- 24 Aralık 2013
- 301
- 58
- 34
Hangi ilacı kullanmıştınız ? Amacım aynısını alıp kullanmak değil yanlış anlamayın sadece benim kullandığım ilaçların aradında olan bir ilaç mı die merakımdan :) bide amh değerlerinize bakılmışmıydı aşılama öncesi ? Benim çok fazla yumurtlamam oluyormuş onlar gelişip çatlayamadığından hamile kalamıyormuşum tüp bebek uzmanı böyle dedi 10 güne kadar adet olursam aşılamaya başlayacağım zaten drlar da aşılamada %10-15 şans veriyorlar hatta drun demesine göre aşılama tutmasa bile ilk 3 ay şansın devam ediyor dedi o arada da hamile kalanlar olabiliyormuş artık hakkımda hayırlısı diyorum Allahım ne zaman nasip ederse
Bebeğiniz hayırlı olsun Allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inş. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
aminn cnm ınsallah :)
asılamadan önce amh degerıme bakılmadı cnm sadece rahım fılmı cekıldı kı sende yaptırmıssın onu benım klomenle yapıldı asılamalarım cok fazla da yumurtam olusuyordu yanı en fazla 2 tane olgunlasıyordu dıgerlerı kucuk kalıyodu
kullandıgım ılaca gelırsek AGNUCASTON (HAYIT HAPI) yanı bıtkısel bı ılac eczaneden alınabılıyor ıstersen arastırabılırsın ınsallah senınde bebegın cok bekletmez senı