Polikistikoverli anneler

Inşaallah canım olmayacak bişey değil pco gebeliğe en çabuk cevap veren hastalık..
Evet az kaldı normal düşünüyorum canım. Ağırlaştım iyice kemiklerim kırılıyor gibi :) Sen de böyle sızlanacaksın ilerde şimdiki günlerinin tadını çıkar valla :)

Rabbim yardımcın olsun inşallah sende arayacaksın bugnleri keşke hep karnımda kalsaydı die uykusuz günlere hazırlıklı ol :) Olsunda ben razıyım başıma gelecek herşeye :)

Rabbim yardımcın olsun inşallah sende arayacaksın bugnleri keşke hep karnımda kalsaydı die uykusuz günlere hazırlıklı ol :) Olsunda ben razıyım başıma gelecek herşeye :)
Öyle deme canım hayırlısıyla gelsin senin başına da birşey gelmesin :)
Asıl şimdi uykusuzum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum :))

Öyle deme canım hayırlısıyla gelsin senin başına da birşey gelmesin :)
Asıl şimdi uykusuzum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum :))
Çok az zaman kalmış :) bunların hepsi ön alıştırma çok heycanlı bir bekleyiş gerçekten ben bile merak ediyorum minnoşu :) oğluşuna gelin yapcam :)))

Kızkardeşim pko ylu soğan kürü ile hemen hamile kaldı.Daha öncesinde 1 yıl kadar tedavi gördü ama işe yaramamıştı.Çok tatlı bir kızçesi var şimdi.

canım bende de polikistikover vardı ben de 8 ay sonunda hamile kaldım çok doktor değiştirdim canım hepsi ayrı şey söyledi ama son gittiğim doktorda hemen çözüm aldım klomen ve çatlatma iğnesini denedik canım ilk ay olmadı ikinci ay tek yumurtayla hamile kaldım doktor çok önemli canım onun dışında senin moralini yüksek tutman lazım stres en büyük engel ben o ay hiç takmadım oldu Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman oluyor canım her şeyin vakti vardır şuan benim 12 hafta oldu inşallah sağlıklı olur Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah

bende pko luyum evlendikten sonra ilk denememizde tuttu,şimdi 6 yaşında bi kızım var,geçen kasım ayında bi kardeş düşündük,tabi ben kendimden emin ilk denemede tutacak diye o ay hep hamile hissettim kendimi,ve o kadar kaptırdım ki 3 ay adetten kesildim her ay kan testinde negatif gördüğüm halde hamileyim sanıyodum.psikoloji çok önemliii,ne kadar takarsan o kadar olmuyo inan,bu ay aklımda bile yoktu hiç takmadım 3 güne belli olacak ne olduğu,çok fazla belirtim var,hayırlısı Allahtan,takma ve akışına bırak

bende pco luydum klomen kullandım ilk ay hamile kaldım ovulasyon testide kullandım beraberinde ve 4 kilo verdim etkili oluyo diye yazıodu nette

bende pco luydum klomen kullandım ilk ay hamile kaldım ovulasyon testide kullandım beraberinde ve 4 kilo verdim etkili oluyo diye yazıodu nette
Bende ovulasyon testini aldım fakat hep iki çizgi çıkıyordu pek bi işe yaramadı açıkçası 2 ay klomen kullandım onunda etkisi olmadı hsg çekildim tüpler normal gene gebelik olmadı kilo problemim yok hergün 1 saat kadar yürüyüş yapmaya çalışıyorum Hala gebelik yok

hep çift çizgi çıkıyorsa sende çatlama sorunu var çatlatma iğnesi olman gerekiyo olabilir bazen napsan olmuyor kısmet hayırlısını dile hep

hep çift çizgi çıkıyorsa sende çatlama sorunu var çatlatma iğnesi olman gerekiyo olabilir bazen napsan olmuyor kısmet hayırlısını dile hep
YumuRta takibi yapıldı klomenle çatlamada bi problem olmuyor dr kendiliğinden çatlıyor yumurtaların dedi çatlatma ipnesine gerek yokmuş ağustos yada eylül gibi aşılama yaptıracağım

Merhaba arkadaşım ben de pko'luyum.. Tedavideyim, Rabbim hayırlısıyla bize de nasip eder inşallah. .

