merhaba canım benim 7.ayımdı bu ay dün test yaptım sanırım hamileyim ama pcolu değilim.bence ovulasyon testi kullanmalısın hangi gün yumurtladığını bildiriyor.denedim ben bu ay ve sanırım işe yaradıMerhaba kızlar ben pko hastasıyım 1 seneyi geçkin süredir hamile kalamıyorumbizimle aynı problemi yaşayan annelerden destek bekliyoruz bu konuda lütfen yardımlarınızı bizden esirgemeyin. Nasıl hamile kaldınız? Tedavi oldunuz mu? Ne kadar süre sonunda gebelik oluştu ? Artık o kadar umutsuzluğa kapılıyorum ki etraftaki insanların kaç sene oldu hala çocuk istemiosunuz vs demeleri beni çok üzüyor artık zaten süreç çok yıpratıcı bide bu laflara maruz kalmak daha da kötü hatta bana destek olan sevgili eşim bile artık bi çocuk doğuramadın bana dedi lütfen bize umut olun...
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Malesef pko hasgalarında ovulasyon testleri işe yaramıyor çünkü lh hormonumuz yüksek olduğu için hep çift çizgi çıkıyor yumurta takibi yaptırıyorum aslında yumurtalarım güzel gelişiyor kendiliğinden çatlıyor da fakat ne gebelik nede adet oluşmuyormerhaba canım benim 7.ayımdı bu ay dün test yaptım sanırım hamileyim ama pcolu değilim.bence ovulasyon testi kullanmalısın hangi gün yumurtladığını bildiriyor.denedim ben bu ay ve sanırım işe yaradı
ben de pkoluyum. yumurtan gelişip çatlıyosa problem eşinde olabilir mi? ya da rahim flmi çekilip tüplerine baktırdın mı?Merhaba kızlar ben pko hastasıyım 1 seneyi geçkin süredir hamile kalamıyorumbizimle aynı problemi yaşayan annelerden destek bekliyoruz bu konuda lütfen yardımlarınızı bizden esirgemeyin. Nasıl hamile kaldınız? Tedavi oldunuz mu? Ne kadar süre sonunda gebelik oluştu ? Artık o kadar umutsuzluğa kapılıyorum ki etraftaki insanların kaç sene oldu hala çocuk istemiosunuz vs demeleri beni çok üzüyor artık zaten süreç çok yıpratıcı bide bu laflara maruz kalmak daha da kötü hatta bana destek olan sevgili eşim bile artık bi çocuk doğuramadın bana dedi lütfen bize umut olun...
Eşim spermiyogram yaptırdım bende hsg çekildim Allaha şükür herhangi bir problem yok hormonlarımın hepsi normal bidek lh hormonu sınıra yakın sadece problem pkoben de pkoluyum. yumurtan gelişip çatlıyosa problem eşinde olabilir mi? ya da rahim flmi çekilip tüplerine baktırdın mı?
Pko dışında herhangi bi sorun yok Allaha şükür ateş ölçme yöntemini nasıl uyguluyorsunuz ? Bide gün aşırı ilişki deniyoruz ama bizde sonuç negatif hatta drum yumurta takibi yaptığı dönemde ovulasyon dönemindesin bu günlerde ev ödevi veriyorum demişti gene gebelik oluşmadı bu ay glifor verdi bi etkisi olur mu bilmiyorum bi arkadaşımın adetini düzenlemişti bi umut belki hamile kalmama vesile olur ağustos sonuna doğru olmazsa aşılama deniycez gene olmazsa dr tüp bebek diyor ama eşimide tüp bebeğe ikna edemiyorum istemiyor napcağımı şaşırdımBen de pkoluyum bir ay yumurta takibi yaptırdım klomen kullandım olmadı. Bikaç kilo verdim sonraki ay kendiliğinden oldu. Yumurta takibi yaptıgım ay ilişki gününü kaçırmıştık. Sonraki ay takip olmadığı için iki güne bir ilişki denedik bir ay boyunca. Bi de ateş ölçme yöntemini denedim o ay tahminimce 22-25 günleri arası çatladım. Hamile kaldım çok şükür.
benim hormonlarım temiz çıkmıştı. Eşin de test yapsın bu de rahim filmi de çektir olmazsa. Üzerinde durun beklemeyin bence.
Ben de gliforla düzeldim o ay 4 gün geciktim kilo verdim falan sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım. Normalde iki hafta gecikiyodum.Pko dışında herhangi bi sorun yok Allaha şükür ateş ölçme yöntemini nasıl uyguluyorsunuz ? Bide gün aşırı ilişki deniyoruz ama bizde sonuç negatif hatta drum yumurta takibi yaptığı dönemde ovulasyon dönemindesin bu günlerde ev ödevi veriyorum demişti gene gebelik oluşmadı bu ay glifor verdi bi etkisi olur mu bilmiyorum bi arkadaşımın adetini düzenlemişti bi umut belki hamile kalmama vesile olur ağustos sonuna doğru olmazsa aşılama deniycez gene olmazsa dr tüp bebek diyor ama eşimide tüp bebeğe ikna edemiyorum istemiyor napcağımı şaşırdım
Susgun peri hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş daha önceden hatırlıyorum seni konuşmuşluğumuz olmuştu gerçekten çok mutlu oldum bu arada aslan pençesi ve kurt üzümünü bende deneyeyim aktarda bulabiliyormuyuz bu dediklerini bide sen nasıl uygulamıştın tarif edebilirmisibmerhaba canım bende pcoluyum 2sene içinde bir çok tedavi gördüm hiç birinde yumurtam gelişmedi en ufak tepki vermemişti sonra tedaviyi bıraktım aslan pençesi ve kurt üzümü çayı içiodum o ay hamile kaldım tabi ki herşey allahtan vakti zamanı var herşeyin buna inandım eminim bir gün bu duyguyu sizlerde yaşayacaksınız rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Çok teşekkürler bilgi için tavsiyeleriniz dikkate alınmıştırBen de gliforla düzeldim o ay 4 gün geciktim kilo verdim falan sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım. Normalde iki hafta gecikiyodum.
