- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.072
- 29
-
- Konu Sahibi Minicikpandam
Tabi canım biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allaha kalmış artıkHayırlısıyla gelelim o günlere hayorlısı neyse o olsun inşallah çok güzel çıkmış canım sağlıkla gelsin minik cinsiyetinne
Ay maşallah sağlıkla gelsin paşaErkek canım nasipse11. Hafta da erkek dedi doktorumuz yüzde 90 bakalım değişmezse artık erkek diye biliyoruz
Ay al bendende o kadar ya hiçbişey yok kendim kendimi yiyorum acaba çatlamadımı başkalarında hep kasık ağrısı olmuş ya akıntı olmuş bende o da yok dün biraz peçeteye şeffaf akıntı geldi o ne ağrı ne bişey bi kameramız olsa elimizde orda ne oluyor ne bitiyor baksak artık böyle hayaller kurmaya başladımAy inşallah canım kötü düşünme inşallah pozitifi alırızsendedemi hiç belirti yok ya ben şimdi ya çatlamazsa diye strese girdim stresten çatlıcağo varsada çatlamıcak
Benim bir saattir falan sol karında bi batma başladı bacağıma vuruyo sadece henüz akıntı makıntı yokAy al bendende o kadar ya hiçbişey yok kendim kendimi yiyorum acaba çatlamadımı başkalarında hep kasık ağrısı olmuş ya akıntı olmuş bende o da yok dün biraz peçeteye şeffaf akıntı geldi o ne ağrı ne bişey bi kameramız olsa elimizde orda ne oluyor ne bitiyor baksak artık böyle hayaller kurmaya başladım
Amin canım benimAy maşallah sağlıkla gelsin paşasağlıklı olsunda valla biyerden sonra hele bizim gibi baştan değerini anlayanlar için cinsiyet önemli olmuyor sanırım ne verirse allah sağlıklı versinde en başta
Ay seninde ağrın başlamış güzel bişeymi ağrıması bilmiyorum ama benimde ağrsın istiyorum sanki öyle çatlarmış gibi hissediyorumBenim bir saattir falan sol karında bi batma başladı bacağıma vuruyo sadece henüz akıntı makıntı yokay keşke öyle bişey olsa bu ovülasyon testleri falanda iğneden doğru sonuç vermez dimi valla canım bu gidişle doktorun kapısında yatıcam galiba bende
Ya benimde çok hafifki bende hissetmem gerek gibi düşünüyorum henüz bişey yok dahaAy seninde ağrın başlamış güzel bişeymi ağrıması bilmiyorum ama benimde ağrsın istiyorum sanki öyle çatlarmış gibi hissediyorumYaa hiç bilmiyorum hiç kullanmadımda ovulasyon testi Allah sonumuzu hayır etsin ya inşallah güzel haberler alırız senin kaç gün oldu şimdi ne zaman test yapacaksın
Amin inşallahh canımmAmin canım benimdarısı başınıza inşallah
Bende perşembe günü vuruldum doktor 10gün sonra gel öğrenebilirsin kan testinde dedi ama internette 14 günden önce yanıltır fln diyor dayanabilirsem bekliyim diyorum hayal kırıklığı yaşamamak için ama bilmiyorum inşallah hamileyim diye yazarız buraya yaaYa benimde çok hafifki bende hissetmem gerek gibi düşünüyorum henüz bişey yok dahacuma vuruldum 2. Gündeyim daha. Ayın 29 30nda test yaparım heralde
İnşallah inşallah canımm yaBende perşembe günü vuruldum doktor 10gün sonra gel öğrenebilirsin kan testinde dedi ama internette 14 günden önce yanıltır fln diyor dayanabilirsem bekliyim diyorum hayal kırıklığı yaşamamak için ama bilmiyorum inşallah hamileyim diye yazarız buraya yaa
Saglikla kucaginizalaininsallah doktorunuz kimdiil olrark neredsinizAmin canım benimdarısı başınıza inşallah
Ben İzmir'deyim doktorum irenbe tüp bebek merkezinde profesör doktor ümit ince boz .teşekkür ederim inşallahSaglikla kucaginizalaininsallah doktorunuz kimdiil olrark neredsiniz
merhaba, klomen ve çatlatma iğnesi yardımıyla mı hamile kaldınız acaba?Merhaba canım hayırlısı olsun inşallah sende mucizene kavuşursunevet seni sık kontrole çağırıp muayne etmesi güzel bişey .. ben doktorumu buluna kadar birazcık yıprandım çok şükür ki sonunda buldum .. bende insilun direnci olmadığı halde ben sadece polikistik over var diye glifor kullandım günde bir kez 1000 mg. Kesinlikle polikistik over olanların bu hapı doktora danışarak kullanması lazım senin kullandığında aynı ilaç işlevleri aynı isim farklı sadece hayırlı haberlerini bekliyorum bana da haber ver mutlaka sizlere dua ediyorum her gece Rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen kim varsa hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah umudunu yitirme benimde ilk yumurta büyümesinde ve ilk çatlatma iğnesinde hamilelik oluştu darısı başına inşallah
merhaba, klomen ve çatlatma iğnesi yardımıyla mı hamile kaldınız acaba?
Belkide nasıl gidiyor ağrı belirti bişey varmı :)İnşallah inşallah canımm ya10. Gün sanki biraz erken gibi canım ama vardır doktorununda bi bildiği belki
Dünden beri regli ağrısı gibi ağrım oluyo canım belime batıyo bazen bazen yumurtalıklarımda oluyo iğnenin etkilerimi bilmiyorum. Bide sarımsı gibi krem gibi bi akıntı oldu bu sabahBelkide nasıl gidiyor ağrı belirti bişey varmı :)
evet yorumu gönderdikten sonra fark ettim, kusura bakmayın lütfen :)Merhabahayır detaylı yazdım aslında en baştan hikayemi klomene cevap vermedi yumurtalarim iğne kullanarak hamile kaldım , baştan okumanizi tavsiye ederim
Estağfurullah canımevet yorumu gönderdikten sonra fark ettim, kusura bakmayın lütfen :)
Aynen bugün 6.günüm dün Sol kasık ağrım vardı baya bugün çok hafif bacağımı uzattığımda ve bacağıma vuruyor ağrı ama akıntı fln yok bende özellikle çok ayakta kaldığımda ağrı oluyor belime vuruyor bilmiyor zaman geçmiyorDünden beri regli ağrısı gibi ağrım oluyo canım belime batıyo bazen bazen yumurtalıklarımda oluyo iğnenin etkilerimi bilmiyorum. Bide sarımsı gibi krem gibi bi akıntı oldu bu sabah
Senin nasıl canım sen benden 1 gün ileri gidiyosun dimi
İnşallah güzel şeylere işarettir canım. Benim sarı akıntı baya arttı inşallah enfeksiyon falan değildirAynen bugün 6.günüm dün Sol kasık ağrım vardı baya bugün çok hafif bacağımı uzattığımda ve bacağıma vuruyor ağrı ama akıntı fln yok bende özellikle çok ayakta kaldığımda ağrı oluyor belime vuruyor bilmiyor zaman geçmiyor