Polikistik overle hamile kalmak

ranippp

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2019
92
176
93
26
MErhaba herkese ben hamile kalirsam burda paylasacam demistim adagim vardi simdi anlatiyim belki benim gibi hamile kalmak isteyenlere faydam olur insallàh ben 2. Gebelik dusunuyordum polikistik over vardi ama hafif zayifladim 76dan 73 e dustum tabi bu arada ilac kullandim vitamin tozu ictim rahmimde iltihap vardi fitil antipiyotik ictim ayni ayda hepsinide ictim o ay hamile kaldim hamd olsun Rabbim anne olmak isteyen herkese nasip etsin banada benim gibi hamile olanlarada bebiṣimizi sagsaglim kucagimiza almayi Rabbim nasip etsin insallah

Merhaba bende de polikistik over var. Neler kullandınız tam olarak. Degerleriniz nasıldı? Bende 9 aydır deniyorum 1 kere kimyasal gebelik oldu. Tekrar oluşmadı gebelik

Merhaba bende de polikistik over var. Neler kullandınız tam olarak. Degerleriniz nasıldı? Bende 9 aydır deniyorum 1 kere kimyasal gebelik oldu. Tekrar oluşmadı gebelik
Merhaba bende de vardı 1 seneye yakın hamile kalamadım kilom da vardı. Foliborn Myforce isimli takviyeyi ve pcossos isimli ilacı kullandım 1 buçuk ay içinde hamile kaldım tavsiye ederim kesinlikle

Merhaba bende de vardı 1 seneye yakın hamile kalamadım kilom da vardı. Foliborn Myforce isimli takviyeyi ve pcossos isimli ilacı kullandım 1 buçuk ay içinde hamile kaldım tavsiye ederim kesinlikle
Merhaba kaç kilo ile hamile kaldınız hormonlariniz nasıldı? Amh FSH lh estradiol vs.

Bı de nerden aldiniz bu takviyeleri ben internette bulamadım da

Bı de nerden aldiniz bu takviyeleri ben internette bulamadım da
Eczaneden aldım eczane getiriyor isterseniz. 80 küsür kiloydum amh 1.54tü testestoron yüksekti biraz ama kullandığım ilaçlar düşürdü yüksek ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…