• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polikistikover sendromuyla birlikte rahim de incelik görülüp hamile kalabilenler...?/

vildanCT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
85
5
36
İstanbul
Merhabalar

yıllardır süre gelen adet düzensizliğiyle birlikte,kulndığım türlü hormon bozukluğu ilaçlarından sonra pko teşhisi konularakolarak sıkıntıları devm etti..evlenince geçer denildi hala devam ..en son 6 ay eevvel regl oldum ve inatlaştım artık ilaç istemiyorum,dr.istemiyorum diye ama ne çare ki düştük dr.yollarına..:((..bu sefer farklı bir dr.a yönlendirildim çevremdeki insanlar aracılığı ile (kartal umut hastanesi şeyma hanım..giden bilen varmı içimizde bilemiyorum yorumlarını da merak etmiyor değilim...)muayene esnasında dr.un yorumum 2 yıl gelmesen bu halde yine adet olmazsın dedi,çünkü pko dışında bu sefer bnm ilk kez duyduğum rahimde incelik olduğunu da söyledi..araştıra araştıra foruma üye oldum..sanıyorum en iyi teselliyi yada bilgiyi bu sıkıntıları yaşayan bayanlardan okuyarak paylaşarak alabilirim diye düşündüm...umarım olumlu,umutlu yorumlar olacaktır...

:/

Son düzenleme:
canım senin problemine en iyi çözüm prof.dr.saraçoğlu nun soğan kürü sitesine bir girip bak bence dene...

Back