Polikistikoverli anneler

inşallah hayırlısıyla olur Allah ol desin yeterki hamd olsun minik mucizem var sendende fazla zaman aldı beklemelerimiz 4 yıllık evliyiz çok ağır oluyor her kafadan bi ses
ilk o sesleri kestim uzaklaştım herkesten konuyu konuşturmadımm bile
lh düzeyini düşürmek gerekiyor iyi bir diyet şekersiz ve bol egzersiz kurt üzümü ve tarçınlı yulaf kepekli yoğurt öğle yemeğimdi aylardır pko kiloyuda zor verdiriyordu hamd olsn 10 kg gittii o ay bismillah dedik klomen yumurta takibi her şey yolunda olduğu halde eşimdde her şey iyiydi hamdolsun lakin miniğimiz gelmiyordu aşılama yaptırdk tabi aylardır multivitamin imom . floikasit v aspirin kullanıyordum
Rabbimiz hepimize sagsalim kucaklamayı nasip etsin yavrularımızı aminnnnnnnn
inançç dua ve çaba...
Meryem suresini bende dinledim bolbol Her Cuma ezan sela arası ne dua varsa internette elimden geleni yaptım
tek dostum Allahım elimden geleni yaptım takdir senin duamı kabul et diye namazlada ağlardımm ve inanırım mucizelerine
hamdüsenalar olsunn miniğim bayram şekerimm olduğunu öğrendimm
inşallah herkese nasip olsun sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahh amin

Merhaba kızlar ben pko hastasıyım 1 seneyi geçkin süredir hamile kalamıyorum :KK43: bizimle aynı problemi yaşayan annelerden destek bekliyoruz bu konuda lütfen yardımlarınızı bizden esirgemeyin. Nasıl hamile kaldınız? Tedavi oldunuz mu? Ne kadar süre sonunda gebelik oluştu ? Artık o kadar umutsuzluğa kapılıyorum ki etraftaki insanların kaç sene oldu hala çocuk istemiosunuz vs demeleri beni çok üzüyor artık zaten süreç çok yıpratıcı bide bu laflara maruz kalmak daha da kötü hatta bana destek olan sevgili eşim bile artık bi çocuk doğuramadın bana dedi lütfen bize umut olun...
Canım ben ergenliğe girdiğimden beri pko luyum. İğne olmadan ilaç kullanmadan hasta olamazdım. Düğünüm olacak diye diyet spor yaptım 7 kilo verdim. Soğan suyu kaynatıp içtim. Maydanoz suyu içtim. Düğünüm den sonra zaten hemen hamile kalamam diye düşünüyordum ilk ay hamile kaldım. Umarım sanada faydası olur

Merhaba herkese bende hem pko hem cikolata kisti var 2 yıl tedavi gördüm ilaclar iğneler hicbir ise yaramadı en son dr kontrolünde (yumurta takibi yapiliyordu) bir tane bile yumurtan oluşmamış dedi (menogon iğne kullandım 4 toz 3 şu yapiliyordu) dünyam başıma yikildi. yaşım 32 herkes sürekli sorgular gibi sorular sorardı bikmistim artık. baktım olacak gibi değil çocuk olacak diye kafayı yiyecegim kendime geldim tedaviyi sırf çocuk olsun diye olan iliskiy ibiraktim

Ve sonunda 2 ay sonra hamile kaldım RABBİM nasip edecekse herşey boş .artık benim cocugum olmaz diyordum RABBİME binlerce kez çok şükür.YÜCE MEVLAM isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah sizlerde benim gibi hayırlı haberlerinizi küçük mucizelerinizi buradan paylaşırsiniz.inşallah bende sağlıkla sihatle melegime kavusurum

