Polikistik overle hamile kaldım 🙏tedavi sürecim 🍀

Okurken duygulandım Sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Merhaba hanımlar... evlilik 25 yaşındayım bugüne kadar hiç adet düzensizliği evlenmeden önce de hiç yaşamadım 27 günde hemen adet olurdum...bebek tedavisi için klomen kullandım hamile kalamadım ve klomen bittikten sonra 2 ay adetim pede akmadı sadece idrarı yaparken geldi ama gününde geldi yine.daha sonra ben psikolojik sorunlardan dolayı secita antidepresan kullandım onu kullanırken her ihtimale karşı doğum kontrol hapı aldım yasmin onu da adet olduktan sonra kullandım ama kutuyu tam bitirmedim bıraktım günümde yine adet oldum aynı zamanda antidepresana da devam ediyordum.. Ve adet olduktan sonra yine kalan 10 muydu 8 miydi doğum kontrol hapını yine atmaya başladım bu süreçte antidepresanım da değişti daha hafif olanı ve adetim 3 gün geç geldi.bu ay da hiç doğum kontrol hapı kullanmadım ama adetim tam 12 gün gecikti ilk defa böyle birşey başıma geldi sınır oldum acaba 2 ay düzensiz 7_8 gün doğum kontrol hapı kullanmam sebep olmuş olabilir mi??????
Hamile de değilim test yaptım. Adet söktürücü kullanmaya başladım

Evet sebep olabilir .

Doğum kontrol hapları düzenli kullanılması lazım sonuç verebilmesi için . Onun dışında kilo almak vermek bile etkileyebilir, tsh hormonları ya da kimi zaman hava değişikliği. İnşallah mucizeniz sizinledir hamilesinizdir

bende 1 buçuk yıllık evliyim yeni öğrendim polikistik over olduğumu femeraya başladım bugün çok heyecanlıyım ilk kullanımda hamile kalan çok okudum ve pko olup femera kullanan olumlu sonuç alması yüksekmiş hakkımızda hayırlısı olsun aynı zamanda d vitamini ve folik asit kullanıyorum

Hayırlısı olsun inşallah Rabbim emeklerinizi boşa cikarmasin kim istiyorsa hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

kesınlıkle ole yapıcam adetım gecerse test yapıcam bu skeılde cok uzuluyorum
Bence hiç test olaylarına girmeyin adetten olmadan önce. Adetini bekle adet olursan zaten negatif demektir bu. Bende ilk başta sabırsız davranıp test yapardım ve bunu beni daha çok üzerdi sonuçları görmek. En etkili sonuç reglem geçince yapmak

Ne güzel Rabbım analı babalı büyütsün. İnşallah bi gün bense böyle yazarım

Okurken gözlerim doldu gerçekten bir de bebeğiniz. Olmuş çok sevindim yani insanın hiç tanımadığı hiç bilmedigini biri için sevinmesi de çok değişik bir duygu ben de pcosluyum benimde rahim tuplerimde yumurta rezervimde herhangi bi sorun yok ama adet olmuyrm bir yuldan fazla dir doktora gidiyorum ama yaptıkları tek şey her ay kanımı almak hormonlarima bakmak

Canım çok sonra uğradım buralara doktorunu bulmak çok önemli gerçekten 1 yıl doktor aradım gezdim durmadan .. Allah'ım inşallah sizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin güzel haberlerini alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…