• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik ve kilosu olan hanımlar buraya bakabilir misiniz lütfen 🥹

UstaOzlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
244
Puanlar
53
Hanımlar benim 1 yaşında kızım var kendiliğinden oldu polikistik vardı o ara kilo vermiştim 72 oldum hamile kaldım şimdi tekrar gebelik istiyorum adetten 24. Gün yumurtlama gördüm birliktelik oldu ama şimdi kilom var 77 kiloyum yumurtlamamı yakaladım ama kilo olduğu için döllenme olmama olabilir mi bu kilolarda olup hamile kalanlar oldu mu

Hanımlar benim 1 yaşında kızım var kendiliğinden oldu polikistik vardı o ara kilo vermiştim 72 oldum hamile kaldım şimdi tekrar gebelik istiyorum adetten 24. Gün yumurtlama gördüm birliktelik oldu ama şimdi kilom var 77 kiloyum yumurtlamamı yakaladım ama kilo olduğu için döllenme olmama olabilir mi bu kilolarda olup hamile kalanlar oldu mu
İlk hamileliğim 88 Kilo 175 boyundayım. Olunca oluyor sanırım kafanıza çok takmayın. Benim avantajım yumurtalıklarım yağlı değilmiş. Kalbinizi ferah tutun.

Polikistik overim, boyum 165, zayıf olduğum yıllar boyunca hamile kalamadim hayatimin en kilolu zamanında hamile kaldım 😅 58 kiloyken hamile kalamayan ben 70 kilo ile hamile kaldım maalesef, siz yumurtlamayi yakaladiysaniz gerisi önemli değil 🌸

Back