Gebeliğe Hazırlık Polikistikover olup hamile kalan varmı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cgdm2537

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2019
883
702
18
32
Evet Arkadaşlar pko olup hamıle olan varmı? Hangi tedavi sürecinde hamıle kaldınız?yada tedavisiz kalan varmı? Kaç sene sonra ? ♥️♥️🥰🥰🤰🏼

Instagramdaki clife bitkisel macun sayfasini kesinlikle bakmalisiniz ve kesinlikle kullanmalisiniz 😊

Evet Arkadaşlar pko olup hamıle olan varmı? Hangi tedavi sürecinde hamıle kaldınız?yada tedavisiz kalan varmı? Kaç sene sonra ? ♥♥🥰🥰🤰🏼
Bende pkoyum şuan tedavi oluyorum ama yumurtalar hiç bir şekilde gelişmiyor, Çatlamıyor :KK43:

Evet Arkadaşlar pko olup hamıle olan varmı? Hangi tedavi sürecinde hamıle kaldınız?yada tedavisiz kalan varmı? Kaç sene sonra ? ♥♥🥰🥰🤰🏼
Ben varım canım, klomen tedavisi ile hamile kaldım birde inofolic kombi kullandım doktor takibi ve evde testlerle hamile kaldım, bunun yanında yumurtanın gelişmesi için incir kürü, catlaması içinde havuc kürü yaptım 💙 Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah

Ben 1 kez aşılamayla 1 kezde kendiliğinden hamile kaldım. Aşılamayla olan düşükle sonuçlandı, kendiliğinden olanda kimyasal olarak sonlandı. Aslan pençesi çayı içtim, ovülasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim kimyasal gebeliğimde.

Ben 1 kez aşılamayla 1 kezde kendiliğinden hamile kaldım. Aşılamayla olan düşükle sonuçlandı, kendiliğinden olanda kimyasal olarak sonlandı. Aslan pençesi çayı içtim, ovülasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim kimyasal gebeliğimde.
Rabbim ınsallh diğerini saglıkla kucağına almayı nasıp etsın canım 🤲🏻🙏🏻🌸

Ben varım canım, klomen tedavisi ile hamile kaldım birde inofolic kombi kullandım doktor takibi ve evde testlerle hamile kaldım, bunun yanında yumurtanın gelişmesi için incir kürü, catlaması içinde havuc kürü yaptım 💙 Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah
Aminnn canım saglıkla büyüt 😍😍😍 bende bu ay klomen tedavısındeyım ınsallah olur ♥️Beklemedeyım. Senin ilk dememede mi tutu ? Bide yumurtan kaç mm di canııımm??

Aminnn canım saglıkla büyüt 😍😍😍 bende bu ay klomen tedavısındeyım ınsallah olur ♥Beklemedeyım. Senin ilk dememede mi tutu ? Bide yumurtan kaç mm di canııımm??
Cok sagol ♥️♥️Yok canım ilk denemede tutmadı, ben ilk denemeyi mayısta yaptım subatta tuttu ama araya baya aksilikler girdi deneme olmadı falan derken klomen ile 4. Ayda tuttu sanırım. Benim hamile kaldıgım ay iki yumurta olustu biri 21 biri 22 mm di 22 mm olan tuttu

Bende şuracıkta bekliyim o zaman 😊bu ay doktorum klomen başlatmak istedi ama nedense bu ay kendiliğimden denemek istiyorum çünkü rahim filmi çektim tüplerim tıkalıydı açıldı çok şükür.klomene bikaç ay sonra başlıyım diyorum kararsızım

Back