Gebeliğe Hazırlık Polikistikover ve hamile kalmaya calışanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Senay23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
105
40
98
34
Arkadaşlar merhaba 1 yıllık evliyim pcosluyum ve bebek istiyoruz yaklaşık 7 aydır korunmuyoruz eşimde her hangi bir sıkıntı cıkmadı benimde hormon tahlillerim normal seviyelerdeyim ama olmuyor birde yeni hayıt tohumu kullanmaya başlıycam kullanıp faydasını gören oldumu acaba.

Sogan kuru denedinmi?

Doktora git bence canım. Tedaviye başlasın pco larda korunmasız ilişki 1 seneyi geçmemesi gerekiyormuş zor olabiliyormuş. Bendede pco var. Klomen tedavisi gördüm ilk denemede gebe kaldım ve yumurta tembelliği var bende 2.5 yumurta zor oluşmuştu. Sonra 2. Kızıma süpriz gebe kaldım. Daha vakit geçirmeden git bence doktora.

Ne güzel yazmışsınız öyle Allah Size bagislasin bizede Anne olmayı nasip etsin inşallah canım bende klomen tedavisindeyim şuan ilk ayı heycanla gelecek ayı bekliyorum

Doktora gittim evlenmeden öncede gitmiştim evlendikten sonrada gittim hormonlara falan bakıldı normal dedi ve şekerim yok ama şeker ilacı verdi klomen vermedi bana

B
Bende pcosluyum bizdeki problem yumurtlamamak degil adet günümüz belli olmadığı için günü tutturamiyoruz yerinde olsam dr gidip yumurtlama takibi yaptirmam.ben tahlillerimde hiç sorun yok şimdi 3.gebeligimi yasıyorum.burde soğan kuru dene derim.allah gönlüne göre versin

M MadamAycan benimse hormon testlerim normal cıktı evlendikten snrada adetlerim düzene girdi ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ediyrm regl bitiminde senin 3. Gebeligin mi

Canım klomen tedavisine başladığında yumurtan kaç mm büyüdü catlatma iğnesi vuruldunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…