merhabalar
ben de pko hastasıyım, yaklaşık olarak 2 ayda bir regl görürüm ve yumurtlamam yılda yalnızca 4-5 defa olur. trioid hastasıyım hergün düzenli ilaç kullanırım.
evleneli 2 yıl oldu ve ilk günden beri hep bebek istedik, hiç korunmadık.. Tüm tetkikleri yaptırdık, eşimde bir sıkıntı yoktu çok şükür ama ben çok az yumurtladığım için bir türlü gebelik oluşmadı. 1 yıl denedikten sonra aşılama yaptırmaya karar verdik. klomen+menogon gibi hormon ilaçları kullanarak bir ayda 5 yumurtam oluştu ama aşılamam tutmadı. çok üzüldüm çok yıkıldım depresyona kadar uzadı durum.. düşünmemek elde değil insan nasıl üzülmez ki. herkes "bebek fikrini kafandan attığın an hamile kalacaksın" derdi, ama ben kafamdan bir türlü atamazdım.
bu haziran ayında eşimle uzun ve güzel bir tatile çıktık, ben artık bebekten ümidi kesmiştim. yoğun bir tedavi görmeden bebek olması imkansız diye düşünürdüm, hatta ağustos ayı için tüpbebek kliniğinden randevumu almıştım. Tatilde kaydıraklardan mı kaymadım denizaltı dalışları mı yapmadım fıldır fıldır gezdim kilo vermek uğruna kilometrelerce koştum. sonra tatil bitti evime döndüm, öyle halsizdim ki tüm gün yatıp durdum ayağa bile kalkamadım. aklıma hiç hamilelik fikri gelmedi ama bi arkadaşım aklıma soktu hadi test yap dedi. o negatif tek çizgiyi görmekten öylesine nefret etmiştim ki test bile yapmak istemedim. sonra halsizlik günlerce sürünce hadi dedim bir test yapayım. yıllardır defalarca yapıp başında bir umut beklediğim test, ben idrarı damlatır damlatmaz o kadar koyu kırmızı çift çizgi oldu ki... şok oldum, hemen hastaneye gittim beta hcg 62.477 çıktı.. meğersem ben hamile kalalı epey olmuş ama tek çizgiyi görme fobisi yüzünden haberim bile olmamış :)

şuan 2,5 aylık hamileyim daha çok yeni anlayacağın ama yine de sana bir umut olması açısından yaşadıklarımı paylaştım. umarım en kısa zamanda Allahım bu güzel duyguyu sana ve isteyen herkese yaşatır..
umudunu kaybetme ve bebek olsun diye kafaya takma
ben kafamdan öyle bir atmışım ki bebek düşüncesini, tatilde o kadar hareketlerime rağmen bebek iyi düşmemiş yani..

tıp belli bir yere kadar destekliyor, asıl önemli olan "ne zaman olması gerekiyorsa o zaman oluyor"
aklıma geldikçe açtım Kur-an'dan meryem suresini okudum, arapçasını bilmem ama türkçesini okudum.. 1-2 ay içinde hamile kaldım. bol bol dua et, Allahım sana da nasip etsin inşallah en güzel en sağlıklı şekilde..

Öncelikle çok teşekkür ederim yaşadıklarınızı paylaştığınız için. Rabbim sağlıklı,sıhhatli ve hayırlı bir evlat doğurmayı nasip etsin size. Allah yardımcınız olsun sürecinizde.
Bu süreçte o kadar çok yoruluyoruz ki beklemekten dediğiniz gibi arrık test bile yapmak gelmiyor içimden böyle güzel mucizeleri duydukça içimi umut kaplıyor. Bir gün sizlere güzel haber vermeyi nasip eder inşallah Allahım. Dua ile...

inşallah hayırlısıyla olur Allah ol desin yeterki hamd olsun minik mucizem var sendende fazla zaman aldı beklemelerimiz 4 yıllık evliyiz çok ağır oluyor her kafadan bi ses
ilk o sesleri kestim uzaklaştım herkesten konuyu konuşturmadımm bile
lh düzeyini düşürmek gerekiyor iyi bir diyet şekersiz ve bol egzersiz kurt üzümü ve tarçınlı yulaf kepekli yoğurt öğle yemeğimdi aylardır pko kiloyuda zor verdiriyordu hamd olsn 10 kg gittii o ay bismillah dedik klomen yumurta takibi her şey yolunda olduğu halde eşimdde her şey iyiydi hamdolsun lakin miniğimiz gelmiyordu aşılama yaptırdk tabi aylardır multivitamin imom . floikasit v aspirin kullanıyordum
Rabbimiz hepimize sagsalim kucaklamayı nasip etsin yavrularımızı aminnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…