Polikistikover sendromu adet azalması

Eriss

Geççek geççek💫
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
726
567
53
Merhaba herkese bana uzun zaman önce polikistikiver sendromu teşhisi konuldu. Ultrasyonda çıkmıyor ama hormonlara bakarak öyle söylendi. 30 yaşındayım kilom boyuma göre ideal arada alıyorum biraz ama geri veriyorum kısa sürede. Size sormak istediğim benim adetim 5 gün sürerdi baya da yoğun gelirdi. Her gecen yıl miktarda günde azalıyor. Geçen seneden beri 3 gün oluyordu artık 2ye düştü. Gecen temmuz doktora gittim yine polikistik çıktı diane verdi 2 kutu içtim kesti doktor o zaman azaldı dedim doğru düzgün dinlemedi bile birsey olmaz dedi. Gittikçe düşüyor bu polikistik ile mi alakalidir bunu yaşayan doktora giden oldumu? Daha önce düşük kürtaj falan hiçbir operasyon geçirmedim. Başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum ama şuan gidemiyorum salgından dolayi kafama da çok takıyorum tamamen kesilirse diye. Ne yapacağımı bilemedim

Canim sogan kuru ile hayit togumu suyunu ic benim de oyleydi 1 ay kullandim cok iyi geldi tafsiye ederim

Soğan kurunu denemedim canım birsey degismedi bu ay bir daha yapacam. Hayıt otunu yapmayı düşünüyorum bir yan etkisi var mı acaba

Soğan kurunu denemedim canım birsey degismedi bu ay bir daha yapacam. Hayıt otunu yapmayı düşünüyorum bir yan etkisi var mı acaba
Hic bir yan etkisi yok ilk basta birazcik agir geliyor kokusu ama alisinca guzl artik ama sogan suyu kist icin cok iyi ikisini beraber de kullanabilirain ben oyle yapiyorum ve bir yan etkisini de gormedim sukur

Hic bir yan etkisi yok ilk basta birazcik agir geliyor kokusu ama alisinca guzl artik ama sogan suyu kist icin cok iyi ikisini beraber de kullanabilirain ben oyle yapiyorum ve bir yan etkisini de gormedim sukur
Çok teşekkürler canım deneyeceğim söylediklerini seninde bu kadar uzun sürmüşmuydu 1 yıldır 2 gün oluyor. Doktora gitmismiydin?

Çok teşekkürler canım deneyeceğim söylediklerini seninde bu kadar uzun sürmüşmuydu 1 yıldır 2 gün oluyor. Doktora gitmismiydin?
Canim ben 3 aydir tedavi goruyorum yeni ogrendim hastaligimi ve 20 yasindayim kilom normal glifor kullaniyorum 2 ay sonra klomen verdi yumurtalar buyumemis igne tedavisine baslicaz dedi doktor ve bu ay yani ucuncu ayda sogan ve hayit kullanmaya basladim bakalim artik insallah bana da kullananlra sifa olur

İnşallah canım yaşında küçükmüş daha kolay düzelir çok takma kafana ben senin yaşındayken vardı hiç takmıyordum ama yaş ilerleyince başlıyor sıkıntılar. Hayıt otunu da deneyeceğim çok teşekkür ederim. Allah gönlüne göre versin inşallah

Bende pkoluyum çok lanet bişey bu pko adet olduğunuz günden itibaren düzenli zencefil için rahmi rahatlatıp tamamen adeti söküyor ve düzenli kanama oluyor

Bende pkoluyum çok lanet bişey bu pko adet olduğunuz günden itibaren düzenli zencefil için rahmi rahatlatıp tamamen adeti söküyor ve düzenli kanama oluyor
Adet olurken mi içeyim yoksa önce sinde de içsem olur mu? Malesef öyle sürekli birsey çıkarıyor. Bu çayı normalde içiyordum ama hasta olduğumda falan adete iyi geldiğini duymamıştım teşekkür ederim bilgi için

Rica ederim inşallah fayda görürsün 1 çay bardağı sıcak suya 1 tatlı kaşığı toz zencefil atın aç karınla için adetliyken 7 gün boyunca hem ağrını alır hemde kanaman düzenli gelir

Rica ederim inşallah fayda görürsün 1 çay bardağı sıcak suya 1 tatlı kaşığı toz zencefil atın aç karınla için adetliyken 7 gün boyunca hem ağrını alır hemde kanaman düzenli gelir
7 gün sürse keşke o zaman ben 2 gün içeceğim bittikten sonrada içerim aralarda sonuçta zencefilin çok faydası buna da varsa kesin içerim. Çok teşekkürler

7 gün sürse keşke o zaman ben 2 gün içeceğim bittikten sonrada içerim aralarda sonuçta zencefilin çok faydası buna da varsa kesin içerim. Çok teşekkürler
rica ederim şifa olsun inşallah canım

Ben de bu ay soğan kürü ve hayıt ve aslanpençesi çayını beraber yapıyorum. Hayıt çayını ovulasyona kadar, aslan pençesini adet olana kadar yapıcam. Hormonlarım geçen ay dostinex kullandıktan sonra bozuldu, umarım düzelir.

rica ederim şifa olsun inşallah canım
Evet içtiğim ay iyi geldi gerçekten sonra soğan Kuru denedim sonra nedense bende işe yaramıyor ne yapsam geç adet oluyorum. 4 gün gecikti bu ay olmadık daha zencefil içmeye devam edeceğim o daha iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…