inançç dua ve çaba...
Meryem suresini bende dinledim bolbol Her Cuma ezan sela arası ne dua varsa internette elimden geleni yaptım
tek dostum Allahım elimden geleni yaptım takdir senin duamı kabul et diye namazlada ağlardımm ve inanırım mucizelerine
hamdüsenalar olsunn miniğim bayram şekerimm olduğunu öğrendimm
inşallah herkese nasip olsun sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahh amin
Rabbim sağlık sıhhat nasip eğlesin. Hayırlı olsun inşallah. Takdir Allahın. Rabbim ol desin yeter. Bende çok dualar ediyorum namaz kılarken ağladığım çok olmuştur herşeyde vardır bir hayır diyorum herşeyin bir sırası bir zamanı var Rabbim başka dertlerle sınamasın bizi diyorum inşallah benim miniğimde bana süpriz yapar birgün güzel haberler vermeyi nasip eder Rabbim. Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın drum beni tüp bebek uzmanına yönlendirdi hastalanmayı bekliyorum bende Eylül gibi aşılamaya başlayacağım inşallah Allahım bizede bu duyguları yaşamayı nasip eder. Dualarınıza ihtiyacım var. Müminin mümine olan duası daha makbuldur derler. Rabbim isteyen herkesin kucaklarını doldursun. Hamile olanlara sağlıklı sıhhatli bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin. Evladı olanlara hayırlı evlatlar nasip etsin.

Merhaba kızlar ben pko hastasıyım 1 seneyi geçkin süredir hamile kalamıyorum :KK43: bizimle aynı problemi yaşayan annelerden destek bekliyoruz bu konuda lütfen yardımlarınızı bizden esirgemeyin. Nasıl hamile kaldınız? Tedavi oldunuz mu? Ne kadar süre sonunda gebelik oluştu ? Artık o kadar umutsuzluğa kapılıyorum ki etraftaki insanların kaç sene oldu hala çocuk istemiosunuz vs demeleri beni çok üzüyor artık zaten süreç çok yıpratıcı bide bu laflara maruz kalmak daha da kötü hatta bana destek olan sevgili eşim bile artık bi çocuk doğuramadın bana dedi lütfen bize umut olun...
bende pcoluydum adet düzensizliğim vardı ama sadece gittiğim son doktor pcolu olduğmu anladı nedense klomen verdi ve kullandığım ay hamile kaldım tam olarak 6 ay sonra kaldım klomeni deneyeblirsin canım tbi doktor kontrolüyle

Canım ben ergenliğe girdiğimden beri pko luyum. İğne olmadan ilaç kullanmadan hasta olamazdım. Düğünüm olacak diye diyet spor yaptım 7 kilo verdim. Soğan suyu kaynatıp içtim. Maydanoz suyu içtim. Düğünüm den sonra zaten hemen hamile kalamam diye düşünüyordum ilk ay hamile kaldım. Umarım sanada faydası olur
Hayırlı olsun. Rabbim sağlıklı,sıhhatli ve hayırlı bir evlat doğurmayı nasip etsin size. Bende ergenliğimden bu yana pko ile savaşıyorum hep düzensiz adetler doğum kontrol ilaçları :KK43: soğan suyunu denedim ama bende malesef pek etkili olmadı benim kilo tütlenme problem yok allaha şükür ama drlar genede bir kaç kilo vermenin pkoda etkili olduğunu söylüyorlar beslenme ve spor gerçekten önemli ben çok dikkat edebiliyorum desem yalan olur Ama dikkat etmeye çalışacağım artık

Merhaba herkese bende hem pko hem cikolata kisti var 2 yıl tedavi gördüm ilaclar iğneler hicbir ise yaramadı en son dr kontrolünde (yumurta takibi yapiliyordu) bir tane bile yumurtan oluşmamış dedi (menogon iğne kullandım 4 toz 3 şu yapiliyordu) dünyam başıma yikildi. yaşım 32 herkes sürekli sorgular gibi sorular sorardı bikmistim artık. baktım olacak gibi değil çocuk olacak diye kafayı yiyecegim kendime geldim tedaviyi sırf çocuk olsun diye olan iliskiy ibiraktim
Allah sağlıklı,sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin. Hayırlı bir evladınız olsunsun inş. Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler. Dediğiniz gibi bende etraftakileri sorularından çok bunalıyorum ve üzülüyorum da :KK43: kafadan bebek düşüncesinide atabilmek gerekiyor ilk zamanlara göre şimdi daha iyiyim sanırım en azından her günüm bebek fikri ile geçmiyor :)

bende pcoluydum adet düzensizliğim vardı ama sadece gittiğim son doktor pcolu olduğmu anladı nedense klomen verdi ve kullandığım ay hamile kaldım tam olarak 6 ay sonra kaldım klomeni deneyeblirsin canım tbi doktor kontrolüyle
Klomeni denedim 2 ay kullandım ama hamile kalamadım. Eylül ayında aşılamaya başlayacağız bakalım.

