- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.072
- 29
-
- Konu Sahibi Minicikpandam
Canım hamile misinnnnMerhaba canım bende bir pcoyum malesef glifor la aynı olan glukofen ve inofolic şase bende kullanıyorum ve bu ay femara başladık gecen ay da hsg çektirmiş tim benimde 12 gün yumurtam en fazla 12 büyümüş pazartesi tekrar çağırdı benzer durumlarımız umarım bende o güzel haberi alırım senin gibi
Evet canım şükür olduCanım hamile misinnnn
Nasil hamile kaldiniz glifor ve inofolic kullanmistiniz sanirim ?Evet canım şükür oldu
Glifor la aynı glukofen kullandım inofolic hsg de çekilmiştim femara başladım yumurta büyümedi dedi dr ama sonradan büyüyüp çatlamış kendiNasil hamile kaldiniz glifor ve inofolic kullanmistiniz sanirim ?
Ayy çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet canım şükür oldu
Amin inşallah Rabbim herkese nasip etsinAyy çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Darısı diğer isteyenlerin başına inşallah
Benimde böyleydi 13. Gün inşallah mucizen seninledir yarında yap netlesme var mı bakalımMinicikpandam canım daha önce konuşmuştuk seninle, bugün iğne günü haric 13. Günüm. Test yaptım sabah çok çok silik çıktı. İnşallah doğrudur
uzak olan ilk 3. Dk yakın olan beklemiş hali
Bu kadar silikmiydi senindeBenimde böyleydi 13. Gün inşallah mucizen seninledir yarında yap netlesme var mı bakalımhayırlı haberlerini bekliyorum
Silikti canımBu kadar silikmiydi senindeYapıcam yarın inşallah bakalım haber veririm
Ay inşallah bende o netleri görürümmSilikti canımen net 18. Gündü
İnşallah canım Rabbim kim istiyorsa nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlarAy inşallah bende o netleri görürümm
Canım ya benim çizgiler koyulaşmıyor hiç hep silik hayalet gibi. Yarın kan vericem ama umudum kalmadı artıkCookiie canım bir gelişme var mı
İnşallah canımmAdetin geçince daha iyi sonuç verir idrar testi umudunu yitirme canım hayırlı sonuçlar inşallahCookiie
Evet silik duruyor adetin ne zaman canım kesin sonuç için kan ver tabikiİnşallah canımmBugünki testim böyle 15. Günüm
Yarın vericem canım. Adetim 22si tahminenEvet silik duruyor adetin ne zaman canım kesin sonuç için kan ver tabiki
Daha varmış canım adetine inşallah mucizen seninledirYarın vericem canım. Adetim 22si tahminen
İnşallahh canımmDaha varmış canım adetine inşallah mucizen seninledir