POLİKİSTİK- REGLİ

Biordanbiburdan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2024
1.279
1.105
Kızlar polikistik sorunu olan herkes regli sancısını çok şiddetli mi geçiriyor?
Benim sol yumurtalıkta görüldü, ergenlikten bu zamana kadar hep dayanılmaz sancılar çektim.
Doktorum regli sancımın polikistikten kaynaklı olduğunu ve herkeste olabileceğini söyledi.
Ağrı kesici ile veya serum ile sancılarımı hafifletebiliyorum. O kadar şiddetli oluyor..
Sizin polikistik sorununuz varsa regli sancınız ne seviyede oluyor acaba ?

Benim sol yumurtalıkta görüldü, ergenlikten bu zamana kadar hep dayanılmaz sancılar çektim.
Doktorum regli sancımın polikistikten kaynaklı olduğunu ve herkeste olabileceğini söyledi.
Ağrı kesici ile veya serum ile sancılarımı hafifletebiliyorum. O kadar şiddetli oluyor..
Merhaba bende de pcos var ama öyle dayanılmaz ağrı yaşamam genelde. Bazen soğuk aldığım zamanlar ilk gün ağrı kesici içmek zorunda kalırım ama onun dışında çok ağrılı geçirmem. Başka bir arkadaşım da sizin gibi çok ağrılı geçiriyor. Kişiden kişiye değişiyor sanırım 🥲

Merhaba benim son derecedeydi ama bu ay ağrısız sızısız adet geçirdim bel ağrısı bile olmadı

Merhaba bende de pcos var ama öyle dayanılmaz ağrı yaşamam genelde. Bazen soğuk aldığım zamanlar ilk gün ağrı kesici içmek zorunda kalırım ama onun dışında çok ağrılı geçirmem. Başka bir arkadaşım da sizin gibi çok ağrılı geçiriyor. Kişiden kişiye değişiyor sanırım 🥲
Bende soğuk aldığım için mi oluyor acaba diye düşünüp 1 hafta öncesinden sıcak su torbası koymayı denedim ayaklarıma-karnıma.. Ama hiç etki etmiyor. Hep ağrılı geçiyor..
Evlenince geçer dediler geçmedi 😒 şimdi de çocuk olsun geçer diyolar…

Bende soğuk aldığım için mi oluyor acaba diye düşünüp 1 hafta öncesinden sıcak su torbası koymayı denedim ayaklarıma-karnıma.. Ama hiç etki etmiyor. Hep ağrılı geçiyor..
Evlenince geçer dediler geçmedi 😒 şimdi de çocuk olsun geçer diyolar…
Yani çocuk işleri değiştirebilir gerçekten. Ben eylülde zorunlu kürtaj oldum boş gebelikten. Sonraki ilk regl inanılmaz ağrı yaşadım böbrek taşı düşürdüğümü sandım. Bundan sonrası nasıl olur hiç bilmiyorum

Ay ne güzel.. Bende kendime sancısız bi dönem diliyorum 😂💕
Canım inositol kullan eczaneden al yada trendyolda var benim kullandığımdan ilunga -F adi bak araştır bana çok yararı oldu ben hiç adet olamıyordum ilaçla bile doğru düzgün sökülmezdim onun farkı da oldu baya hormonları dengeliyor canım papatya çayı iç hareket et mesela hareket etmek de bazen ağrıya iyi geliyor

Canım inositol kullan eczaneden al yada trendyolda var benim kullandığımdan ilunga -F adi bak araştır bana çok yararı oldu ben hiç adet olamıyordum ilaçla bile doğru düzgün sökülmezdim onun farkı da oldu baya hormonları dengeliyor canım papatya çayı iç hareket et mesela hareket etmek de bazen ağrıya iyi geliyor
Benim kanamamda sıkıntı yok yani normal geliyor, adet söktürücü bi ilaç sanırım sizin dediğiniz de?

Benim kanamamda sıkıntı yok yani normal geliyor, adet söktürücü bi ilaç sanırım sizin dediğiniz de?
Hayır söktürücü bi ilaç değil vitamin pkolular için hem adeti düzensizse düzenliyor hem hormonları dengede tutuyor hem yumurtlama gebelik sağlıyor bi çok faydası var saç tırnak uzaması herşeyi kapsıyor

İşe gitmek için evden çıkıp yürüyemecek kadar sancımın olduğunu biliyorum evlendim geçmedi :) ama her ay çok şiddetli değil çok geciktiği zamanlar daha çok şiddetli oluyor genelde

Canım hayıt tohumu al onu dene, ağrıyı çok iyi kesiyor ve adetler de düzeliyor, ben kullandım iki ay, şükür ağrım hiç olmadı diyecek kadar azdı

X