Her bunyede farklidir tabi ki ama sanrm oldkca metabolizma hizlandiran ve kan degerlerini koruyan huylar
Sabah uyanir uyanmaz bazen iki kasik pekmez yerim bazen iki bardak su icerm bazen maydanoz kaynatip icerm ac karnina (adet olabilmeknicin )
Ardndan cay icerken genellikle demlerken tarcin atarm icine ya da bardaga koydgmda limon dilimi ile icerim
Ayrica her gece uyumadan once bagirsaklrmn iyi calismasi icin bir tabaknyogurt yerim. Bazen kirmizi biberle bazen naneyle.
Yuruyus yaparm her yemek sonrasi ve elmde mutlaka elma olur. Niye bilmiyorm ama oyle alistm elma yiye yiye yuruyorm
Yemegin yannda salata yemek yerine salatanin yannda yemek yerim. Benm icn en en onmlisi salata,yemegi sirf aclik hissetmemek icin yerim. Ayrica salatam da bol sirkeli olur. Annem kucukken alistrmis beni sirkeye bayiliyorm. Diger soslar bana tat vermiyor...
Her gun bitki cayi icerm,yesil cay ozellikle
Ayrica kivircik,havuc,domates ve salatalik en birinci atistirmaliklarim. Film izlerken ya da kitap okurken ben de kuruyemis niyetine bunlari yiyorm. Kizartmalar,kekler,tatlilar,borekler falan bol bol yaparm esime ama ben bir tane yer miyim kirk yilda bir cnku hic sevmiyorm. Tek yaptgm zararli sey cikolata yemek,bitter degil ama onu hic sevmem. Cikolata elmde iki tablet olsn ikisini de cayn yannda yerim vallahi
Tum bunlari doktoruma anlattgmda farknda olmadan saglikli beslendgmi soyledi. Tabi ben pek sallamadim. Bir ara sirkeyi kullanmadim esim yuzunden. Diger alsknlklrmi da yavas yavas birakmaya baslamistm baktm kilo aliyorm. Hem de bolgesel
en bas edilemez sekliyle. Hemen geri dondm alisknlklrma