polikistik overli olup ikinci kez anne olmak isteyenler

Maya efe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2015
289
222
73
36
Merhaba hanimlar.ben de polikistik overle yasamaya mahkum sanssiz hanimlardan biriyim.ergenligimden beri adet düzensizligi yasiyordum.bir cok kadin dogumcuya gittim hepsi de dogum kontrol hapi verdi.hic bir zaman kilolu bir insan olmadim.hep formumu korudum ama en son cenemde ve boynumda tüylenme baslayinca dr hormon ilaci verdi.bu sekilde tuylerden kurtuldum.ama dogum kontrol haplarima hep devam ettim.evlenmeden 3 sene boyunca da hep kullandim.evlendigimde cocuk istersem sorun yasarim tedavi gerekir diye dusunuyordum.ama hic de dusundugum gibi olmadi.evlendigim ay hamile kalmisim tabi adetler duzensiz olunca ancak bebisim 3 aylik oldugunda ogrendim hamile oldugumu.cok sukur saglikli bir sekilde dunyaya getirdim oglumu.adetlerim yine duzensiz.emzirdigim icin dogum kontrol hapi kullanamiyorum.simdi merak ettigim benim gibi pko olup da ikinci gebeligine kolay bir sekilde hamile kalan var mi.sizin hikayeleriniz ne ögrenmek istiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…