- Konu Sahibi sonsuzum87
benim adet düzensizliğim var doktor ter iki trafta polikistik görünümde dedi 6 ay desolett küzene girer dedi ama mümkün olmadı ne yapabilirim bilgisi olan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim adet düzensizliğim var doktor ter iki trafta polikistik görünümde dedi 6 ay desolett küzene girer dedi ama mümkün olmadı ne yapabilirim bilgisi olan varmı
pco geçen birşey degıl canım.bende de var pco canım.Kiloluysan kilo ver,öncelikli tedavisi bu ..Birde yüksek moral
Birşey sorucam canım.
Şimdi PKO'da adet olamama durumu varya.
Mesela ben bu ay ilaç kullanmadan adet olamadım.
Bu durumda bu ay yumurtlama olmadı mı demek oluyor?
Yoksa yumurta oluşuyor ama döllenmeyen yumurta atılamadığı için mi adet başlamıyor?
yumurta oluyor canım ama oluşan yumurta çatlamıyor. o yuzden de adet olamıorsun.Çatlarsa ve üzerine de eşinle birlikte olursan bebişin oluyor.Kısaca boyle anlatayım..Pco da ılaç kullanınca oluşan ama olgunlaşamayan yumurtaların vucuttan atılması için ilaç var
O bahsettiğin ilaç duphaston mu canım? Peki yumurtanın çatlamasını nasıl sağlayacağız?
bebek istegin varsa klomen denen igne ve haplar var ama doktorla görüş canım detaylarını.
adet olmak ıcın tarlusal var
Önümüzdeki pazar başlayıp 2 hafta süre ile duphaston kullanıcam canım.
Acaba bu yumurtanın çatlamasına katkıda bulunuyor mu yoksa sadece adet olmayı mı sağlıyor.
Dr klomen vermedi şimdilik.
adet olmanı sağlayacak canım bu ilaç sonrasında klomene gerek görürse başlanır. şimdi bazı insanlar adet olur ama geçikir gebelik yoksa adet söktürücü verilir iste o tarlusal ama adet olamıorsa adet getirmek düzene sokmak için Pcolulara verilene duphaston denir... Adet düzene girer yumurta artık oluşuyor olur takibi yapılabilir duruma gelir sonra klomenle çatlatıcı kullanılır gereklı görülürse![]()
O zaman duphaston ile olmazsa klomene başlarım :)
Teşekkürler yardımın için canım![]()