül regli başlangıç tarihim 18 eylül bitti bugün akıntıyla birlikte bi damla kanamam oldu acaba ilaçtan dolayı mı yoksa inplantasyon kanaması olabilir mi ? Siz böylr bişey yaşamışmıydınız ? Hem çok heycanlandım hemde korkuyorum :s bu ne ki şimdi