Ilişki iki güne bir olsa daha iyi olur daha kaliteli oluyor sperm.
Ateş ölçme yöntemi sitede var başlıklar ordan bakabilirsin.
saol cnm benm darısı sizlere olsun inşallah aktardan alabilirsin cnmSusgun peri hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş daha önceden hatırlıyorum seni konuşmuşluğumuz olmuştu gerçekten çok mutlu oldum bu arada aslan pençesi ve kurt üzümünü bende deneyeyim aktarda bulabiliyormuyuz bu dediklerini bide sen nasıl uygulamıştın tarif edebilirmisib
Amin inşallah hamilelerin duası kabul olur derler :) inş güzel haberler veririm sana susgun peri çok teşekkür ediyorum bugün bakıcam aktara bulursam hemen alıcam ne zaman başlanıo ve kaç gün içmem lazım ?saol cnm benm darısı sizlere olsun inşallah aktardan alabilirsin cnm
ikisni karıştırıp sabah akşam 5 dakika demleyip içiyodum canm
ederim cnm sizlerde dua edin yavrumu sağ salim alayım kucağıma her hangi bir zamanda başlayabilirsin cnm ben 7 -8 gün filan içmiştimAmin inşallah hamilelerin duası kabul olur derler :) inş güzel haberler veririm sana susgun peri çok teşekkür ediyorum bugün bakıcam aktara bulursam hemen alıcam ne zaman başlanıo ve kaç gün içmem lazım ?
Dualarım seninle susgun peri zaten zor bir süreç bebeğine çok büyük emeklerle kavuştun Rabbim yokluğunu göstermesin sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşederim cnm sizlerde dua edin yavrumu sağ salim alayım kucağıma her hangi bir zamanda başlayabilirsin cnm ben 7 -8 gün filan içmiştim
Rüzgargülüm ilk bu siteye üye olduğum günden beri desteğini hissediyorum Allah razı olsun senden bu süreçte hep yanımdaydın inşallah bende sizlere güzel haberler veririm birgün beklemek gerçekten çok zor bazen çok güçlü hissediyorum kendimi olacak sıkma canını diyorum unutuyorum ama bazende o kadar çok bunalıyorum ki eşim bu süreçte hep yanımdaydı desteğini hiç bırakmamıştı gen gün o bile dedi ki bi çocuk veremedin bana o kadar çok üzüldüm ki Rabbimden başka sığınacak kimimiz var tek kurtuluş yolumuz dualarımızın kabulu ol desin yeter şuanda adetimi bekliyorum 1-2 güne kadar gelir dr adet söktürücü vermişti bu ay glifor kullanıcakmışım sadece yumurta kalitesini arttırıyor dedi drum ağustos sonuna doğruda aşılamaya geçicez olmazsa direk tüp bebek yap daha fazla zaman kaybetme dedi drum artık eskisi kadar sabrım kalmadı sanırımCanım, seni benden iyi anlayan olamaz sanırım.
Çok zor bir süreç ama ben inanıyorum ki sen de bir gün karnında bebeğimle okuyacaksın yazdıklarını. Ben de konu açıp yardım istemiştim bir zamanlar. Sanki hiç hamile kalamayacak gibi hissediyordum.
Bu bir imtihandı ve hadi ne duruyorsunuz ne zaman yapacaksınız diyenlere inat hep Allah büyük dedim O'na sığındım. Eşim hiç ama hiç destek olmadı. Bir gün bu yaptıklarından utanacaksın dedim ve öyle de oldu.
Tedavide hangi aşamadasın? Sabır isteyen zor bir süreç biliyorum, hayatla bağlantın kopmuş gibi oluyor..
Ama sabret inanıyorum ben hamile kalacaksın sen de. Dediğim gibi sporunu yap sağlıklı beslen stresten uzak durmaya çalış.. Ben kendimi spora verdim, nasıl olsa olmuyor diye günde 3 saat spor yapıyordum.. Artık umudum kalmadığından mı yoksa neden bilmiyorum. Belki de kimseden destek görememek o duruma itti.
Ama Allahı unutmadım. Duanın gücüne çok inanıyorum. Lütfen kendini üzme. Güçlü olmaya çalış.
Benim tüp bebekle oldu biliyorsun. İnşallah senin de bebeğin gelip süpriz yapacak sana.
Hayırlısı hakkımızda inş bebişimiz çok bekletmez bizi eşimde herhangi bi problem çıkmadı tek problem polikistikoverEşin çevrenin baskısından bunalıp demiş olabilir. Oraya takılma sen. Ne dediklerini bilmiyorlar. Bir de erkekler daha sabırsız bu konuda.
İnşallah güzel haberlerini bekliyorum canım. Bebek olunca herşey yoluna girecek..
Aşılama ile hamile kalan çok pco lu var. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan kavuşursun. Eşinde problem yoksa daha kolay olur. Sperm kalitesi çok önemli.