Klomeni denedim 2 ay kullandım ama hamile kalamadım. Eylül ayında aşılamaya başlayacağız bakalım.
aşılamadan önce tüplerine ve sperm testine bakın belki yaptırmışsınızdır birde bnmde kilom yoktu ama genede o ay 4 kilo verdim belki faydası olmuştur bilmiyorum o kdr çok neden varki bazen olmayınca olmuyo yaş kilo herşey etkiliyor umarım hayırlısıyla kavuşursun bebeğine

aşılamadan önce tüplerine ve sperm testine bakın belki yaptırmışsınızdır birde bnmde kilom yoktu ama genede o ay 4 kilo verdim belki faydası olmuştur bilmiyorum o kdr çok neden varki bazen olmayınca olmuyo yaş kilo herşey etkiliyor umarım hayırlısıyla kavuşursun bebeğine
Çok teşekkür ederim. Tüplerime bakıldı temiz çıktı eşiminde temiz Allaha şükür tek sıkıntımız PKO. Kilo problemim yok fakat drumda pko da kilo vermenin çok önemli olduğunu yediklerime dikkat etmemi söyledi unlu,şekerli ve kızartma yememelisin dedi. Bide paket yiyecekler tüketmeyin diolar. Yeme konusunda çok dikkatli olamıyorum özelliklede tatlı ☺️ açlık insüline baktırıcam yaşımız daha genç dr o yüzden tüp bebeğe almadı bir kaç kez aşılama deneyelim dio tutmazsa da üzülme bazen aşılama sonrasında 3 ay içinde hamile kalan olabilio ilaçların etkisi devam edio dedi

Umutsuzluğa kapılma bende pcoluyum hiç tedavisiz 5.ayda hamile kaldım doğum yaptım 1 ay oldu hayırlısıyla allah nasip ettiyse olur sadece stres yapma çok önemli bir faktör

merhaba canım benim 7.ayımdı bu ay dün test yaptım sanırım hamileyim ama pcolu değilim.bence ovulasyon testi kullanmalısın hangi gün yumurtladığını bildiriyor.denedim ben bu ay ve sanırım işe yaradı
bende pko luyum bana nerdeyse hiç yumurtan yok demişlerdi çocuğun olmaz demişlerdi şimdi bu söylediğim size saçma gelebilir ama önce banada saçma gelmişti denedim ilk ay hamile kaldım yumurtlama dönemimde bi yakı yapiştırdım üçgün kaldı yakı sonra hamile kaldım gebelik haftamı hesaplayın ca ozamana denk geliyo ilgilenirseniz detayları verebilirim

bende pkolu kişilerin gebeliklerinin riskli gebelik olduğunu duydum takip altında olmak gerektiğini duydum bilen varmı acaba doğrumu hastaneye gidince doktorlar ayrıyeten bi ilgi gösteriyomu yardımcı olursanız sevinirim

bende pkolu kişilerin gebeliklerinin riskli gebelik olduğunu duydum takip altında olmak gerektiğini duydum bilen varmı acaba doğrumu hastaneye gidince doktorlar ayrıyeten bi ilgi gösteriyomu yardımcı olursanız sevinirim
Evet arkadaşım düşük riski fazla oluyo o nedenle takip altında kalması gerekiyor.
Gebe misiniz?
Şu yakıyı sorucaktım,
cumartesi günü çatlatma iğnem var da benim.
Hangi gün kullanmalıyım ve kaç gün kalmalı??

