Polikistikover ve varikosel çiftler..

Pearl whites

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
763
166
123
Merhaba kızlar,

Bende polikistik over var. 23 yaşındayım adetlerim hep düzensizdir ilk olduğumdan beri. Başlarda 2-3 gün gecikmeli olurdum sonradan 10 güne kadar çıktı. Çok doktora gittim yaşın küçük zamanla düzelir dediler en son gittiğim doktor pko olduğumu söyledi. Yasmin kullanmaya başladım 6 aylık dönemlerde ara vererek kullandım. Bu dönemde evlendim 1 yıllık evliyim henüz çocuk düşünmüyorduk. Geçen ay eşimde varikosel olduğunu öğrendik fakat doktor çocuk düşündüğünde ameliyat yapalım dedi. Bende yasmini bıraktım fakat 2-3 ay korunmak gerekiyormuş hapı bıraktıktan sonra hemen hamile kalmak iyi değilmiş. Sizlere sormak istediğim bizim durumumuzda olan ve doğal yolla hamile kalan varmı ? Şimdiden teşekkür ederim.

aynen sizin gibiyiz bizde... ben 6 yıllık evliyim 4 yaşında oğlum var ama ozamanlar bende pko varmıydı bilmiyorum ama adet düzensizliklerim vardı ozamanlarda...ben soğan kürü kullanmıştım 2-3 ay ondan sonra hamile kalmıştım
eşinin değerleri nasıl çokmu düşük? benim eşimin okadar düşük olmadığı için ameliyat olmak istemiyor ürolog:ameliyattan sonra değerler çok düşer demişti ve eşim ameliyata hiç sıcak bakmadı ve halaa bakmıyor
ve been nasıl hamile kaldım ozamanlar anlatayım: bizim bir dr. vardı o eşime alt solunum yolu antibiyotik vermişti bide klomen eşim o ay bunları içti ve bende 2-3 aydır soğan kürünü uygulamıştım ve o ay hamile kaldım.
şimdi 2. çocuk için uğraşıyoruz inşallah olur ALLAH büyük bol bol dua et

Arkadaşlar bende pkoluyum. Doktor bana kilo vermem gerektiğini söylüyordu. Bu arada kistlerim oluyordu 2 ayda bir neredeyse. Bu arada eşimin varikosel ameliyatı olması gerektiği sperm hızının düşük oldugu çıktı. Kasım ayında ameliyat oldu ve ben şuan 6 haftalık hamileyim yani 7 ay oldu ameliyat olalı ve ben o kadar kendimi tedaviye gitçem diye hazırlamıştım oluşan kistlerimden ötürü inanamıyorum bile hala.neyse uzatmayayım ama 2 yıl boşa gitmiş demek ameliyat işe yaradı.zaten bu varikosel spermin önce hızını sonra sayısını bozarmış durum böle işte.rabbim sonuna kadar getirmeyi nasip etsin umarım sağlıklı bi şekilde ilerler gebeliğim

arkadaslar merhaba cok uzun zaman olmus ama bizde aynı şekıldeyız hamile kabıldınız mı cvp yazarsanır cok sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…