Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kendiliğimden hamile kaldım canım inşallah sende kalırsın ama benım 3 sene sonra oldu acelem yok diyosan bekle suan ikinciyi istiyoruz mesela 3 hafta oldu korunmayı bırakalı bakalım ne zaman olucakArkadaşlar polikistikover olup kendiliğinden gebe olan var mı neler yapılmalı nasıl anlıyorsunuz yumurtladiginizi çok düzensiz adet oluyorum
Benim ilk kendiliğinden oldu o zmn var mıydı polikistik over bilmem ama o zamanda duzensizdim bizde bırakalı korunmayı 5 ay kadar oluyorBen kendiliğimden hamile kaldım canım inşallah sende kalırsın ama benım 3 sene sonra oldu acelem yok diyosan bekle suan ikinciyi istiyoruz mesela 3 hafta oldu korunmayı bırakalı bakalım ne zaman olucak
Tam yazmamışım ilk hamileliğimde kendiliğinden oldu o evlenir evlenmez kalmıstım ama boş gebelikten kürtaj oldum ondan sonra 3 sene sonra oldu ama hep pkoluydum yani hep düzensizdim oluyo dediğim gibi ama belli olmuyo bi bakıyom şıp tutuyo bi bakıyon senelerce bekliyon nasip meselesiBenim ilk kendiliğinden oldu o zmn var mıydı polikistik over bilmem ama o zamanda duzensizdim bizde bırakalı korunmayı 5 ay kadar oluyor
Tedaviyle mi normal miKuzenim kaldı. Tüm doktorlar kalamazsın falan demişti ama. Biraz uğraşsalar da sonunda oldu şükür.