Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende pkoyum şuan tedavi oluyorum ama yumurtalar hiç bir şekilde gelişmiyor, ÇatlamıyorEvet Arkadaşlar pko olup hamıle olan varmı? Hangi tedavi sürecinde hamıle kaldınız?yada tedavisiz kalan varmı? Kaç sene sonra ? ♥♥![]()
Ben varım canım, klomen tedavisi ile hamile kaldım birde inofolic kombi kullandım doktor takibi ve evde testlerle hamile kaldım, bunun yanında yumurtanın gelişmesi için incir kürü, catlaması içinde havuc kürü yaptımEvet Arkadaşlar pko olup hamıle olan varmı? Hangi tedavi sürecinde hamıle kaldınız?yada tedavisiz kalan varmı? Kaç sene sonra ? ♥♥![]()
Evet duydum onu ama tedavi sürecındeyım kullanmak ıstemedım açıkcasıInstagramdaki clife bitkisel macun sayfasini kesinlikle bakmalisiniz ve kesinlikle kullanmalisiniz![]()
Klomen mi kullanıyorsunuzBende pkoyum şuan tedavi oluyorum ama yumurtalar hiç bir şekilde gelişmiyor, Çatlamıyor![]()
Rabbim ınsallh diğerini saglıkla kucağına almayı nasıp etsın canımBen 1 kez aşılamayla 1 kezde kendiliğinden hamile kaldım. Aşılamayla olan düşükle sonuçlandı, kendiliğinden olanda kimyasal olarak sonlandı. Aslan pençesi çayı içtim, ovülasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim kimyasal gebeliğimde.
Aminnn canım saglıkla büyütBen varım canım, klomen tedavisi ile hamile kaldım birde inofolic kombi kullandım doktor takibi ve evde testlerle hamile kaldım, bunun yanında yumurtanın gelişmesi için incir kürü, catlaması içinde havuc kürü yaptımRabbim tez zamanda nasip etsin inşallah
Yok femara kullandım bu ay bende iki defa ilkinde günde 1 defa ikincisinde 2 defa kullandım 1 ay oldu ne adet olabildim nede yumurtalar da gelişme varKlomen mi kullanıyorsunuz
Doktor takibini yapmadı mı büyümüş mü gelişmiş mi diyeYok femara kullandım bu ay bende iki defa ilkinde günde 1 defa ikincisinde 2 defa kullandım 1 ay oldu ne adet olabildim nede yumurtalar da gelişme var![]()
Cok sagolAminnn canım saglıkla büyütbende bu ay klomen tedavısındeyım ınsallah olur ♥Beklemedeyım. Senin ilk dememede mi tutu ? Bide yumurtan kaç mm di canııımm??
4 haftadır 2 günde bir gidiyorum muayene ye gelişme yok diyo bit büyüyüp bir küçülüyor larDoktor takibini yapmadı mı büyümüş mü gelişmiş mi diye