Polikistik overmisim

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.806
133
Selam herkese bende bugun sonuclarimi aldim doktor polikistik over oldugunu soyledi bekarim 25 yasindayim aldactone yazdi birde insülin direncim icin glifor verdi. Bu ilaçları kullanan var mi? Duzenli adette görüyorum nasil oluyor bu teshis konuldu anlamıyorum, 95 kiloyum doktor bundan dolayi kilo veremedigimi soyledi. İlaclari kullanip faydasini goren yazarsa cok sevinirim

ayni durumu bende yasiyorum duzenli 30 gunder bir adet goruyorum hormonlarim duzenli ve kilo problemim yok ultrasonda polikistik gorunum var diyorlar 2 yildir evliyim henuz 3 aydir bebek dusunuyorum bir doktor yumurtaliklarin yapisinin polikistik olabileceguni ancak adet duzebliyse sendrom olmayacagini soylemisti bana

ben de 26 yasindayim 124 kiloyum 2 yıllık evliyim doktor bana da hafif polikistik over var dedi onun seviyelerini varmis sanırm abc falan ama polikistik over var dediginde daha zayiftim 105 kiloydum insulin direncim de varmis glifor verdi pko dan dolayi çocuğum olmuyormus zayifla dedi bana benim de adetim duzenli bu iyi bir sey demek ki sen de başlangıç seviyesundesin

Hanimlar tesekkurler yanitlarinix icin
Hic icemiyorum doktorun verdigi ilaclari o glifor agzimda buyuyor sanki. İlk gunler kullandim simdi biraktim kilo da veremiyorum
Doktorada gitmedim nolucak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…