Evet arkadaşım düşük riski fazla oluyo o nedenle takip altında kalması gerekiyor.
Gebe misiniz?
Şu yakıyı sorucaktım,
cumartesi günü çatlatma iğnem var da benim.
Hangi gün kullanmalıyım ve kaç gün kalmalı??
Kara sakız yakisi kullandım ben yumurtlama döneminde yapistiriyorsun 3 gün kalıyor bu süreçte esinle birlikte oluyorsunuz insallah nasipse hamile kalırsınız ben bunu uygulayan bi çok kişi duydum hepsi böyle hamile kalmis

bende pko luyum bana nerdeyse hiç yumurtan yok demişlerdi çocuğun olmaz demişlerdi şimdi bu söylediğim size saçma gelebilir ama önce banada saçma gelmişti denedim ilk ay hamile kaldım yumurtlama dönemimde bi yakı yapiştırdım üçgün kaldı yakı sonra hamile kaldım gebelik haftamı hesaplayın ca ozamana denk geliyo ilgilenirseniz detayları verebilirim
Yakıyı bende merak ediyorum 10-15 gün sonra aşılama olucam deniycem yakıyıda

Merhaba kızlar ben pko hastasıyım 1 seneyi geçkin süredir hamile kalamıyorum :KK43: bizimle aynı problemi yaşayan annelerden destek bekliyoruz bu konuda lütfen yardımlarınızı bizden esirgemeyin. Nasıl hamile kaldınız? Tedavi oldunuz mu? Ne kadar süre sonunda gebelik oluştu ? Artık o kadar umutsuzluğa kapılıyorum ki etraftaki insanların kaç sene oldu hala çocuk istemiosunuz vs demeleri beni çok üzüyor artık zaten süreç çok yıpratıcı bide bu laflara maruz kalmak daha da kötü hatta banıc a destek olan sevgili eşim bile artık bi çocuk doğuramadın bana dedi lütfen bize umut olun...

merhaba cnm
bende pcoluydum dedıgın gıbı ne kılo ne tuglenme hıc bı sıkıntım yoktu sadece pko vardı bıde adet duzensızlıgım bazen 4 aybıle gecıkıyordu evlendım hıc korunmadm ama olmadı 1 senenın sonunda tedavıye basladm 3 kez asılama denedm olmadı sonra bıraktıım tedavıyı burdan cogu arkadasın kullanıp hamıle kaldıgı bı ılac var onu kullandm 3 ay ve duzenlı adet oldum sonunda cok sukur hamıle kaldıgımı ögrendım eger o ayda olmasaydı tekrar tedavıye baslıcaktm rabbım nasıp ettı mınık kızımı :KK70:
rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah bence senınde olucaktır hıc stres yapma bana sankı hıc olmucakmıs gıbı gelıyordu ama oluyorms ınan ve bekle :KK15:

Son düzenleme:
merhaba cnm
bende pcoluydum dedıgın gıbı ne kılo ne tuglenme hıc bı sıkıntım yoktu sadece pko vardı bıde adet duzensızlıgım bazen 4 aybıle gecıkıyordu evlendım hıc korunmadm ama olmadı 1 senenın sonunda tedavıye basladm 3 kez asılama denedm olmadı sonra bıraktıım tedavıyı burdan cogu arkadasın kullanıp hamıle kaldıgı bı ılac var onu kullandm 3 ay ve duzenlı adet oldum sonunda cok sukur hamıle kaldıgımı ögrendım eger o ayda olmasaydı tekrar tedavıye baslıcaktm rabbım nasıp ettı mınık kızımı :KK70:
rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah bence senınde olucaktır hıc stres yapma bana sankı hıc olmucakmıs gıbı gelıyordu ama oluyorms ınan ve bekle :KK15:
Hangi ilacı kullanmıştınız ? Amacım aynısını alıp kullanmak değil yanlış anlamayın sadece benim kullandığım ilaçların aradında olan bir ilaç mı die merakımdan :) bide amh değerlerinize bakılmışmıydı aşılama öncesi ? Benim çok fazla yumurtlamam oluyormuş onlar gelişip çatlayamadığından hamile kalamıyormuşum tüp bebek uzmanı böyle dedi 10 güne kadar adet olursam aşılamaya başlayacağım zaten drlar da aşılamada %10-15 şans veriyorlar hatta drun demesine göre aşılama tutmasa bile ilk 3 ay şansın devam ediyor dedi o arada da hamile kalanlar olabiliyormuş artık hakkımda hayırlısı diyorum Allahım ne zaman nasip ederse
Bebeğiniz hayırlı olsun Allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inş. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

X