Merhaba arkadaşlar buraya bi gün böyle yazacağım aklıma gelmezdi. Buralarda o kadar umutsuz bi şekilde dolaştım ki ama genelde okuduğum her şey olumsuzdu. Evleneli 2 yılı geçmişti etrafımızdaki herkes çocuk çocuk diye diye beni daha da cok strese sokuyordu. Adet düzensizliği almıış başını gidiyor bi kac kez doktora gittim kist var bu çocuga engel dediler. İlaç kullanmadan asla regl olamıyordum. En son doktora gittiğimde doktor eşine de bakalım ondan sonra bi tedaviye başlarız dedi bu sefer kararlıydık eşim doktora gitti eşimde de sıkıntı olduğunu ögrendik ameliyat (varikosel)olması gerekiyordu. Bizim çocuk işi daha ileride bi zamana kaymıştı eşimle birbirize belli etmesekte ikimizide baya yıprattı. Ameliyat için gün aldık. Burda yorumları okuyorum ameliyat sonrası 2 yıl 3 yıl diyorlar. Ama Allah'tan ümit kesilmez.. Eşim ameliyat oldu bnde bu sırada kendi tedavime bakacaktım saraçoğlunda satılan pko kürden alıp başladım. 2 ay düzenli bi şekilde kullandım(normalde tedavi için 3 ay kullanmak gerekiyo ) ama bi süre sonra sıkıldığım için bıraktım. Eşimde ameliyat olalı 2 ay olmuştu. Bi gece ansızın rahatsızlandım sabah hastaneye gittiğimizde doktor tahlil yapalım dedi. Bi de ne görelim hamileyiim inanamadık. Şaka falan olmalı diye düşünüyoruz . Ya da bi karışıklık var. Doktor kan değerinin yükleşilini kontrol edelim dedi. Eve geldik inanamıyoruz resmen çıldırdık eşim test alıyo çift çizgi. Belki garip geliyo size ama çıkan çift çizgiye bile inanamıyoruz. Şuan 5+4 hamileyim arkadaşlar. Eğer pko varsa kesinlikle saraçoğlunda 150 tl ye satılan kürden almanızı tavsiye ediyorum. İnsaallah sağlıklı bi şekilde bebeğimizi kucağımıza alırız. Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın darısı tüm bebek bekleyenlere olsun inşaallah..