Polikistikover

sumeyra812

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2016
2
0
1
30
Merhaba ben yuzimdeki sivilceler icin cildiyeye gittim oda adetim 3 günü horminlarima bakmak icin kan istedi hormonlarinda sorun var dedi kadin doguma yonlendirdi. Fsh 3.93 lh 4.3 cikti ultroson da her bir overde 1 cm den küçük 12 tane folikul cikti polikistik over var dedi doktor kadin dogim.kontrol hapi verdi benim adetlerim gayet duzenliydi 28 yada 30 31 ci gunlerde oluyordum 21 yasindayim ilerde cocugum olmasina engel olur mu

Merhaba ben yuzimdeki sivilceler icin cildiyeye gittim oda adetim 3 günü horminlarima bakmak icin kan istedi hormonlarinda sorun var dedi kadin doguma yonlendirdi. Fsh 3.93 lh 4.3 cikti ultroson da her bir overde 1 cm den küçük 12 tane folikul cikti polikistik over var dedi doktor kadin dogim.kontrol hapi verdi benim adetlerim gayet duzenliydi 28 yada 30 31 ci gunlerde oluyordum 21 yasindayim ilerde cocugum olmasina engel olur mu
Senin hormon değerlerin polikistik over oldugunu göstermiyor polikistik overde lh fsh ın iki ya da 3 katı olur baska doktora da git kistler içinde sogan suyu iç mutlaka şifa buclalsınönemli brsyın yok bence

Arkadaşlar Merhaba. Bir sorum olacaktı. Bu ay tüp bebek transferi yapılacaktır. Cyclo progynova kullandım. Adetin çok az geldi. Sizce nedeni bu ilaç olabilir mi? Teşekkürler

Back