Polikistik

gamzeea

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2019
5
0
1
29
Arkadaşlar 2 gün önce pko olduğumu öğrendim. Doktor ilaç yazdı kullan 3 ay sonra kontrole gel dedi, ama zaten suan sehir dışındayım , sabit bi doktordan tedavimi devam ettırmek istiyorum. 2 ay sonra memleketime gıdene kadar önerebiliciğınız hazır adet söktürücü çay cva mı? Bulunduğum ortamdan dolayı ancak hazır poşet çay kullanabilirim.

Arkadaşlar 2 gün önce pko olduğumu öğrendim. Doktor ilaç yazdı kullan 3 ay sonra kontrole gel dedi, ama zaten suan sehir dışındayım , sabit bi doktordan tedavimi devam ettırmek istiyorum. 2 ay sonra memleketime gıdene kadar önerebiliciğınız hazır adet söktürücü çay cva mı? Bulunduğum ortamdan dolayı ancak hazır poşet çay kullanabilirim.

Merhaba doktorunun verdigi ilaci kullanmani tavsiye ederim
Bende polikistigim tahliller sonrasinda ayni sey banada dendi 3 ay kullan ve gel (saatine dahi uymami soyledi doktor)

3 kutu 3 ayini alacak aybi doktora gidemesen bile farkli bi doktora sonuclarinla git mujtemelen ultrasonla tekrar bakilacaktir
Ben ertelememeni tavsiye ederim
Kist sayindan bahsettimi doktor?

Hayır doktorun tavrı zaten beni düsündürdü. Herhangi bir kan tahlili yamadı, çok detaylıda ıncelemedi. Ki pko belıdtilerinin hiçbiri yok bende .İlk defa adetim bu kadar gecikti. Öncedende kaç defa gittim doktora harhangi bir problem yoktu prolaktin yüksekleği dişinda

Merhaba doktorunun verdigi ilaci kullanmani tavsiye ederim
Bende polikistigim tahliller sonrasinda ayni sey banada dendi 3 ay kullan ve gel (saatine dahi uymami soyledi doktor)
Bende çok bilgi vermedi. Direk ultrasona baktı iliç yazdi. İstersen evlenen kadar kulun dedi

Back