• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polikistik overım varmıs ilerde beni nasıl etkiler ki

fainthope

umutla yaşayan,müziksiz de dans eder
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
534
40
43
mrb ilk kez konu acıyorum lütfen yardımcı olun polikistik over var bnde doğum kontrol hapı kullandım adetim düzeldi sonra bıraktım suan adetim gene bozuk tekrar gidip o ilacı alıcam ilerde hamile kalmamı etkiler mi :14:

canım hiç korma çoğu kadında var bu problem bendede var evet bebeğim yok ama doktor pco nun beni etkilemediğini söyledi.sorun eşimde pco kısırlığı etkiliyor ama doğrudan bir kısırlık nedeni degil. üzülme

tsk ederm bni aydınlattığın için ilacla gecer umarım delice cocuk istiyorum

mrb ilk kez konu acıyorum lütfen yardımcı olun polikistik over var bnde doğum kontrol hapı kullandım adetim düzeldi sonra bıraktım suan adetim gene bozuk tekrar gidip o ilacı alıcam ilerde hamile kalmamı etkiler mi :14:

merhaba canim bende polikistik overim dogum kontrol haplari malesef cozum deil birakinca yine bozuluyor kac aydir cocuk icin urasiyoruz ama malesef olmuyor pcos olup kisa surede kalanda var kalamayanda var.ama imkansiz die birsey yok tedaviyle cozulur hersey gecmis olsun :)

merhaba canim bende polikistik overim dogum kontrol haplari malesef cozum deil birakinca yine bozuluyor kac aydir cocuk icin urasiyoruz ama malesef olmuyor pcos olup kisa surede kalanda var kalamayanda var.ama imkansiz die birsey yok tedaviyle cozulur hersey gecmis olsun :)

bir ara diane kullandım bıraktım aaa bi baktım hem kilo aldım hem gene bozuldu düzenim sonra hiç bişi kullanmadım kistim cok kıs sürede büyüdü 5 cm oldu arada sızlıyo gibi sanki dr. sadece tahlil yapcak simdilik :20:

Back